Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4366
De la 07 Ianuarie 2003
114833998

Comunicat presă – Primăria Mihai Eminescu

  • 28 November 2022, 14:20
IN ATENTIA CETATENILOR

Primaria comunei Mihai Eminescu aduce la cunostinta ca este prima Unitate Administrativ Teritoriala din judetul Botosani care semneaza contract de finantare prin Programul National de Investitii „Anghel Saligny” pentru Reabilitarea prin asfaltare a drumurilor comunale si satesti. Asadar astazi s-a semnat contractul de finantare pentru obiectivul de investitie „ Reabilitare prin asfaltare drumuri comunale si satesti in comuna Mihai Eminescu, judetul Botosani” prin care primaria obtine de la Ministerul Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Administratiei suma de 20.000.000 lei pentru asfaltarea a aproximativ 20 km drumuri comunale si satesti.
Potrivit OUG 95/2021 pentru aprobarea Programului National de Investitii „Anghel Saligny”, s-a acordat finantare pentru drumurile comunale si satesti care se afla pe amplasamente din interiorul localitatilor, unde au fost finalizate sistemele de alimentare de apa si canalizare sau sunt in curs de realizare lucrarile la sistemele de alimentare de apa si canalizare.
Potrivit legislatiei in vigoare, Primaria, in calitate de beneficiar al contractului de finantare va face demersurile necesare in vederea initierii procedurilor de achizitie publica pentru proiectarea si executia lucrarilor aferente obiectivului de investitie.
Avand in vedere termenle prevazute de Legea Achizitiilor publice, primaria estimeaza ca in luna mai a anului 2023 va incepe executia lucrarilor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Expozitia cu scriitorii botoşăneni
,,UNIREA,, începe la Viișoara
Prof., Ceică Cristina Luminița
Expoziția Muzeală ,,Expoziție Muzeală Scriitori Botoșăneni (perioada 1945 – 1989)”.
Horoscopul săptămânii 28.11 – 4.12.2022
Bancul săptămânii: Acesta da, banc poliţist!
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Problemele culturii botoşănene
N-a fost strălucită ca ofiţer judiciar, dar este bună de judecătoare
Ioan Rotundu
Corupţia a înecat dreptatea în apele iazului Dracşani
Ioan Rotundu
Preşedintele Iohannis a reeditat „Ziua Dezbinării” fondată de Iliescu
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă