Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Decese
Nu uitaţi
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8596
De la 07 Ianuarie 2003
122868663

Copil prins vânzând droguri

  • 3 September 2009, 23:00
Un minor de 14 ani din Botoşani a fost prins cu droguri de către poliţiştii botoşăneni. Fapta băiatului a ieşit la iveală în decurs de o lună, în care procurorii au strâns probe despre mai multe persoane implicate. În perioada august-septembrie 2009, procurorii Biroului Teritorial Botoşani din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani au efectuat cercetări privind pe D.B.A. de 24 ani din municipiul Botoşani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de procurare şi punere în vânzare de droguri de risc şi deţinere fără drept de droguri de risc pentru consum propriu, respectiv de oferire de droguri de risc.
„În vederea completării probatoriului, la data de 02.09.2009, sub coordonarea unui procuror din cadrul Biroului Teritorial Botoşani al D.I.I.C.O.T., lucrătorii S.C.C.O. Botoşani au efectuat o acţiune de depistare şi prindere în flagrant a învinuitului, ocazie cu care au fost identificate alte două persoane implicate în activitatea infracţională”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Manuela Ieremie.
Este vorba despre M.A.C. de 14 ani, din mun. Botoşani, jud. Botoşani, aflat în anturajul numitului D.B.A., în sarcina căruia s-a reţinut comiterea infracţiunii de transport şi livrare de droguri de risc fără drept şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, a fost prins în flagrant în timp ce încerca să livreze o cantitate de 120 grame canabis, asupra acestuia fiind depistate de asemenea o cantitate de aproximativ 5 grame canabis deţinută pentru consum propriu.
Tot cu această ocazie, a fost identificat şi numitul M.M.C. de 28 ani, din mun. Botoşani, jud. Botoşani, care a înlesnit vânzarea de droguri, fără drept, desfăşurând diverse acte de ajutor, în sarcina căruia s-a reţinut comiterea infracţiunii de „complicitate la vânzare de droguri de risc, fără drept”.
Cu ocazia efectuării percheziţiei domiciliare şi a percheziţiilor asupra autovehiculelor au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor: 2 terminale de telefonie mobilă, 2 cartele SIM, un pachet conţinând foiţe filigranate folosite la confecţionarea artizanală a ţigaretelor şi o rolă de aceeaşi natură, 20 pliculeţe autosigilante din polietilenă, 6 probe de substanţă vegetală şi fragmente de inflorescenţă şi o pungă autosigilantă din polietilenă conţinând fragmente vegetale de culoare verde-oliv – acestea urmând a fi expertizate în cadrul Laboratorului de Analize şi Profil al Drogurilor al B.C.C.O. Iaşi.
De asemenea, a fost identificată şi suma de 1.200 lei primită de numitul D.B.A. ca preţ al drogurilor vândute. Faţă de numitul D.B.A. procurorii din cadrul Biroului Teritorial Botoşani al D.I.I.C.O.T. au luat la data de 03.09.2009 măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore urmând ca acesta să fie prezentat Tribunalului Botoşani cu propunerea de arestare preventivă, faţă de ceilalţi doi complici cercetările urmând a fi continuate cu aceştia în stare de libertate. (A.A.)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Învăţătorii ameninţă, dar vor trece şi la fapte?
Bate gongul pentru cea de a 57 a stagiune a Teatrului „Vasilache”.
1940 ” Septembrie Negru”(Cedarea Transilvaniei)
Insemnari pe o carte postala.
Liderii AIE de la Chişinău îi cer lui Voronin să-şi dea demisia în faţa parlamentului
Marea Britanie, acuzată că "fură" medicii din Est, inclusiv din România
92 de plângeri de încălcare a drepturilor omului la CDO de la Chişinău
Program TELE'M BOTOŞANI, vineri, 4 august
Aniela Petreanu din grupul Divertis se pregăteşte să devină mămică
Comunicat presă ISU
Sens giratoriu în zona 6 Drumuri din Flămânzi
Staţie de benzină „pilot” între Flămânzi şi Frumuşica
Horoscop
Cu soacra la stomatolog
Ţâbu şi drumarii
Guvernul portocaliu bagă judeţul Botoşani în faliment
chiar şi demnitarii portocaliu încep să ridice tonul la guvern
Principele Radu al României va munci pentru Crin Antonescu
Bani europeni pentru spitalul judeţean şi mănăstirea Coşula
Ţurcanu vrea grandoare, iar Sorescu a prins demaraj
Salvat de la moarte de jandarmi
Şoferul unui autobuz şi-a înspăimântat călătorii
Meci de fotbal sub „arbitrajul” jandarmilor
Ţurcanu, ridicat la rang de politician naţional
Ioan Rotundu
Parastas cu colivă infestată bacteriologic
„Generala” adjunctă Bărculeţ s-a răfuit cu inginerul Preşca
Ministerul Educaţiei a validat decizia IŞJ de demitere a Dabielei Azoicăi
Bolnavă de leptospiroză decedată
Revoltă portocalie
Domnul profesor Aurel Dorcu, In memoriam,
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog