Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12867
De la 07 Ianuarie 2003
120837333

Comunicat de presa - AJOFM

  • 21 April 2010, 23:00
La Bursa generala a locurilor de munca, organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani in data de
23 aprilie 2010, au fost anuntate pana la aceasta data 242 locuri de munca vacante In data de 23 aprilie 2010 Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani organizeaza Bursa generala a locurilor de munca, actiune care se va desfasura simultan in toata tara. In municipiul Botosani, Bursa generala a locurilor de munca va avea loc incepand cu ora 10.00 , la Casa de Cultura a Sindicatelor din municipiul Botosani .
Pentru aceasta actiune s-au contactat 230 agenti economici atat din mediul urban cat si din mediul rural , care pun la dispozitia persoanelor interesate 242 locuri de munca vacante . Un numar total de 31 agenti economici si-au anuntat participarea pana la data de 21.04.2010. Din numarul total de locuri de munca vacante , 221 sunt pentru persoane cu studii medii, iar 21 sunt adresate celor cu studii superioare.
Cele 21 de locuri de munca adresate persoanelor cu studii superioare sunt pentru urmatoarele posturi : consilier asigurari, asistent manager, ingineri instalatii pentru constructii,inginer constructii,arhitect,inginer constructii proiectant structurist, inginer electrotehnica, administrator .
Principalele ocupatii oferite persoanelor fara studii superioare sunt in domeniul : industriei alimentare, constructiilor, fabricarea articolelor de imbracaminte , hotelier, restaurante si alte activitati de servicii, fabriecarea de pompe si compresoare, activitati de paza, activitati ale centrelor de fitness, alte activitati de servicii.
Agentii economici interesati sa incadreze in munca persoane din randul somerilor sunt asteptati la sediul A.J.O.F.M. Botosani, str. Colonel Tomoroveanu nr.2, cat si la sediul Agentiei Locale Dorohoi, str. Postei nr.3,Dorohoi, respectiv Punctul de lucru Saveni, str.Tudor Vladimireascu nr.2 ,Saveni si punctele de lucru din localitatile Flaminzi si Vorona , in vederea depunerii solicitarilor privind participarea la bursa.
DIRECTOR COORDONATOR ,
Sorin Nelu SOLOGON

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Carabină descoperită în curtea unui botoşănean
Infracţiuni mai puţine, siguranţă crescută în zona Flămânzi
Hackerii romani s-au răzbunat pe jignirile aduse romanilor
Mergând de 9 mai la Moscova Ghimpu ar recunoaşte ocupaţia sovietică a Basarabiei
Care e păcatul naţional
Miniştrii independenţi ai guvernului Boc II
România va avea în 2011 cea mai mare creştere economică din UE
Şofer depistat cu microbuzul plin cu copii
Locuri de joacă moderne
Şcoli militare pentru viitori jandarmi
Persoane nevăzătoare dar cu permis de conducere auto
Horoscop
Bancul zilei: Poliţist… impotent!
Proba de Bac a fost reprogramată
La Botoşani nu vor mai putea fi făcute investigaţii medicale RMN
În sănătate, concurs de angajare pentru cine trebuie, nu cine ştie
Măsuri contra grevei anunţată de profesori
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă