Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
13290
De la 07 Ianuarie 2003
114977918

Conţac polemizează cu comentatorii de pe blog

  • din Botoşani, cu drag
  • 23 March 2008, 23:00
N-am mai avut timp să scriu pe blog, de acu înainte şi mai puţin timp voi avea….însă parcă m-am scârbit să văd că la o simplă felicitare de 1 sau 8 martie, pusă pe blog, s-au găsit unii să mă porcăiască in „n” comentarii…., „azeemi” si “anonimi”. Ei şi ce dacă, dar dacă n-aş mai scrie nimic, ce ar mai comenta “pretenii” mei ? adevărul e ca au timp moncherii sa invidieze, sa scuipe, sa pleftureasca, sa critice, sa se oftice, sa se oţărasca….cred că încep cu mine(inamicul 1), continuând cu colegii de serviciu, cu colegii de partid, cu nevastă, căţel şi copil….frustraţii noştri de zi cu zi, care se erijează în opinie publică, însetată de dreptate şi adevăr, adevăr care nu-l vor vedea(nu afla) niciodată, pentru simplul fapt că nu au capacitatea deplină de înţelegere şi analiză. Nu este vina lor, atâta pot, atâta fac. Sar la unele idei care necesită lămuriri, rezultate din unele comentarii, o mică observaţie, la cei care s-au adresat cu “ bă ”, nu le voi răspunde, atâta timp cât eu m-am adresat cu “domnule”…
Despre schimbarea numelui aeroportului SV/BT, am făcut demersuri la ministerele implicate, care mi-au recomandat disponibilitatea de a promova si aproba un Proiect de hotarare de guvern, proiect ce trebuie initiat de catre Consiliului Judetean Suceava, avand scopul schimbarii denumirii aeroportului. Am vorbit cu domnul presedinte al C. J. Suceava, sunt deschisi propunerii noastre si asta este bine.
Despre reabilitarea Tg. Frumos-Botosani, am facut demersuri si singur si impreuna cu Prefectura, de mai multe ori, in intalnirile organizate pe tema infrastructurii de drumuri, intrebati si parlamentarii care fac parte din partidele care au guvernat tara in ultimii 4 ani, cum au sustinut aceasta prioritate? Ce pot eu spune este ca, daca voi fi ales presedinte si partidul din care fac parte va participa la guvernare, eu stiu sa ma bat pentru unele prioritati de care vorbim de cativa ani si care nu si-au gasit rezolvare.
Despre ce parc industrial vorbiti, domnule anonim? Avem, cum bine stiti, obtinut prin bani europeni, „un incubator de afaceri”, care la aproape 4 ani de la deschidere, este ocupat in proportie de 11%, cel mai scazut grad de ocupare din tara. Acum se finanteaza din bani europeni „parcurile tehnologice si de cercetare stiintifica”, in care pot fi gazduite impreuna, institutiile de cercetare aplicata, impreuna cu firmele producatoare care valorifica rezultatele cercetarii. Este de viitor acest lucru si acum a vorbi ca vrei sa ai asa ceva in curte, este prematur….deocamdata la noi infloreste comertul…care comert ne transforma in consumatori si clienti, inutil sa spunem ca o asezare a prioritatilor, pe niste fundamente reale este necesara, asta la nivel national, nu de Botosani.
Referitor la o observatie a domnului Azeem, cum ca se fumeaza in holul de la intrare in Consiliu. De fapt e holul de acces atat pentru Consiliu cat si pentru Prefectura. Aveti dreptate, am verificat acest lucru, insa e o problema care poate n-o stiti, Prefectura este proprietarul cladirii in care functionam si noi, Consiliul, ei au stabilit o astfel de locatie pentru fumat. Legea (pana n-o schimba si pe asta) spune sa se stabileasca un loc amenajat pentru fumatori, in cazul asta, persoane din afara celor doua institutii. Oricum, am atras atentia celor de la poarta institutiei sa gaseasca o solutie de a nu se mai fuma in acea zona si asta permanent, nu numai ca vorbim noi acum. Domnule Azeem, sa inteleg ca v-ati lasat de fumat ? sa inteleg ca sunteti o persoana de-a casei, care verifica zilnic intrarea in Consiliu? Va multumesc pentru grija. Despre cazuri de consilieri nesimtiti, cum le ziceti dvs., prezentati cazuri concrete.
Pretenarilor care „baga” filmulete pe youtube.com, le multumesc, in fond e la moda, e gratis, ca si pe „hi5”, nu sunt singura „celebritate”, am vazut ca si „Base” e acolo, Elena Udrea, asa ca nu strica….in fond pe bunica n-am vazut-o acolo, nici pe Leana de la „Loto”…..desi, baietilor nu le scapa nimic. Ne amuzam.
Un fost coleg sau angajat la Autobaza Botosani: ce te oţărăşti domnule anonim in halul asta? Ăi fi unul din aceia care l-am dat afară că-l găseam mort de beat pe sub maşină? Ori chiar umblai cu furatul şi mai puţin cu munca, altul să te ţină în spate? Ori chiar într-o furie , ţi-am scăpat un şut în fund, de nemernic ce te-ai purtat? Îmi pare rău domnule dacă ai aşa nişte resentimente de atîţia ani, de ce n-ai venit în toţi anii ăştia să discutăm…poate este şi vreo neînţelegere la mijloc, nu-mi place să sufere careva înăbuşit…..ce vreţi de fapt ? alea erau vremurile care le-am trăit cu toţii, se mergea de plăcere la Canal, cum se zicea pe atunci? Si eu stăteam cu lunile, împreună cu oamenii, chiar m-am zbătut pentru oamenii care îi coordonam să aibă o viaţă oleacă mai bună, că se făceau de către unii poate mici măgării, asta-i altă treabă. Am să revin, când voi găsi un pic de timp, să povestesc cum a fost la canal, pentru mine şi oamenii care-i coordonam.
Despre Dacia mea de culoare roşie, a fost prima mea maşină, ei ce amintiri mi-ai trezit domnule anonim….chiar nu-s supărat pe matale, poate treci să mai vorbim de acele vremuri, parcă cu toată munca de atunci, era o perioadă mai puţin stresantă ca cea de acum, ori eram mai tineri noi. Dacă am vreo datorie la matale şi am uitat, spune-mi te rog frumos. Multă sănătate.
Constantin Conţac

P.S. – Textul este preluat de pe „Blogul lui Conţac”, în cadrul contractului publicitar.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Face legea în aprovizionarea elevilor cu alimente stricate
autorităţile sunt neputincioase
PD-L că racolează candidaţi de primar persoane cercetate penal
partidele politice se bat de la candidaţiliberalii sunt ofticaţi că pedeliştii le suflă candidaţii
Comentariul comentariilor (LXXXI)
(Ioan Rotundu)
Viaţă grea pentru taximetrie şi taximetrişti
Madama Tiron s-a supărat pe prefectul Sorescu
dar drumurile naţionale tot nereparate au rămas
„Săpând” în trecutul dorohoian
Festival de dans popular la Vârfu Câmpului
Spitalul Săveni se sufocă sub neajunsuri
Locuinţe sociale cu miros electoral
Siturile naturale verificate de Garda de Mediu
LSI se transformă în agenţie de turism
Controversatul spaţiu verde
Şi-a lansat candidaţii pe ritmuri de vers şi cântec popular
Veşnicia din casa soacrei
Horoscop
Vă invită, avantajos, la muncă în Grecia
Anunţ umanitar
Program TELE’M Botoşani, luni, 24 martie
Candidaţi după chipul şi asemănarea sa
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă