Remember

Comunicat de pres㠖 Modern Calor Botoşani

• 21 August 2013, 23:00
Din luna august Modern Calor produce energie termică mai ieftină, acest fapt datorându-se investițiilor făcute în ultimii ani în sistemul de termoficare de către Primăria municipiului Botoșani.
Astfel, prețul local pentru activitatea de producere, transport, distribuție și furnizare a energiei termice destinate populației a scăzut cu 29 de lei/Gcal, de la 409,8 lei/Gcal la 380,8 lei/Gcal. Prețul de facturare a energiei termice pentru consumatorii casnici rămâne deocamdată neschimbat, respectiv 180 lei/Gcal, însă se va reduce cu aproape două milioane de lei subvenția acordată anual de către Consiliul Local.
Noile prețuri și tarife au fost aprobate deja de către Consiliul Local al municipiului Botoșani, după ce au fost obținute avizele necesare din partea Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Serviciilor Comunale.
Diminuarea acestor prețuri și tarife a fost făcută în contextul în care gazele naturale s-au scumpit din nou de la 1 iulie 2013, iar majoritatea companiilor de profil din țară au anunțat pentru iarna următoare scumpiri chiar și cu procente de peste 40%.
Municipiul Botoșani dispune în acest moment de unul dintre cele mai moderne sisteme de termoficare din România, societatea Modern Calor, care administrează și exploatează acest sistem, fiind în același timp și producător de energie electrică.
Biroul marketing-comunicare

Evreul şi… analiza medicală
Amişculesei şi malaxorul mitei
Întru respectarea tradiţiei, Mariţa a fost jertfită