Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
19775
De la 07 Ianuarie 2003
93807970

Constantin din Prahova şi cretinismul antivaccinării

  • Ioan Rotundu
  • 19 January 2021, 22:40
Luni seară, 18 ianuarie a.c., mi-a fost dat să trăiesc un moment ce poate fi unic în viaţă. Pe postul de radio Europa FM, cel mai ascultat post de radio privat din România, la ora 18.15, de luni până vineri, se difuzează emisiunea de dezbatere publică intitulat㠄Piaţa Victoriei” emisiune la care sunt invitate personalităţile publice începând cu preşedintele Klaus Iohannis în jos.
Emisiunea de luni este moderată de jurnalista Adriana Nedelea iar invitat permanent pe post de analist politic şi comentator scriitorul şi ziaristul Cristian Tudor Popescu. Emisiunea de luni a cuprins două părţi: prima parte dedicată vaccinării şi a doua luptelor din PNL pentru înlăturarea lui Ludovic Orban din funcţia de preşedinte al partidului. .
Printre ascultătorii emisiunii care au luat cuvântul s-a aflat şi un anume Constantin din Prahova. Omul a susţinut că vaccinarea preşedintelui Iohannis a fost de fapt un fals. Constantin a explicat, pe baza filmuleţului difuzat pe Facebook, că asistenta medicală a tras din prima sticluţă în seringă ser fiziologic iar din sticluţa cu vaccin a tras doar aer şi nu soluţia de vaccin, aşa că preşedintele a fost injectat doar cu ser fiziologic şi nu cu vaccin. A mai susţinut Constantin că vaccinul are menirea de a omorî oamenii, fără a explica cine ar avea acest interes şi de ce. .
Siderat de cele auzite, Cristian Tudor Popescu a încercat să-i explice că afirmaţia sa este una contrară realităţii şi că dacă în seringă ar fi fost tras aer preşedintele ar fi murit imediat, injectarea de aer în vena umană sau în muşchi este de fapt i injecţie letală. Omul a ţinut-oi pe-a lui cum că preşedintele a mimat vaccinarea şi că vaccinul omoară oamenii. Cum emisiunea are o audienţă de peste 500 mii de persoane, afirmaţia lui Constantin o fi stârnit multe comentarii. .
Am întrebat şi eu de un medic specialist dacă este adevărat că în seringă, dacă se trage aer şi se introduce în corpul uman, persoana în cauză moare. „În seringă nu poate intra aer când se trage serul din sticlă sau alt recipient. Dacă pătrunde aer din greşeală, deşi este aproape imposibil să se producă aşa ceva, atunci acea seringă se aruncă pentru că altfel pacientul injectat cu aer moare” – mi-a explicat medicul consultat. .
Dar în România sunt mulţi Constantini. Din păcate şi spre nefericirea celor care cred în astfel de afirmaţii, refuzul vaccinării îi poate costa viaţa dar grav este că devenind purtători de coronaviruşi îi pot îmbolnăvi şi pe cei din jur care n-au ajuns încă să fie vaccinaţi., .
Mijloacele de socializare sunt pline de cretini, analfabeţi funcţionali, care nu pot înţelege explicaţia ştiinţifică a vaccinării dar care dau crezare din prima afirmaţiilor false şi unor explicaţii fabuloase, rod al unor minţi bolnave. .
Grav este faptul că şi unii medici promovează antivaccinarea. Sunt acei medici care aparţin unor culte religioase ce interzic credincioşilor lor o serie de tratamente medicale iar dacă cei bolnavi mor susţin c㠄L-a chemat Domnul”. .
Cel mai periculoşi pentru copii noştri sunt acei învăţători şi profesori care refuză vaccinarea. Iar numărul lor se ridică la 60% din total. Ce caută la catedră un absolvent de Biologie care a învăţat în facultate despre genetica umană,, despre ADN şi ARN şi care refuză vaccinarea pe motive total neştiinţifice? Ce caută la catedră profesorii care predau Anatomia şi refuză vaccinarea pe motive demne de cretinismul uman?Ce educaţie ştiinţifică pot da copiilor noştri astfel de învăţători şi profesori? Sunt plătiţi din banii noştri ca să ne educe copii, nu să le inoculeze îndoieli cu privire la adevărurile ştiinţifice. .
În învăţământul românesc au pătruns dascăli care au statut de analfabet funcţional. Cunosc mulţi astfel de dascăli prin judeţul Botoşani. Goana universităţilor după bani, goana profesorilor universitari după câştiguri financiare consistente, a dus la scăderea rigurozităţii pregătirii studenţilor. Prioritate nu mai au cunoştinţele asimilate ci plata taxelor. .
Învăţământul on-line ne-a arătat tuturor celor care avem copii la şcoală cât de slabi pregătiţi sunt învăţătorii şi profesorii şi cât de nepricepuţi sunt în mânuirea computerelor Cu aşa învăţători şi profesori nu trebuie să ne mirăm că 60% dintre ei nu vor să se vaccineze. Cretinismul nu ţine cont de statutul social. El este manifestat public cu pretenţia de valoare etică şi morală. Părerea mea[

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Pompierii şi morga
Horoscopul săptămânii 11 – 18.- 24.01.2021
240 2 Lumea lu Rotundu Ziua Unirii la Dorohoi
Dinamica economiei Legumicultorul Volentiru
Preacinstitul Tăriceanu calcă pe urmele lui Dragnea
Ioan Rotundu
Liberalii vor să-şi elimine şeful devenit nefolositor
Ioan Rotundu
Cârdăşia politică Hunc㠖 Şoptică dezorganizează învăţământul botoşănean
Ioan Rotundu
Dosarul zilei: Masoneria şi Mica Unire
Scandal cu protest public între membrii familiei de ţigani Borcoi
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă