Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2799
De la 07 Ianuarie 2003
108304374
Cu gesturi de maniac sexual

Poliţistul pensionar Gorgan îşi face reclamă la „grăsanul” din pantaloni

  • Ioan Rotundu
  • 14 June 2021, 20:08
Aşa cum s-a mai scris şi în articolul intitulat „Dovada că fostul poliţist Gorgan era un maniac sexual” fostul agent şef de poliţie, acum pensionar, Romică Gorgan, a fost condamnat de către Judecătoria Dorohoi la 10 mii lei amendă penală şi 20 mii lei daune morale pentru că şi-a arătat penisul unui copil în vârstă de 9 ani, lăudându-se că „grăsanul” este pregătit pentru mama sa.
Acţiunea s-a consumat în cursul anului 2018 pe când poliţistul era agent şef la Poliţia Vf. Câmpului, el locuind la un apartament vecin cu familia Lăcrămioarei Cojocariu (foto) căreia îi făcea în mod insistent avansuri sexuale.
Se pare că această sancţiune penală n-a fost prea educativă pentru fostul poliţist de vreme ce în ziua de 7 iunie a.c., pe când se afla în spatele blocului unde-şi are apartamentul, s-a întâlnit cu soţul Lăcrămioarei, pe nume Cristinel Gheorghe Cojocariu. Imediat ce l-a văzut, Romică Gorgan şi-a scos „grăsanul” arătându-i ce are el pregătit pentru nevastă-sa.
Stupefiat de gestul fostului poliţist , Cojocariu n-a avut nicio reacţie pe moment. A depus o plângere la Poliţia Vf. Câmpului, arătând ce-a păţit la întâlnirea cu poliţistul maniac sexual. Deocamdată, Cristinel Cojocariu a fost audiat de către un agent de poliţie, urmând să se stabilească şi ce măsuri se vor lua cu poliţistul care, în loc să-şi vadă de pensia grasă de care se bucură, el îi face reclamă la „grăsanul” din pantaloni.
Cum dosarul în care Gorgan a fost deja condamnat se află în recurs la Tribunalul Botoşani, o copie a plângerii depusă de Cristinel Cojocariu la Poliţie a fost depusă şi la dosarul în recurs. Probabil că judecătorii îi vor aprecia „grăsanul” prin prisma articolelor din Codul penal, adăugându-i o „recompensă” la cele stabilite prin sentinţa penală de la judecata de fond.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 7 – 13 iunie 2021
Bancul săptămânii: lapsusurile bătrâneţii
Banii europeni alocaţi vârstnicilor sunt jumuliţi sistematic
Ioan Rotundu
Din tam-tamul creat de DNA la Poliţia Rutieră Botoşani s-a ales praful
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Soarta politică a lui Orban şi Şoptică pare pecetluită
Ioan Rotundu
Sediul Poliţiei Oraş Ştefăneşti luat cu asalt de către mascaţi
Ioan Rotundu
Gheorghe Petic - Contrabanda cu ţigări îmbogăţeşte politicienii
„Ostaşi, vă ordon, treceţi Prutul!”
La Botoşani, i-a creat lui Şoptică coşmarul vieţii sale
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă