Sindicate
Cultură

Comunicat

• 27 June 2006, 23:00
Referitor la comunicatul prefectului de Suceava Orest Onofrei preluat de mai multe cotidiene centrale facem următoarele precizări: Preşedintele Emil Constantinescu nu a solicitat nici o dată o întâlnire cu prefectul judeţului Suceava Orest Onofrei. Din informaţiile pe care le-am obţinut de la preşedintele Organizaţiei judeţene AP Suceava dl. Ştefan Rotaru a reieşit că s-a purtat o discuţie cu prefectul judeţului privind programul vizitei preşedintelui Constantinescu la Suceva. Deşi iniţial prefectul Orest Onofrei a afirmat că doreşte o întrevedere cu Preşedintele Emil Constantinescu, se pare că ulterior în urma unor presiuni de la Palatul Cotroceni prin intermediul Ministerului Administraţiei şi Internelor s-a reuşit să se determine schimbarea poziţiei acestuia. Prefectul Orest Onofrei a sunat mai întîi pe reprezentanţii locali ai AP pentru a se scuza că va lipsi din oraş datorită unei deplasări la Bucureşti, pentru ca ulterior să iasă în presă cu un atac penibil la adresa Preşedintelui Emil Constantinescu şi evident slugarnic faţă de Preşedintele Băsescu. Suntem nu numai în faţa unei dovezi de lipsă de caracter a unei persoane dar mai mult, această comportare jenantă pentru un funcţionar public evidenţiază că aşa zisul nou statut al prefectului nu este decât o altă formă de subordonare politică. (Secretar general AP, Marius Vladu)

Ministrul liberal al afacerilor externe nu renunţă la tov. Ana Pauker
Furtună vrea să declanşeze un uragan politic
SRI l-a monitorizat pe Florin Lesch din decembrie 2004
Cinematografele trec în administrarea Consiliilor locale
Numiri la Cancelaria primului-ministru
Eugen Bejinariu îşi motivează reîntoarcerea la PSD
Coaliţia funcţionează acum prin forţa inerţiei
Trebuie să ştim cine în ce relaţii a fost cu Securitatea
Florian Leş urma să folosească 80 de kilograme de dinamită
Modificarea Legii administraţiei publice locale
Codul fiscal a trecut la Senat cu amendamentele PC şi PSD
România are patru priorităţi în vederea aderării la UE
Funcţionarii publici se pregătesc de grevă generală
Cafeaua scade riscul îmbolnăvirilor de diabet
Comentariu la comentarii (CII)

Ultimele articole de pe blog