Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2795
De la 07 Ianuarie 2003
114931376

Crăciun înflăcărat pentru pompierii botoşăneni

  • 27 December 2012, 23:00
A doua zi de Crăciun zi de foc pentru pompierii botoşăneni. Aceştia au fost solicitaţi să intervină în 22 de situaţii de urgenţă. Angajaţii ISU au stins patru incendii, au avut 17 intervenţii pentru acordarea primului ajutor medical şi o intervenţie pentru deblocarea uşii de acces în baia unui apartament, unde proprietarul era inconştient.
Dintre toate evenimentele cel mai grav a fost la Ştiubieni, unde un bărbat în vârstă de 32 de ani a murit într-un incendiu. Miercuri Marius A., a fost găsit carbonizat într-o cameră a unei anexe de către proprietarul gospodăriei unde era angajat. Tânărul trebuia să aibă grijă de animale şi se pare că un jar din sobă i-a incendiat hainele. Focul a ars mocnit până dimineaţă.
Poliţiştii au deschis o anchetă. Un incident asemănător s-a petrecut la Săveni unde o femeie a fost la un pas să rămână fără acoperiş deasupra capului, după ce a uitat hainele pe soba încinsă. Articolele de îmbrăcăminte s-au aprins, iar flăcările s-au extins şi la alte bunuri din încăpere.
S-a întâmplat tot a doua zi de Crăciun, spre seară. Când şi-a văzut averea ameninţată de foc, proprietara a solicitat sprijinul pompierilor. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni. Incendiul a fost stins în mai puţin de un sfert de oră, fiind salvate bunuri materiale în valoare de 70.000 lei.
A doua zi de Crăciun, o familie din Şendriceni a rămas fără o parte din agoniseala de-o viaţă după ce bunurile dintr-o încăpere au luat foc de la un televizor lăsat sub tensiune. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţ㠓Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului puţin înainte de ora 14.00.
În ajutor s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosirea pompierilor, ardeau bunurile din camera unde a izbucnit incendiul. Intervenţia a durat mai puţin de jumătate de oră, fiind salvate bunuri materiale în valoare de 30.000 lei. În incendiu au murit 30 de porumbei, adăpostiţi în podul casei. Flăcările au distrus bunuri în valoare de 10.000 lei. (Adrian Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Leac pentru insomnie
De la lovituri cauzatoare de moarte la omor calificat
Distracţia Primăriei Botoşani din noaptea de Revelion
Chef de Crăciun cu etnobotanice
Anul 2013 semne bune are pentru medicii de familie
Dorohoi: Spitalul municipal îşi completează echipa de conducere
Furturile în şcoli, combătute cu materiale informative
Pensionarii se înghesuie la Revelionul primăriei
Mitropolia Iaşi nu vrea cimitir privat la Botoşani
cerinţa Mitropoliei este împotriva libertăţii mediului de afaceri
Cacealmeaua lui Ponta cu demiterea : Macaleţi rămâne prefect
Drăguşeni : Anul 2013 începe cu alegerea primarului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă