Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Ofertă de afaceri
Umor
Decese
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12021
De la 07 Ianuarie 2003
85199677

Cordoş neagă cu vehemenţă abandonarea PDL-ului şi transferul la PSD

  • 24 July 2009, 23:00
Acum câteva zile, am scris, conform unei informaţii de ultimă oră primite, că fostul consilier al primarului Constantin Pitorac, economistul Dorel Cordoş, după controversata sa îndepărtare din funcţia deţinută în preajma primului edil al localităţii, a părăsit barca democrat liberală în favoarea luntrii social democrate.
Atât joi dimineaţa cât şi vineri, am fost contactaţi de fostul consilier al primarului, care a încercat să ne convingă că informaţia vehiculată reprezintă o „făcătură” pusă în circulaţia pe seama sa ba, mai mult, că nu are de gând să părăsească partidul în care s-a afirmat politic şi nici vorbă să campeze în tabăra PSD.
Cordoş susţine că informaţia care ne-a fost furnizată – şi care a apărut şi în presa centrală – reprezintă o nouă răutate pusă în cârca sa, amplificată de persoane pe care nu le cunoaşte şi cărora, susţine dânsul, nu le-a făcut nimic. „În ceea ce priveşte apartenenţa mea politică, lucrurile sunt clare: nu am trădat şi nu voi trăda interesele partidului pentru cine ştie ce scop mai mult sau mai puţin ascuns, convingerile mele determinându-mă să rămân fidel PDL-ului. Nu am trecut la PSD, nu am participat la vreo şedinţă sau întâlnire a filialei locale, nu am călcat în viaţa mea în sediul social-democraţilor, pe care nu l-am văzut, ca toată lumea, decât pe afară”, susţine Dorel Cordoş.
Fostul consilier al primarului spune că poate fi vorba şi de o confuzie, deoarece, acum circa 10 zile, având treabă în zona cartierului central, a parcat maşina în apropierea sediului PSD Flămânzi şi tot atunci s-a întreţinut timp de câteva minute, în stradă, cu vrei doi membri ai partidului, pe care, susţine acesta, i-a întâlnit întâmplător.
În ceea ce priveşte altă informaţia vehiculată prin târg, că ar deţine anumite secrete care, odată scoasă la iveală, ar discredita imaginea actualului primar şi a partidului pe care acesta îl reprezintă, Cordoş afirmă că toate acestea „nu sunt decât vorbe pline de răutate, aruncate la întâmplare. Ca membru al unui partid extrem de important ale cărui opţiuni politice le împărtăşesc, nu aş putea folosi anumite informaţii sau documente, chiar dacă le-aş avea, pentru a face rău unui coleg de partid, indiferent care ar fi relaţiile mele personale cu acesta”.
În opoziţie cu afirmaţiile vehiculate, că ar fi participat la obişnuitele întâlniri PSD-iste de duminică, economistul din Flămânzi afirmă că nici nu avea cum să ia parte la ele deoarece, acum două duminici a fost plecat la o nuntă la Cluj, iar duminica trecută a fost plecat la Braşov. (B.P.F.)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Vestiţi mesageri ai cântecului şi dansului popular vor „incendia” scena din pădurea „Ţiganca”
Patronul Romstal are doar opt clase si un business de peste 500 de milioane EUR
Regimul Voronin în complicitate cu Rusia pregătesc represiune în Basarabia
ce face UE şi NATO?
Din banii furaţi de la basarabeni Oleg Voronin şi-a luat Maybach de 500.000 de euro
„Hiszi a piszi” sau Prost eşti dacă-i crezi
Sex fără simţire
Gelozie
Este tânără şi vrea activitate!
Şi inundat, şi înjunghiat, şi cercetat!
Împuşcat cu o armă cu bile fiindcă a vrut să-şi spele maşina în iaz
Botoşaniul cam la coadă la scris proiecte
Bombă de aviaţie descoperită în albia râului Siret
Inginera informaticiană Dreţcanu ne explică cum stă treaba cu handicapaţii
Decese
Absolvenţii licenţiaţi la Spiru Haret sunt buni doar de suplinitori
Enache, medic la urgenţele stomatologice
Daningenr practică munca la negru
Lapte praf pentru copii, cât să nu moară de foame
Românul, canicula şi părul
PROGRAM TELE'M BOTOŞANI SÂMBĂTĂ- 25 IULIE
Ciupitul de fund
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă