Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12254
De la 07 Ianuarie 2003
114976882

Consideră că Flutur a fost reales pe fondul unui bâlci electoral

  • 6 June 2008, 23:00
Preşedintele peremiştilor botoşăneni, Dumitru Codreanu apreciază că situaţia alegerilor la municipiu este una mai deosebită. Acesta aşteaptă o reacţie din partea celor care conduc filiala şi a celor ce au candidat pentru funcţiile de primar şi consilieri. „Este ceva care nu ne caracterizează pe noi, având în vedere experienţa extraordinară a lui Mihai Ştefan vizavi de activitatea pe care a avut-o în Consiliul Local. Nu-i fac nici un reproş, dar abordarea campaniei electorale a fost chiar de la început pe o pistă greşită prin faptul că domnia sa şi ceilalţi au vrut o campanie separată de cea normală, de cea făcută în judeţ”, a subliniat Dumitru Codreanu, specificând totuşi că PRM nu se putea bate din punct de vedere financiar cu ceilalţi candidaţi, Cătălin Flutur şi Gheorghe Sorescu.
Acesta precizează că se va stabili pe parcurs ce se poate face pentru înlăturarea deficienţelor. Nici pe plan naţional, liderul nu este mulţumit, apreciind că sunt oameni în teritoriu care nu doresc altceva decât funcţii, bani şi poziţii pe anumite scaune. Vicepreşedintele cu probleme organizatorice al PRM Botoşani, Eugen Niţura regretă foarte mult poziţia lui Mihai Ştefan şi a rămas uimit că acesta a obţinut doar 840 de voturi. „Am rămas consternat fiindcă timp de opt ani, toate iniţiativele pe care le-a avut au fost în sprijinul electoratului. Nu am înţeles personal nici noi şi nici el cred, regresul extraordinar de mult de popularitate. Obrăznicia de care au dat dovadă alte partide şi sumele fantastic de mari ce le-au aruncat şi-au spus cuvântul”, a precizat Niţura.
Mihai Ştefan pune eşecul pe seama factorului financiar şi îşi cere scuze pentru rezultatul prost obţinut. „Este un rezultat care mă nemulţumeşte în primul rând pe mine. Două zile am şi fost pierdut moral, sper să îmi revin. După 17 ani de activitate, în care mi-am adus cu prisosinţă obolul la partid, am ajuns să înghit o nedreptate făcută partidului. Faptul că ne-a lipsit factorul financiar, că nu am reuşit să ne spunem aşa cum se cuvine punctul de vedere au dus la acest rezultat”, susţine Mihai Ştefan.
Acesta este mulţumit de activitatea depusă în cadrul Consiliului Local, apreciind-o ca fiind destul de bună. Din punctul său de vedere, faptul că s-a prezentat la vot doar o treime din populaţia cu drept de vot a municipiului ar trebui să dea foarte mult de gândit. „O treime au hotărât cine să conducă municipiul următorii patru ani de zile. Din treimea respectivă un partid a luat 50 la sută, adică de fapt doar 15 la sută din cei cu drept de vot au ales în numele celorlalţi 70 la sută. Campania nu a fost decât un bâlci. S-au vehiculat sume pe care eu numai prin vis le-aş fi putut să le gândesc. S-a depăşit milionul de Euro. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru eşecul de la municipiu şi dacă merit să fiu sancţionat, voi cere chiar eu acest lucru”, a mai adăugat Mihai Ştefan. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CXXX)
(Ioan Rotundu)
La Flămânzi, încăierarea politică s-a acutizat prin forme mişeleşti
Comunicat de presă
Instruire în domeniul serviciilor sociale comunitare
Program Tele'M Botoşani
Există o „diaspora moldovenească”?
SUA iau în discuţie eliminarea vizelor pentru români
Romanii din Italia “faultaţi" de propriul consulat
Interzic cărţile care contestă “statul şi poporul moldovenesc”
Berlusconi gafează din nou
Înţelepciunea paznicului de cimitir
Imaginea României, făcută ţăndări în Europa
Român bătut şi tâlhărit de poliţişti
Horoscop
Marinarul novice
Modificări importante privind A.F. şi P.F.A
Ajutor umanitar
Generalului Rusu au început să-i tremure chiloţeii
Poliţia Comunitară participă si ea la turul de ciclism
Progenitura eroului comunist rodeşte din nou
Se tem ca pedeliştii să nu-i mituiască pe consilierii judeţeni
Câmpanu cere ca Bogdan Olteanu să-l apere de ameninţarea cu moartea
Trec la represalii împotriva liderilor de filiale cu rezultate proaste
Parcul Mihai Eminescu va fi inaugurat duminică
Peremiştii se vor bate în turul doi pentru 3 primării
Se încing spiritele între principalele forţe politice
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă