Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8525
De la 07 Ianuarie 2003
120688591

Copăcel, copăcel domnule Şimit şi fără Comariţa

  • 22 July 2014, 23:00
În emisiunea „Dialog deschis” din 21 august au participat cu statut de invitaţi doi angajaţi ai societăţii Eltrans Botoşani. Este vorba de Victor Gherasie şi Romică Baltaru. Moderatoarea emisiunii Oana Aramă a pus întrebările pe care le-a considerat necesare pentru ca botoşănenii să înţeleagă cum mai merge activitatea societăţii care asigură zilnic transportul spre şi dinspre locul de muncă a miilor de localnici.
Cei doi invitaţi au criticat multe aspecte legate şi de activitatea inginerului Ioan Comariţa, cel care răspunde în societate de partea rulantă.. În zilele următoare cei doi au fost ameninţaţi de către Comariţa cu desfacerea contractului de muncă pentru că au dezvăluit public aspectele negative din activitatea sa.
Mare tupeu la acest Comariţa de vreme ce el deţine o funcţie care nu-i permite să ia decizii de încadrare şi desfacere a contractului de muncă.
Pe ce se bazează tupeul lui Comariţa? Pe colaborarea cu noul director Şmit, pus acolo politic şi care confundă şoseaua cu linia de tramvai, el fiind inginer de drumuri şi poduri şi nu de căi ferate precum şina de tramvai.
Schimbarea din funcţie a fostului director Ivănescu pe motive absolut politice a dus la crearea de noi tensiuni în rândul colectivului de salariaţi, tensiuni generate de acest Comariţa pe care primarul Ovidiu Portariuc a dorit cu orice păreţ să-l pună managerul societăţii dar s-a lovit de protestele energice ale salariaţilor.
Cu ani în urmă Comariţa, mai exact în vremea primarului Egner, a mai condus societatea Eltrans şi a adus-o în prag de prăpastie, falimentul bătându-i la poartă.
Pe managerul Ivănescu acest Comariţa n-a mai putut să-l domine prin influenţa sa iar în colectivul societăţii se instalase un fel de armonie şi toată lumea muncea cu tragere de inimă, Ivănescu asigurându-le la timp salariile şi redresând activitatea societăţii.
Cu Şmit la cârmă, Eltrans a început din nou să fie dominată de Comariţa, această piază rea a societăţii. Poate că cel care ar trebui dat afară din societate ar fi chiar el şi nu cei doi angajaţi care au participat la emisiunea menţionată.
Cel care a produs din nou dezordine în societate este primarul Ovidiu Portariuc. Tot el ar trebui să ia cuvenitele măsuri şi să reastabilească ordinea. Iar ordinea se poate restabilit liniştindu-l pe Comariţa în sensul ca să-şi vadă de treburile sale şi nu de cele ale actualei conduceri. Iar actualul manager Şimit să nu se mai lase condus de mânuţă că este băiat mare la maică-sa şi poate merge copăcel fără sprijinul lui Comariţa. Comariţa are tot interesul să-l ducă-n prăpastie şi să-i ia locul. Dacă simte nevoia de sprijin, îl poate găsi în adjunctul său Ivănescu. Un sprijin calificat şi dezinteresat.
12.09.2013

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Panaramă politică în CJ
Bancul zilei: Treabă românească
Horoscopul zilei
Botoşani: Chiriaşi ANL putrezi de datori la plata chiriei
s-ar impune evacuarea lor din locuinţe
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă