Cultură
Publicitate

Comunicat de presă Memorialul Ipoteşti

• 4 March 2009, 23:00
Memorialul Ipoteşti - Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu” în parteneriat cu Şcoala cu clasele I-VIII „Patriarhul Teoctist” din Tocileni organizează în data de 6 Martie 2009, ora 9.30 în Amfiteatrul „Laurenţiu Ulici” manifestarea cu titlul O, mamă, dulce mamă” .
Această acţiune are loc cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii iar copii de la Şcoala „Patriarhul Teoctist” din Tocileni vor prezenta programul artistic „Sărbătoarea mamei”, dedicat tututror femeilor şi vor vesti, în acelaşi decor, sosirea primăverii.
Cu ajutorul cadrelor didactice înv. Oniciuc Irina şi înv. Mihăiuc Dorina copiii au realizat o serie de desene şi colaje ce au ca temă principală venirea primăverii şi trezirea naturii la viaţă. Acestea vor fi alcătui mini-expoziţia „Fantezii de primăvară” şi vor fi expuse în sediul Bibliotecii Naţionale de Poezie din cadrul Memorialului Ipoteşti.
Manifestările şi materialele expuse au fost realizate cu sprijinul sponsorului SC. MOARA ARINI SRL Botoşani .
Pentru detalii suplimentare vă rugăm să sunaţi la 0231/517602, persoană de contact Zaharescu Gianina, muzeograf relaţii- publice.
Gianina Zăhărescu
Muzeograf relatii-publice

Gala Pitbull Challenge la Botoşani
Urban Serv are şanse să iasă cu pierderi la deszăpezire
Prinsă în flagrant cu mită de la poştaş
Marfă contrafăcută în valoare de 12.000 lei descoperită de poliţiştii de frontieră
Liber la cătănie!
Litoralul pentru toţi
Taxă pe înfiinţarea de farmacii
Încă o fetiţă moartă prin înfometare
Vinde apartament dar... lângă Thessaloniki
Anunţa eveniment editorial
Comunicat de presă PNL Botoşani
29 de magistraţi colaboratori sau lucrători ai fostei Securităţi!
cine îi judecă pe români?