Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
8329
De la 07 Ianuarie 2003
68920564

Cotlet de porc cu sos de coniac

  • 16 January 2007, 23:00
Pentru că în spectacolul culinar al onomasticelor regina preparatelor este carnea de porc, vă oferim o reţetă rapidă de cotlet de porc cu sos de coniac. Aceasta nu înseamnă că acest cotlet de porc cu sos de coniac nu este excelent. Preparând cotlet de porc cu sos de coniac, veţi obţine un preparat savuros şi rafinat.
Ingrediente: 4 cotlete de porc, 100 ml coniac, 100 g unt, 2 linguri muştar, 2 cepe, 300 ml supă de vacă, cimbru, sare şi piper după gust.
Mod de preparare: Cotletele se spală, se condimentează şi se prăjesc în 80 g unt topit, când sunt rumenite, se scot pe un platou. În grăsimea rămasă se căleşte ceapa tocată fin, cam 8 minute până prinde o culoare aurie. Se stinge totul cu coniac şi se lasă să scadă puţin. Se adaugă supa, muştarul şi restul de unt şi se amestecă bine. Se aşează cotletele pe un platou şi se stropesc cu sos de coniac. (Lucullus)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Investiţii cu 30% mai mari decât anul trecut
Program de granturi gata de lansare
Hoţi de găini prinşi
Reţinut pentru viol şi incest
Operaţia a devenit posibilă prin solidaritatea colegilor
Penitenciarul a încadrat 95% din personalul de specialitate
Comentariu la comentarii (IX)
(Ioan Rotundu)
Norocul poliţistului
Horoscop
Eminescu omagiat de actorii botoşăneni
Directorul DADR controlat de corpul de control al Prefecturii
Prefectul contraatacă
Aneliştii au luat cu asalt Locativa
Numele noului director Termica rămâne încă incert
Gheorghe Flutur anunţă anticipatele
Peremiştii îşi reîmprospătează cadrele
Românul şi duşmanii
Grecia antică II
La un salariu de 80 milioane lei, zornăitul cătuşelor nu te poate speria
(Cârcotaşul)
Cade capul lui Rizac
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă