Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Învăţământ
Sănătate
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6507
De la 07 Ianuarie 2003
122892156

Coţcăriţa Huncă îi prevede lui Flutur viitorul

  • 30 April 2012, 23:00
PSD-ista Mihaela Huncă care se pregăteşte să gireze binele botoşănenilor în Consiliul Local l-a luat de data asta la blamat pe actualul primar Cătălin Flutur.
Acesta a afirmat că edilul-şef „s-a pregătit pentru pierderea mandatului de primar”. Social-democrata Mihaela Huncă o face pe Mafalda în continuare şi sugerează că includerea preşedintelui PDL Botoşani, Cătălin Flutur, pe lista consilierilor judeţeni ai partidului său demonstrează că acesta ia în calcul foarte serios pierderea mandatului de primar. Social-democrata consideră că şeful PDL şi-a întins această plasă de siguranţă în urma unui sondaj de opinie care indică un scor aproape egal între actualul primar şi candidatul USL pentru Primărie, Ovidiu Portariuc.
„Am primit anumite informaţii chiar din interiorul PDL, cu privire la un sondaj realizat de ei. Din câte am înţeles, diferenţa dintre Cătălin Flutur şi Ovidiu Portariuc este în prezent mai mică decât marja de eroare, ceea ce explică mişcarea domnului primar de a se asigura pe lista de la Consiliul Judeţean, pentru o eventuală înfrângere la Primărie”, a declarat Mihaela Huncă.
Aceasta a adăugat că în luna martie 2012, decalajul dintre Cătălin Flutur şi Ovidiu Portariuc era de şapte puncte procentuale, însă diferenţa a dispărut mai repede decât se aşteptau social-democraţii.
„Tendinţa indică o cădere accelerată a domnului Flutur în preferinţele botoşănenilor. Totul se întâmplă mai repede decât ne-am aşteptat şi cred că fenomenul se va accentua pe măsură ce alegătorii vor avea posibilitatea să îl cunoască mai bine pe candidatul USL, Ovidiu Portariuc”, a comentat Mihaela Huncă.
Ce n-a prevăzut Mihaela Huncă în cariera sa de cadru didactic şi inspector şcolar, atât pentru ea cât şi pentru soţul său, au fost coţcăriile comise de-a lungul timpului şi despre presa locală a scris din abundenţă. Dar cum la PSD coţcarii au mare trecere, Huncă se simte acum în apele sale şi speră la şefia Inspectoratului Judeţean Şcolar Botoşani. Poate mai pune de-o vilă! (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Caricatura zilei
Sute de motociclişti sunt aşteptaţi să dea iama prin Botoşani
Un tânăr om de afaceri din Germania bătut de un botoşănean
UNPR-iştii vor la Primăria Botoşani
Începe a patra etapă de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare
Manifestări în cadrul „Zilelor Oraşului Verde”
Birocraţia blochează tratamentul românilor în străinătate
Comasarea spitalelor nu a adus avantaje salariaţilor
Lumea celor şapte taine
Dorel Gaftoneanu
Botoşani: Justiţia banului
Victor Ponta, la întâlnirea cu delegaţia FMI
dorim să păstram stabilitatea si credibilitatea macroeconomică a ţării
Ponta are rezerve înb privinţa majorării salariilor
Fitch despre situaţia din România
căderea Guvernului a sporit incertitudinile politicile populiste ar pune presiune pe rating
Bancul zilei: Fără duşmani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog