Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
1690
De la 07 Ianuarie 2003
92365201

Cristina Amghel sare în apărarea nevestei şoferului, colega sa de Senat

  • Ioan Rotundu
  • 12 September 2016, 23:00
Comentariul meu postat ieri pe blogul personal şi intitulat „Tupeu de senator, nevastă de şofer” a fost citit cu mult zel prin Senatul României, inclusiv de senatorul Cristiana Anghel care a ţinut să posteze următorul comentariu:
"impostoarea" cristiana anghel, September 12th, 2016 at 03:06 e: Da. Eu am lucrat legea despre care faceti vorbire. Eu am scris, “cu sufletul” expunerea de motive. Cititi-o. Va va merge la inima. Dar nu as fi reusit nimic de una singura. Fara sustinerea si voturile colegilor mei din PSD si ALDE ar fi ramas doar o speranta. Toti cei care au votat legea (chiar si cei care nu au semnat-o poate doar pentru ca am depus-o pe 20 ianuarie, in plina vacanta parlamentara) au rezonat cu dorintele electoratului si merita aceleasi laude. Iar faptul ca doamna a fost premiata nu ma deranjeaza catusi de putin. Daca legea trece si de Camera Deputatilor, nu-mi trebuie “premiu” mai mare. Cu tot respectul. Cristiana Anghel, senator in slujba poporului roman.”
A mai ţinut doamna senator să mai facă o precizare cu evident scop electoral, aşa că a mai postat un comentariu:
"impostoarea" cristiana anghel, September 12th, 2016 at 02:56 e: Pentru toti detractorii. Dovada faptului ca m-am gandit la toti pensionarii. In aprilie am inregistrat propunerea pentru punctul de pensie 45%. Legea este la comisii. Sunt convinsa ca va fi votata de ALDE si PSD. Pentru ca noua ne pasa. Propunere legislativă pentru completarea Legii nr.263 privind sistemul unitar de pensii publice. Număr de înregistrare Senat: L355/2016.”
Mare suflet de om senatorul Cristiana Anghel. Însă ce nu spune despre mărinimia sa pe banii publici este faptul că în România, în momentul de faţă, sunt 9 pensionari la 10 angajaţi. În asemenea condiţii fondul de pensii colectat nu acoperă plata pensiilor aşa că se alocă bani de la bugetul de stat, bani care ar trebui să fie alocaţi pentru investiţii, pentru crearea de noi locuri de muncă, pentru educaţie, sănătate şi cultură.
Dacă senatorul Cristiana Anghel ar fi venit, în paralel, şi cu o iniţiativă legislativă de reformare a sistemului administrativ central şi local, de redimensionare a aparatului de funcţionari publici la nivelul real al necesarului şi nu umflat din interese politice de partid, cu desfiinţarea unor agenţii şi companii de stat înfiinţate tot din raţiuni de partid pentru a oferi funcţii bănoase slujitorilor partidului, aş fi felicitat-o.
Dar când îţi faci campanie electorală personală şi pentru partid pe banii celor care trudesc în sistemul privat, fără a avea cea mai vagă imagine asupra consecinţelor economice ale iniţiativei tale, am obligaţia civică de a lua atitudine critică şi de a explica celor interesaţi adevărul.
Închei comentariul de faţă cu remarca că doamna senator este deschisă dialogului şi receptivă la critici, dovezi incontestabile de politician educat.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Armistitiu la PSD: Dragnea si Ponta s-au intalnit la sediul partidului.
Ponta se va ocupa de "banii romanilor" in programul de guvernare/ Ponta: "Parca suntem Osama Bin Laden"
Unul dintre cei trei membri ai comisiei care a sustinut ca Toba nu a plagiat e acuzat si el de plagiat
A fost copiata pana si o eroare de tehnoredactare
Prognoza meteo pentru marti si miercuri
Un roman a facut o descoperire care ne apropie de "Sfantul Graal" al robotilor flexibili
Nevolnicia liberalilor devine proverbială
Ioan Rotundu
Cioloș declanșează MAREA DESPĂDUCHERE!
Horoscopul zilei de 13.09.2016
Bancul zilei: Spaima lui Bulă
Educaţie în limbaj de lemn
Ioan Rotundu
Călăraşi: Bogătaşul evazionist Arnăutu agresează oamenii cu combina
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă