Reportaje
Religie

Comunicat de presă – Andreea Paul Vass şi Cătălin Predoiu

• 4 May 2014, 23:00
Aflaţi în judeţul Satu Mare împreună cu echipa de campanie, liderii PDL, Andreea Paul şi Cătălin Predoiu au fost şocaţi de atitudinea reprezentaţilor PSD ai autorităţilor locale. “PSD a pus căluş democraţiei”, a concluzionat prim – vicepreşedintele PDL, Andreea Paul, după ce astăzi (duminică) a luat parte la sărbătoarea “Sâmbra Oilor” din Ţara Oaşului. “Trebuie să luptăm din nou cu spiritual totalitar!”, a afirmat ieri, candidatul PDL la alegerile prezidenţiale, Cătălin Predoiu, prezent la o sărbătoare câmpenească din comuna Odoreu.
“Prim ministrul Ponta şi echipa PSD au readus la Sâmbra Oilor din Ţara Oaşului totalitarismul şi dictatura dupa 25 de ani de la căderea comunismului. PSD a politizat cea mai frumoasă sărbătoare câmpenească a oierilor pana la refuzul democraţiei. Este inadmisibil să-ţi etalezi mafia roşie cu 'cântarea României' şi să refuzi sa prezinţi sau să dai cuvântul gazdei, deputatului de Ţara Oasului. Primarul Negreştiului, Aurelia Fedorca, a pus Sâmbra Oilor pe masa mafiei roşii.
Primarul Negreştiului, Aurelia Fedorca şi-a bătut joc de spiritul, de buna gazdă a oşenilor şi îmi cer scuze faţă de toţi oaspeţii noştri pentru indecenţa sa. Nu e reprezentativă pentru noi. Oşenii sunt oameni primitori, gazde demne şi harnice. Primarul Negreştiului, Aurelia Fedorca, a cerut ajutorul Premierului Ponta în faţa tuturor ca şi cum n-ar şti că oşenii s-au ajutat mereu singuri prin munca lor. Oşenii n-au nevoie de mâna întinsă a Premierului Ponta cu taxe şi doar noi taxe.
Aşa s-a ajuns că azi, la Sâmbra Oilor, să fie mai mulţi politicieni decât oieri. Culmea penibilului a fost atins de preşedintele PSD, Mircea Govor, care avea chef de dansul dictaturii pe scenă. Primarul Negreştiului nu este cu nimic diferit de cel din Odoreu, PSD-istul Mitică Pop, care a procedat identic cu o zi înainte. Ei şi PSD sunt cei care pun căluş democraţiei.
Să le dăm tuturor o lecţie de democraţie pe 25 mai”, a declarat deputatul PDL, care este şi ministrul Economiei în Guvernul Alternativă al PDL.
“Sunt la Odoreu, Satu Mare, la o sărbătoare câmpenească. De cum a urcat pe scena, primarul pesedist Mitică Pop a jignit opozitia, desi e gazda si nu e la o manifestare politica. M-am urcat imediat pe scena si i-am spus ca toti suntem români si trebuie sa ne respectăm sarbatorile locale sau nationale precum si obiceiul de a fi gazde bune pentru oaspeti. Din pacate spiritul totalitar pesedist e incurabil. Trebuie sa luptăm din nou cu spiritul totalitar!”, a povestit şi Cătălin Predoiu într-o postare pe pagina sa de facebook.

Horoscopul zilei
Bancul zilei: Vizită la psihiatrie
Comunicat de presă PDL Botosani
Măria Sa Ştefan cel Mare a fost mândru de moldovenii săi