Religie

Comunicat de presă CJ Botoşani

• 6 May 2016, 23:00
137 de sportivi din Ucraina, Republica Moldova și România au participat pe tot parcursul zilei de vineri, în Sala Polivalent㠓Elisabeta Lipă”, la cea de-a doua ediție a ,,Turneului Internațional de lupte greco-romane Cupa CS Botoșani”. Acest turneu a fost dedicat tuturor categoriilor: copii, cadeți și juniori. Clubul gazdă, veritabilă pepinieră de campioni naționali, europeni și mondiali în această disciplină, a fost reprezentat de 20 de sportivi.
Ocupanții primelor trei locuri ai fiecărei categorii au fost premiați cu diplome și medalii. Acestea au fost acordate câștigătorilor de reprezentanți ai clubului gazdă, CS Botoșani, de oficiali din cadrul Federației de Lupte Greco - Romane invitați la Botoșani și de președintele Consiliului Județean Botoșani.
Gheorghe Sorescu a răspuns cu plăcere invitației de a asista la această competiție, invitație ce a fost lansată de conducerea Clubului Sportiv Botoșani. Președintele județului a surprins întreaga asistență amintindu-și de perioada în care el însuși a fost practicant al luptelor libere, având în palmares chiar și un titlu de campion balcanic, obținut la tineret.
Gheorghe Sorescu i-a felicitat pe antrenori și pe sportivi pentru munca depusă și a precizat faptul că sportul de perfomanță presupune sacrificii, costuri și multă perseverență. Județul Botoșani se bucură de un palmares bogat în ceea ce privește performanța sportivă.
Alexandru Fantu - consilier președinte CJ

Marian Vanghelie despre perchezitiile DNA care vizeaza posibila falsificare de semnaturi pe listele sale electorale:
Demnitatea mea e atat de mare incat nu mi-o poate lua DNA prin asemenea masuri. Ce se intampla nu mai are legatura cu statul de drept
Procurorii DNA fac perchezitii intr-un dosar privind falsificarea listelor electorale in Bucuresti si Ilfov
Traian Basescu, urmarit penal pentru spalare de bani in dosarul terenului din Aleea Privighetorilor
Alianta Medicilor si Asociatia Daruieste Viata trimit un memoriu catre Klaus Iohannis:
Atentat la sanatatea publica. Impactul utilizarii de dezinfectanti falsificati asupra ecologiei mediului de spital intruneste conditiile declararii situatiei de urgenta
Guvernul Ciolos isi risca pentru prima oara mandatul
daca incepe razboiul cu mafiile din Sanatate. Iohannis trebuie sa se trezeasca si el
Ministerul Muncii vrea sa scoata zilierii din economia gri prin tichete;
impozitul, platit de angajat
Iohannis da verde imprumutului de 150 de milioane de euro pentru Republica Moldova
Horoscopul zilei de 7.05.2016
Bancul zilei: O realitate incontestabilă