Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14038
De la 07 Ianuarie 2003
110934508

Crimele comuniştilor ies la iveală

  • 4 June 2009, 23:00
Ciudat, dar adevărat - vicespicherul Vladimir Ţurcan începe să deconspire planurile comuniste cu privire la organizarea omuciderilor şi torturilor în masă de după alegerile din 5 aprilie.
Fie că e vorba de o tactică strategică greşită, provocată de nemulţumirea tot mai evidentă a populaţiei faţă de samavolnicia clanului Voronin-Papuc, fie că acţiunile lui Ţurcan sunt consecinţe ale presupusului conflict intern din PCRM, declaraţiile sale de ultimă oră despre implicarea sa în arborarea, la 7 aprilie, a drapelului UE pe Parlament miros a crimă, a sânge nevinovat şi a puşcărie. Se ştie că toţi infractorii mint, ca să se eschiveze de pedeapsă, dar niciunul nu poate persista în minciună. Minciunile comuniştilor însă nu mai şochează pe nimeni, deoarece e un fenomen natural că ei mint şi distrug, mint şi ucid.
Totuşi, fiţi, vă rog, extrem de atenţi: Vladimir Ţurcan, general-maior de poliţie, aflându-se la 7 aprilie la Parlament, i-a crezut din inimă pe nişte tineri (unul dintre care era minor), că ar fi interesaţi să potolească zeci de mii de manifestanţi. Deşi i-a văzut atunci pentru prima dată în viaţă, după cum afirmă el, tinerii i-au plăcut aşa de tare lui Ţurcan, că el le-a permis să arboreze drapelul UE pe clădire... Cu experienţa pe care o are în dirijarea forţelor de ordine, Ţurcan a văzut că poliţia nu e în stare să liniştească masele şi de aceea le-a întins braţele „copiilor-salvatori"... Aşa ceva poate crede doar un prost - iertaţi, dar fiţi de acord că e o poveste pentru infantili. Nu, nu dl Ţurcan e prost, nici pe departe, dar mesajul său e dedicat proştilor. Solidar tradiţiilor inumane bolşevice, Ţurcan crede că alegătorii moldoveni sunt deja o masă de degradaţi mintal, care sunt utili societăţii doar în calitate de fabrică de voturi...
Să admitem că Ţurcan s-a lăsat dus de nas de nişte copii cu privire la steagul UE. Dar el zice mai departe că nu ştie nimic despre cei care au arborat drapelul României şi aici lucrurile se bat cap în cap, pentru că drapelele României şi cel al UE au fost înălţate la un interval de timp extrem de scurt. Realmente, e imposibil ca el, şef de poliţie şi înalt demnitar, să nu fi trimis pe cineva din serviciile secrete sau din poliţie ca să-i însoţească pe „stegari", ceea ce se vede şi din înregistrările video. Reiese că, după ce Mustaţă şi Galaţchi au arborat steagul UE, toată poliţia de pe clădire a fugit imediat, ca să nu-l vadă pe „duşmanul român care pregătea o lovitură de stat" şi care a înălţat steagul României. De ce şi unde a dispărut poliţia, şi cu ce viteză a fugit?
În ultimă instanţă, sute de tineri nevinovaţi au fost bătuţi, iar unii - omorâţi de poliţie, iar „stegarii" au rămas neatinşi şi liberi. Sergiu Mocanu, care într-adevăr a încercat să oprească mulţimea de la violenţe, stă până astăzi în puşcărie şi e supus unui tratament degradant. E clar pentru toată societatea că Gabi Stati, Aurel Marinescu şi Sergiu Mocanu sunt deţinuţi politici. În timp ce ei stau închişi, poliţiştii-ucigaşi habar nu au, iar Papuc le dă premii şi Voronin vorbeşte despre drepturile omului. „Voronin e criminal!", a strigat recent Mocanu, cu cătuşele pe mâini. Şi mie îmi pare că-i dau dreptate. Mai mult, se limpezeşte şi faptul că cele două clădiri au fost devastate de comunişti, în interesele lor personale. Până şi ministrul Baldovici a recunoscut că ei demult intenţionau să-şi asigure luxul în birourile de servicii. Şi aceasta în timp ce salariile scad, iar numărul şomerilor creşte. Aşadar, măştile adevăraţilor vandali, care au distrus cele două clădiri, au căzut. Priviţi-i, îngroziţi-vă, dar şi conştientizaţi că ororile lor nu mai pot continua.
De mici copii ne-au învăţat părinţii că nicio faptă nu rămâne fără răsplată, dar pentru aceasta trebuie să facem fiecare din noi câte ceva. Astăzi Voronin este o fiara rănită, care poate rupe capete fără jenă! Nu-i putem da iertare, omeneşte, fiindcă ea sare să ne sfâşie. Oricât de uriaşă ar fi, însă, o fiara poate să cadă, aflându-se la marginea prăpastiei. Pentru început ar fi suficient doar atât - fiecare cetăţean, care e conştient de crimele monstruoase ale comuniştilor, să ceară procurorilor tragerea la răspundere penală a lui Voronin, Reşetnicov şi Papuc. Dacă vom face-o împreună, ei nu vor putea să ne ucidă pe toţi, chiar şi în cazul în care ar miza la anticipate pe un electorat în exclusivitate trecut la cele veşnice. Şi ne rămâne, apoi, doar să votăm corect la următoarele alegeri.
Pavel Păduraru , Timpul
(Romanian Global News)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cu căruţa, tropa-trop, pe drumul spre iad
Comentariul comentariilor LXL
(Ioan Rotundu)
Absolvenţii claselor a VIII-a din Frumuşica, interesaţi de Grupul Şcolar din Flămânzi
Horoscop
Supă cremă de roşii cu gin
Dilema lui Ion
Kangoo fitness, o nouă formă de aerobic ultra eficientă
Noul grafic de circulaţie al tramvaielor
Mica publicitate
Cea mai mică rată lunară la Prima Casă este de 340 euro. Tot este mult !
Partidele parlamentare de opoziţie ar putea câştiga alegerile parlamentare
Grave nereguli la DGASPC Botoşani pe vremea Angelei Curelaru
legume şi fructe achiziţionate la mult peste preţul pieţeinerespectarea normativelor de consum la întocmirea meniurilor şi stabilirea necesarului de alimente
Actorii botoşăneni îşi vor da reciproc la gioale
Alt dosar, aceeaşi „mâncare de peşte”!
Codreanu este supărat pe şeful Vadim
Eforturi susţinute pentru leafa angajaţilor de la DGASPC
Grenadă de mână descoperită de un elev în curtea unei şcoli
Călăritul băncilor „costă” 200 lei
Peste 700 poliţişti botoşăneni vor veghea la europarlamentare
Pompierii sunt pregătiţi pentru situaţiile de urgenţă de pe parcursul alegerilor
Tare-n tată!
Ioan Rotundu
La Spitalul judeţean bolnavii sunt puşi să plătească analizele medicale şi radiografiile
Program de orientare şi consiliere profesională pentru elevi
În sfârşit, PSD-ul a găsit post de şef şi pentru Zarug
S-a declanşat bătălia pentru titulul de “Elevul anului”
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă