Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15675
De la 07 Ianuarie 2003
122901324

Contre intre social-democrati inainte de Congres:

  • Florin Iordache despre Radulescu: La Arges a dorit sa candideze pentru vicepresedinte. Nici colegii lui nu l-au sustinut./Radulescu: Iordache sa isi vada de treaba lui, sa nu mai faca pe desteptul
  • 8 March 2018, 23:00
Ultima zi de depunere a candidaturilor pentru Congresul PSD a incins spiritele, colegii de partid aruncandu-si vorbe si criticandu-se reciproc. Florin Iordache i-a criticat pe colegii lui Codrin Stefanescu si Catalin Radulescu, la Realitatea TV, spunand ca “decat sa planga in emisiuni sau pe la colturi, sa-si depuna candidaturile si sa vada daca sunt alesi”.
De asemenea, acesta a adaugat, referindu-se la deputatul Catalin Radulescu: La Argeș a dorit să candideze pentru un post de vicepreședinte și a avut un singur vot. Dacă nu l-au susținut nici colegii lui…”. In replica, Radulescu, care si-a depus joi candidatura pentru functia de vicepresedinte, a spus ca “Iordache sa isi vada de treaba lui, sa nu o mai faca pe desteptul, pentru ca nu e cazul sa ne dea el noua exemple de cat de bun este domnul jurist.
Deputatul Catalin Radulescu si-a depus, joi, candidatura pentru functia de vicepresedinte, catalogand candidaturile si alegerile de la Congresul PSD drept mizerabile si nedemocratice.
Catalin Radulescu a comentat si declaratiile facute de Florin Iordache: “Iordache sa isi vada de treaba lui, sa nu o mai faca pe desteptul, pentru ca nu e cazul sa ne dea el noua exemple de cat de bun este domnul jurist. Noi nu am denigrat pe nimeni. Am contestat modul de alegere in Congres. Daca acesti doi domni destepti fac referire si spun ca nu aveam sustinere… Cerinta a fost ca se da sustinere pentru o singura persoana. In organiatie s-a spus ca se da votul pentru o singura persoana, nu se poate discuta de o a doua persoana”.
In ceea ce priveste chestiunea cu votul de sambata, Radulescu a spus “mi se pare ca Congresul nu isi avea rostul, trebuia sa ramanem cu functiile de pana acum, trebuia sa organizam un Congres pentru toate functiile la termen. Acum, dupa mine, este de fapt o certificare a functiilor deja stabilite. Cel mai probabil va fi omul si locul.
Majoritatea s-au retras, s-au imbolnavit peste noapte”.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Mărturisire şocantă
Horoscopul zilei de 9.03.2018
Congres PSD: Ecaterina Andronescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv
Klaus Iohannis despre cazul Sebastian Ghita:
Nu cred ca e treaba presedintilor sa se ocupe de cei care fug de justitia din Romania
Romania, amenintata de CE cu sanctiuni pentru legislatia privind benzina
Primarul celei mai prospere comune din România, dat afară din PSD:
„Am fost exclus noaptea, ca hoții”
USR vrea sa deschida spatiul din jurul Parlamentului catre public:
Sunt aproape 50 de hectare de teren complet irosite pentru oras. Vom lansa o petitie publica in care invitam toti cetatenii sa ni se alature in acest demers
Codrin Stefanescu: Imi depun candidatura pentru secretar general,
in conditiile in care nu stiu daca pot intra in sala. Traiesc niste momente foarte complicate
Actionarii Romgaz au aprobat o crestere firava de 2,2% a participatiei la un zacamant de gaze de 32 miliarde mc din Marea Neagra,
in timp ce partenerul sau Lukoil isi creste cota pana la 87,8%
Cristina Tarcea: Nicio institutie din sistemul de justitie nu a fost scutita de scandaluri, dezvaluiri, bombe, breaking news-uri
Bitcoin și românii. Câți vor să cumpere criptomonede
Cum a numarat ministrul Intotero ca sunt 10 milioane de romani in afara tarii si unde traiesc ei
Daniela este exhumată, necropsiată şi înmormântată în cimitirul evreiesc
Ioan Rotundu
Se anunţă un caft politic social-democrat pe cinste
Ioan Rotundu
Rise Project: Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru spalare de bani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog