Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9710
De la 07 Ianuarie 2003
122895359
Corina Cretu:

Mircea Geoana este lipsit de caracter

  • peste tot in lume, cine pierde se retrage
  • 2 November 2011, 23:00
Mircea Geoana nu se bazeaza pe competente si profesionisti, ci numai pe oamenii de casa, a declarat marti, la TVR Info, europarlamentarul PSD Corina Cretu. Ea a acuzat lipsa de caracter a lui Mircea Geoana, referindu-se la stilul de conducere al acestuia din perioada in care era ministru de Externe.
Cretu a amintit ca Geoana il jigneste pe Iliescu uitand ca "Iliescu, si nu altcineva l-a pus ambasador in SUA si tot el l-a pus ministru de Externe ... sunt niste lucruri care se razbuna in viata... eu cred ca fiecare plateste".
"Intr-un partid asa mare trebuie sa-i folosesti pe profesionisti iar PSD nu duce lipsa de oameni de specialitate. Geoana a dat multi oameni la o parte numai pentru ca nu erau de casa, nu erau in gratiile sale.
Nu poti sa umilesti oamenii, daca sunt buni sunt buni, indiferent daca tie iti plac sau nu. Intr-un partid toti suntem la mana vremelnica a liderului, dar nici nu poti sa calci in picioare asa cum a vrut el sa aduca oameni din afara, Lavinia Sandru si alte nume care nu aveau nicio contributuie in partid", a explicat Corina Cretu.
Cretu despre vizita lui Geoana in SUA: Va trebui sa clarifice ce jocuri face
Mircea Geoana da dovada de o atitudine neloiala fata de partid, prezentandu-se in cadrul vizitei din Statele Unite ca reprezentant al opozitiei, a mai declarat europarlamentarul PSD, Corina Cretu, in cadrul emisiunii Foc Incrucisat.
"Este o atitudine, probabil, putin neloiala, ne-am obisnuit cu aceste provocari. A fost o discutie in Senat, si noi am avut ieri BPN al partidului si s-a ridicat aceasta problema, in sensul ca s-a recomandat liderul opozitiei, neconsultandu-se cu adevaratii lideri ai opozitiei din Romania.
Va sosi momentul sa clarifice aceste lucruri: ce jocuri face, de ce merge acolo".
Europarlamentarul PSD a explicat de ce atitudinea lui Mircea Geoana naste nemultumiri in randul colegilor de partid: "Colegii nostri din Senat se simt frustrati cand nu se consulta cu ei in legatura cu nimic. Nu este deasupra partidului. Este un membru de partid si ar trebui sa traga la aceeasi caruta. Deci, a fost necinsit si neloial si gestul lui de a ataca printr-un interviu conducerea partidului. Putea sa vina in fata plenului consiliului, nu asa se face".
Cretu a mai declarat ca i s-a parut culmea tupeului din partea lui Mircea Geoana sa mai candideze la sefia partidului dupa ce a ratat sansa la alegerile prezidentiale: "Trebuie sa inteleaga ca a avut foarte multe sanse si noi toti l-am sprijinit. Peste tot in lume cine pierde se retrage".
Agen’ia de pres[ HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Nunta de argint
Reţeta zilei: Sos de harpagică cu rasol
Modernizarea Aeroportului din Suceava, un proiect important si pentru Botosani
Comunicat de presă - Muzeul judeţean Botoşani
Lipsa apei reci întrerupe și încălzirea
O fetiţă disparută a fost găsită de poliţişti după 20 de ani
Papandreu, "Regele haosului", a deschis cutia Pandorei
Băsescu calcă în picioare speranţele românilor din Timoc
Ajutaţi la găsirea unui copil de 11 ani
Cumătrie în familia vicelui Ghiorghiţă
Azi se „judec㔠viitorul primarului de Păltiniş
Cum îşi dau la gioale cei din USL
Ioan Rotundu
Botoşani: Personalul TESA din spitalele comasate va fi selectat prin concurs
S-au primit bani pentru spitale şi farmacii, dar insuficienţi
Botoşani: Cadrele didactice au prins gustul proceselor
Liderul de sindicat Axinte anticipează proteste
Urban Serv Botoşani - tehnica salubrizării
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog