Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9710
De la 07 Ianuarie 2003
93843040

Conservatorii botoşăneni au găsit ţapii ispăşitori

  • 6 January 2008, 23:00
Conservatorii botoşăneni au finalizat prima etapă a analizei privind rezultatul alegrilor pentru Parlamentul European. În acest context, preşedinţii a trei filiale PC botoşănene care nu şi-au adus aşa cum se cuvine aportul la alegerile europarlamentare au fost schimbaţi din funcţie şi urmează ca în perioada imediat următoare încă doi să fie înlocuiţi.
Marcela Lozneanu, preşedintele conservatorilor botoşăneni, a declarat că respectivii şefi de filiale şi-au recunoscut vina de a nu se implica susţinut în campania electorală. „Acolo unde am făcut aceste schimbări, respectivii au recunoscut neimplicarea lor în campania pentru europarlamentare. Mai ales au considerat că cei din Birou pot să facă mai departe activitatea pe care ar fi trebuit s-o facă împreună. Mulţi au şi spus că nu s-au implicat pentru că au considerat că nu întotdeauna trebuie să te implici în politică decât atunci când este şi un interes personal”, a precizat Marcela Lozneanu.
Din punctul său de vedere, dacă eşti membru al unui partid trebuie să înţelegi că activitatea politică o desfăşori în interesul partidului pentru că foloseşti emblema partidului şi abia apoi să te gândeşti şi la scopul personal. Preşedintele conservatorilor botoşăneni a subliniat că în urma unei asemenea afirmaţii se impunea sancţiunea în cauză.
Schimbaţi din funcţii au fost preşedinţii de filiale de la Vlăsineşti, Răuseni, Cândeşti. Joi, în cadrul Biroului Executiv, va fi analizată şi situaţia celorlalţi doi preşedinţi de filiale care mai au o şansă de a da explicaţii. „Urmează să facem şi celelalte două schimbări până la 27 ianuarie fiindcă filialele trebuie să-şi stabilească delegaţii pentru Congresul partidului. Vom analiza situaţia fiindcă unul din motivul pentru care unele filiale nu s-au implicat foarte mult a fost faptul că erau lideri noi care nu au reuşit încă să-şi consolideze o echipă”, a concluzionat liderul conservator. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Senatorul Ţâbuleac aflat în mare dificultate
Liberalii s-au decis s-o curme cu Flutur
Teatrul botoşănean în reală ascensiune
Cea de a 17 ediţie a Premiului Naţional de Poezie „Mihai Eminescu”
Patinoarul artificial agreat de botoşăneni
Tineri chemaţi la cursuri de administraţie publică
Festivalul „Mărţişor dorohoian” la ediţia a 25-a
Comunele îndemnate să înfiinţeze parcuri de recreare
Salariul minim şi sporurile care se acordă
Locuri de muncă în Germania pentru studenţi
Măsuri speciale pe timpul gerului
Serviciile voluntare în atenţia ISU
Zice că-i juristă specializată pe nevoile dvs.
Curiozitatea inginerului
Horoscop
Pentru părintele Irimia semne rele anul are
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă