Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16382
De la 07 Ianuarie 2003
89282131

Comunicat de presă eveniment

  • 10 April 2008, 23:00
Vă informăm că, datorită unor evenimente de ultimă oră, independente de noi, festivalul – concurs „Mini miss & Mini mister 2008 Botoşani” ediţia I, se va desfăşura în zilele de 1 şi 2 mai 2008, în Sala Mare de spectacole a Teatrului ,,Mihai Eminescu” din Botoşani.
Organizată în colaborare cu Organizaţia Miss România Bucureşti, Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani şi Teatrul “Mihai Eminescu” Botoşani, manifestarea are ca parteneri locali Primăria Municipiului Botoşani şi Consiliul Local Botoşani.
Festivalul se va desfăşura după următorul calendar:
1 mai 2008 – zi de concurs pentru concurenţii din prima categorie de vârstă (7 – 8 ani), si 2 mai 2008 zi de concurs pentru concurenţii din a doua categorie de vârstă (9 - 11 ani). Fiecare dintre concurenţi va avea de susţinut un număr de 5 (cinci) probe, după cum urmează:
- costumaţie de zi şi autoprezentare. În cadrul acestei probe copiii vor trebui sa faca o autoprezentare, in timp de 20 de secunde. Se vor puncta: costumaţia (originalitatea şi concordanţa cu cerinţa probei), inventivitatea şi creativitatea în prezentare, încadrarea în timpul precizat, prezenţa scenică.
- probă de aptitudini. Fiecare concurent îşi va demonstra una din aptitudinile personale (cântec, dans, recitare, pantomimă, etc.) în decursul a 2 minute. Se vor puncta: prezenţa scenică, aptitudinile vocale, dicţia şi claritatea în exprimare, costumaţia adecvată momentului prezentat, concordanţa dintre tematica probei şi vârsta concurentului, încadrarea în timpul specificat
- probă de teatru. Fiecare concurent va prezenta un personaj literar, în decursul a 3 minute. Se vor puncta: concordanţa dintre personajul interpretat şi costumaţia concurentului, originalitatea şi creativitatea în realizarea costumaţiei, prezenţa scenică, dicţia şi interpretarea dramatică a textului, dezinvoltura şi lipsa emotivităţii şi disconfortului concurentului, încadrarea în timpul specificat.
- probă de spontaneitate. Fiecărui concurent i se va adresa o întrebare, fie de cultură generală, fie o întrebare capcană, la care va trebui să răspundă. Se vor puncta: spontaneitatea, originalitatea şi creativitatea răspunsului, prezenţa de spirit a concurentului.
- costumaţie de gală. Toţi concurenţii vor defila pe scena de concurs în costumaţie de gală. Se vor puncta: originalitatea şi creativitatea costumului, concordanţa dintre costumaţia aleasă şi vârsta concurentului, dezinvoltura mişcării scenice, lipsa emoţiilor şi a disconfortului emoţional.
La sfârâitul celei de a doua zile de concurs (2 mai 2008), va avea loc şi festivitatea de premiere pentru ambele categorii de vârstă.
Spectacolele vor începe la ora 17!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comunicat de presă învăţământ
Comentariul comentariilor (XCIV)
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Dorinţa poliţaiului
Nou director, noi reguli
Caravana locurilor de muncă
Se caută firme de consultanţă agricolă
Legalizarea documentelor de studii pentru romanii din Italia
Romanii ar putea avea cetăţenie spaniolă în 5 ani
Unde sunt templele memoriei noastre?
Performantele învăţământului românesc lăudate de presa canadiană
Serviciul secret al comuniştilor de la Chisinau atacă libertatea de exprimare
Scrisoare deschisă adresată preşedintelui României
Program TELE'M Botoşani, vineri, 11 aprilie
Acum sunt trei, dar va câştiga numai unul
Ioan Rotundu
Caravana „Cuza” vine în liceele din judeţ
Vor trebui să dea banii înapoi de la tichetele cadou
Elvădeanu priveşte duios la scaunul de prefect, rămas liber
„Dorule, floare de rouă” la cea de-a şasea ediţie
Liceenii dorohoieni vor avea o sală nouă de sport
Buletinele de vot costă autorităţile aproape 300.000 lei
Pedeliştii acuză Guvernul că face lucruri trăsnite
Ochelari pentru copiii săraci
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă