Ofertă de afaceri
Mediu

• 15 April 2008, 23:00
Consiliile de Conducere ale APEL si PPR si-au propus sa colaboreze pentru dezvoltarea unei prese locale independente si puternice.
Consiliul Director al Asociatiei Patronale a Editorilor Locali din Romania (APEL) si Consiliul de Conducere al Patronatului Presei din Romania - RoMedia (PPR) au discutat despre posibilitatile de dezvoltare a unui parteneriat pe teme ce privesc mass-media locala.
Pentru inceput, colaborarea se va face pe proiecte comune, finantabile din fonduri europene, pe relatia cu marii distribuitori de presa, cu privire la noul Contract Colectiv de Munca – ramura mass-media si prin reactii comune in cazul unor evenimente ce privesc presa locala. Ambele conduceri au considerat intalnirea din 8 aprilie drept un semn ca patronatele din mass-media locala doresc sa colaboreze in dezvoltarea acestei industrii.
Despre
Patronatul Presei din Romania – RoMedia parte semnatară a contractului colectiv de muncă la nivel de ramură reprezinta 26 de ziare, 22 de televiziuni si 70 de radiouri locale la nivelul Asociaţiei Naţionale a Radiourilor Locale din Romania, care au semnat un protocol de colaborare în luna decembrie 2007.
Asociatia Patronala a Editorilor Locali (APEL) este reprezentanta a 24 de societati editoare de presa locala, ce publica un numar de 39 de ziare, cu un tiraj zilnic cumulat de peste 170.000 de copii.
APEL este singura organizatie de presa din Romania membra a European Newspaper Publishers Association (ENPA) si are parteneriate cu numeroase institutii ce activeaza in domeniul mass-media, printre care Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii – Universitatea Bucuresti, Centrul pentru Jurnalism Bucuresti, Freedom House Romania sau JobInvest Danemarca.

Pe cine protejează Tăriceanu în MAE?
Cine este noul ministru de externe al României?
Proiectul de ”Acord de cooperare şi prietenie dintre R. Moldova şi Transnistria”
Imigranţii români şi criza economică din Spania
Nu e nimeni sub pat
Invitaţie la o distracţie pe cinste, de 1 Mai
Campanie de ecologizare iniţiată de elevi
Cu scaunele furate, la plimbare prin parc
Băutura, bat-o vina!
Pompierii dau o mână de ajutor persoanelor supraponderale
Program TELE’M Botoşani, miercuri, 16 aprilie
Comentariul comentariilor (XCVIII)
(Ioan Rotundu)
Ce-i bine făcut, şi lui Dumnezeu îi place!
SC Urban Serv a mărit suma la investiţii
Vârstnicii asaltează Primăria cu cereri pentru asistenţă socială
Elvădeanu s-a hărnicit şi vrea să rezolve restanţele de peste ani
În sediul Permise Auto nu se vor ciocni ouă de Paşte