Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21744
De la 07 Ianuarie 2003
122881811
Crin Antonescu:

2014 e foarte departe, e greu să ştiu dacă voi candida

  • Mihai Răzvan Ungureanu poate candida la prezidenţiale
  • 4 March 2012, 23:00
"2014 este foarte departe si mie mi-e greu sa stiu si daca eu voi candida, daramite daca domnul Ungureanu va candida sau altcineva. Cred ca toate posibilitatile sunt deschise.
Cred ca domnul Ungureanu are aceasta optiune daca va dori, daca va fi sustinut de niste formatiuni politice sau de o formatiune politica, dar daca este vorba de anul 2014 este greu de facut pronosticuri", afirma liderul liberal Crin Antonescu, intr-un interviu acordat Agerpres. El a adaugat ca "Daca alegerile prezidentiale ar avea loc, dintr-un motiv sau altul, mai devreme nu este problema mea. Cred ca pot sa va asigur ca Mihai-Razvan Ungureanu nu va fi candidatul USL."
Crin Antonescu a comentat si intentia adversarilor politici de a constitui "Miscarea populara": "Noi discutam despre Alba-ca-Zapada, Miscarea Populara, Fetita cu chibrituri de un an de zile si realitatea este destul de crunta pentru fauritorii acestui proiect. Nu are cu cine sa se formeze Miscarea Populara.
Sigur ca maine PDL il poate lua pe domnul Pavelescu, sa zicem, pe care sa-l intituleze PNTCD si cu care impreuna sa formeze ceva care sa se numeasca Miscarea Populara. Toata lumea stie ca asa ceva nu este mai mult sau nu este altceva decat PDL. PDL poate sa-si consacre cardasia cu UNPR si sa-si intituleze aceasta alianta Miscarea Populara, aici este inconvenientul pentru ca miscarile populare se revendica la dreapta spectrului politic, iar cei din UNPR sustin cat se poate de vocal ca sunt un partid de stanga.
In rest, nu prea vad cu cine s-ar putea face Miscarea Populara si de fapt nu este important daca se face sau nu, important este ca ea nu poate reprezenta ceva nou pe scena politica romaneasca. Si de aceea, eu personal cred ca nu merita atata discutie."
Liderul PNL marturiseste, in acelasi interviu, ca nu apreciza niciun politician din tabara actualei Puteri: "Niciunul. Imi pare rau foarte rau sa o spun. Sigur ca exista nuante intre unul si altul, sigur ca toti oamenii sunt diferiti, dar din peisajul actualei Puteri nu cred ca exista un om, un personaj, o personalitate care intr-un moment sau altul sa fi adoptat o pozitie pentru care sa merite respectul sau aprecierea mea. Regret acest lucru, pentru ca in general sunt un om care cred ca valorile sunt impartite, ca nu sunt unii albi si unii negri, ca in general exista oameni cu constiinta, caracter, personalitate peste tot.
Regimul Basescu a facut ca tabara Puterii sa se dizolve, sa nu mai avem personalitati care sa se manifeste si sa avem de fapt o serie de inganari ale discursului liderului maxim, ceea ce mie imi taie posibilitatea sa remarc in acest moment sau sa apreciez pe cineva din tabara Puterii."
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Caricatura zilei
Bancul zilei: Pretenţie matrimonială
Este o dovadă a faptului că instituţiile statului lucrează foarte bine
ceea ce nu se poate controla este lăcomia unora dintre funcţionari publici
Mişcarea Populară trebuie să existe, acum sau mai târziu
din ea nu trebuie să facă parte UNPR şi UDMR
Lebăda cea urâţită
A fost constituit Consiliul Unirii
Demisionez de la conducerea PNL dacă USL nu câştigă alegerile parlamentare
Deputatul Florentin Gust, fost la PSD si PC, a trecut la PDL
Un american ce cântăreşte 317 kg a cerut ajutor pentru a slăbi.
"Regele asfaltului din Argeş", retinut pentru evaziune fiscală şi spălare de bani
Morala imoralităţii
Ioan Rotundu
Botoşani: Patimile creştinilor din Buhăceni continuă
UNPR Botoşani va ataca Consiliul Judeţean
Humelnicu îi vrea la închisoare pe criminalii de la revoluţia din 1989
Ipoteşti: Lacul cu nuferi, o dorinţă aparent irealizabilă
Ministrul Berca: „ Aveţi un prefect în funcţie! Respectaţi-l!”
Comercianţii dosesc produsele ecologice
Botoşani: Sute de locuinţe au rămas în întuneric din cauza vântului
Cinci miliarde lei vechi pentru un sediu nou la DSP
De azi, copii pot fi înscrişi în clasa pregătitoare
Gaiţele hodorogite trebuie să plece
Ioan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: La şezătoare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog