Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12901
De la 07 Ianuarie 2003
111281235

Comunicat de pres㠖 Modern Calor Botoşani

  • 21 August 2013, 23:00
Din luna august Modern Calor produce energie termică mai ieftină, acest fapt datorându-se investițiilor făcute în ultimii ani în sistemul de termoficare de către Primăria municipiului Botoșani.
Astfel, prețul local pentru activitatea de producere, transport, distribuție și furnizare a energiei termice destinate populației a scăzut cu 29 de lei/Gcal, de la 409,8 lei/Gcal la 380,8 lei/Gcal. Prețul de facturare a energiei termice pentru consumatorii casnici rămâne deocamdată neschimbat, respectiv 180 lei/Gcal, însă se va reduce cu aproape două milioane de lei subvenția acordată anual de către Consiliul Local.
Noile prețuri și tarife au fost aprobate deja de către Consiliul Local al municipiului Botoșani, după ce au fost obținute avizele necesare din partea Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Serviciilor Comunale.
Diminuarea acestor prețuri și tarife a fost făcută în contextul în care gazele naturale s-au scumpit din nou de la 1 iulie 2013, iar majoritatea companiilor de profil din țară au anunțat pentru iarna următoare scumpiri chiar și cu procente de peste 40%.
Municipiul Botoșani dispune în acest moment de unul dintre cele mai moderne sisteme de termoficare din România, societatea Modern Calor, care administrează și exploatează acest sistem, fiind în același timp și producător de energie electrică.
Biroul marketing-comunicare

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Evreul şi… analiza medicală
Amişculesei şi malaxorul mitei
Întru respectarea tradiţiei, Mariţa a fost jertfită
Patru inspectori fiscali sunt cercetaţi penal
Adevărata faţă a noilor parlamentari (II)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă