Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
17663
De la 07 Ianuarie 2003
85265981

Conţac îşi dă drumul la gură şi dă la iveală mizeria din PSD

  • 2 March 2009, 23:00
Fostul lider al social democraţilor botoşăneni, Constantin Conţac atrage atenţia asupra faptului că gaşca ce l-a lucrat vorbeşte în dodii. Biroul Permanent Judeţean al PSD Botoşani, în frunte cu secretarul general Gheorghe Vâzdoagă, au redus numărul membrilor de la 22 de persoane la 17, motivul invocat fiind că secretarii supleanţi nu au dreptul să facă parte din acest organism decizional. „Văd că se lucrează cu oameni care nici nu fac parte din aceste structuri. În primul rînd BPJ are 22 de persoane, nu 17 cu câţi au venit ei. Ei au spus că nu au voie să fie mai mulţi decât strict biroul, iar acum fac trimitere la Comitetul Executiv. Vreau să spun că acest comitet are 57 de membri şi nu e nicio problemă dacă se introduce lista la aprobat. Dar oare Nichita la Iaşi cum a aprobat lista în Comitetul Executiv sau în BPJ? În ce bază a aprobat el lista? Dacă dovedeşte cu acte să se facă la fel şi la Botoşani”, a declarat Constantin Conţac, specificând că dacă s-ar introduce lista în Comitetul Executiv, doar nouă voturi ale trădătorilor ar fi pentru, iar restul ar vota pentru el fiindcă a lucrat democratic şi transparent.
„Văd acum că Tamara Ciofu face valuri că ea este în Comisia de Integritate Morală. Ea este în comisia de control financiar, acolo a fost aleasă în Conferinţa Judeţeană. Este o vânzare totală a partidului. Sper la alegerile din vară de acum să o ia în barbă toţi, să se facă de râsul naţiunii, că organizaţie ca PSD la Botoşani nu mai e. La europarlamentare mă refer. Am să văd eu cine îi mai votează. M-au sunat o grămadă de primari că vin pe la ei şi-mi spun că tare le-ar mai rupe picioarele. Le-am spus să discute frumos. Este o mare ruşine cu procedura pe care o aplică ei şi nu ştiu de cine sunt sfătuiţi”, a precizat Conţac.
Referitor la listă, aceasta a fost de 107 candidaţi, şi au fost nominalizaţi 23. Fiecare candidat a avut un dosar în care era trecută activitatea politică, profesională, dar şi financiară, anume cu plata cotizaţiei către partid. „Această gaşcă a mers cu excelent şi foarte bun peste tot la cei pe care i-am nominalizat. Vâzdoagă tot timpul a umblat cu falsuri, minciuni şi cu dusul poştei dintr-o parte în alta. Când o chema pe doamna Marcela Lozneanu şi îi spunea prostii, când se ducea la municipiu şi la fel proceda. Dacă scorul a fost foarte slab la Botoşani, din cauza lui şi a lui Macaleţi s-a întâmplat asta. Ar fi trebuit atunci la insistenţele oamenilor să îi dau afară. Dar din respect pentru partid ca să nu fie scandal i-am lăsat. Dar sigur, dacă nu cureţi când trebuie, maladia se întinde”, a mai adăugat Constantin Conţac.
Din punctul său de vedere, nominalizarea pe posturi a fost foarte bine întocmită şi sigur oamenii în cauză vor contesta fiindcă le ştirbeşte din onoare. „Eu nu am făcut decât o singură propunere şi aia pentru că îmi trebuia un om şi am considerat că e potrivită. Restul propunerilor au fost făcute de ei. Vâzdoagă, Macaleţi şi Marcu dădeau telefoane în prostie. Le tot spuneau la oameni să vină că le dau ei serviciu. Până într-acolo s-a mers că Dolineaschi le-a promis că cine merge la Bucureşti îi dă serviciu. Ori nu avea el serviciu în Bucureşti. Era angajat la o firmă din Sibiu şi dădea serviciu din Botoşani la oameni în Bucureşti. Au pus partidul într-o situaţie mizerabilă aceşti oameni”, a concluzionat fostul lider al PSD Botoşani. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Anunţ Filarmonica Botoşani
Românul şi cioara vopsită
Adevăr şi tradiţie în legenda Babei Dochia
Căruţaşii continuă să facă legea pe Drumul European 58
Vinde un medicament minune
Anunţ important
Anunţ important pentru liceeni
Bogaţii UE întorc spatele statelor estice
Blogări şi internauţi chemaţi să facă lobby pentru imaginea României în lume
Ieri s-au împlinit 17 ani de la războiul ruso-român de pe Nistru
Din nou "Fluturii"
Consultanţi germani pentru succesul firmei/instituţiei dumneavoastră
Servicii de consultanta gratuita
Bătături pe seama bugetului
Comentariul comentariilor XLII
(Ioan Rotundu)
Afaceri cu Sf. Petru
Arpagic cu carne
Multe semne de întrebare asupra afacerilor lui Prisăcaru
Consiliul Local Botoşani este proprietar cu bucata pe imobilele din Centrul Vechi
Criza a rărit numărul reclamagiilor!
Actorii botoşăneni vor face turneu în Georgia
Speranţe renăscute
Ioan Rotundu
„Ce te doare?” luat la bani mărunţi chiar de ministrul Bazac
Cadrele didactice au mai primit o lovitură în bugetul familiei
Bir pe boală: coplata la medicul de familie
Guvernul Boc i-a condamnat pe sugari la inaniţie
Grosul şomerilor îl formează cei cu vârsta de mijloc
Comunicat de presă PNL Botoşani
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă