Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
6632
De la 07 Ianuarie 2003
101954587
Cu minciuni şi ipocrizii

Huncă împarte pomeni electorale din banii celor ce muncesc

  • Ioan Rotundu
  • 3 November 2020, 19:04
Fondat de către plagiatorul şi mincinosul Victor Ponta, partidul Pro România este de fapt un apendice al PSD format din acei politicieni care au simţit că la actualele alegeri nu vor mai ocupa un loc eligibil pe listele PSD.
De parcă un singur ticălos n-ar fi fost suficient să-i lămurească pe români cu privire la rostul şi rolul acestui partid, Ponta l-a adus lângă el pe un alt periculos infractor preşedintele partidului plin de infractori botezat cu numele de ALDE. Doi politicieni, unul mai ticălos decât celălalt, şi-au unit forţele pentru ca alături de PSD să poată fi din nou la putere.
Marea tragedie a poporului nostru constă în faptul că se va găsit un segment de votanţi care să susţină candidaţii acestui partid format din cele mai pestilenţiale dejecţii umane ale politicii româneşti. Mă refer la acei ticăloşi ca şi ei, la acei români incapabili să înţeleagă răul pe care şi-l provoacă singuri prin a ştampila pe buletinul de vot căsuţa în care scrie Pro România.
Precum în plan naţional, şi la nivelul judeţului nostru găsim o filială Pro România formată din aceeaşi specie politică de ticăloşi, impostori, infractori, ipocriţi şi rătăciţi în căutare de o oportunitate de a se pricopsi prin accesul la o funcţie publică bine plătită. La Botoşani, filiala Pro România este condusă de impostoarea Mihaela Huncă, o talibană a PSD-ului care a distrus valorile sistemului de învăţământ botoşănean prin numirea ca director de şcoală a unor profesori şi învăţători lipsiţi de performanţe profesionale dar care s-au remarcat drept credincioşi intereselor PSD.
De parcă această impostoare n-ar fi fost suficient de relevantă pentru a-i lămuri pe botoşănenii responsabili de soarta şi viitorul lor că, în fapt, Pro România este un adunătură de ticăloşi, plagiatori, mincinoşi şi alte deşeuri ale clasei politice româneşti, la dreapta lui Huncă a fost aşezată nevasta infractorului Florin Ţurcanu, Roxana Ţurcanu care s-a cocoţat preşedinte ALDE la Botoşani prin mijloace frauduloase cum dă bine într-un partid al infractorilor.
Despre Roxana Ţurcanu trebuie să amintim că în mandatul 2012 – 2016, alături de deputaţii liberali Costel Şoptică şi Verginel Gireadă, l-au forţat pe preşedintele Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice Bucureşti, prof. univ. dr. Gheorghe SIN, să-l pună director la Staţiunea Popăuţi pe un alt mare impostor pe nume Ionică Nechifor. Acum Staţiunea Popăuţi nu mai există ca unitate de cercetare, nu mai există nici patrimonial. A jefuit-o Ionică Nechifor cu multă pricepere.
Ca să mai obţină un mandat de parlamentar, Mihaela Huncă ţine conferinţe de presă şi trimite în spaţiul public comunicate prin care se laudă că partidul Pro România are soluţii de salvare a românilor şi României de pandemia generată de coronaviruşi.
Iată una din promisiuni: „Una dintre cele două măsuri prevede un venit minim garantat și presupune asigurarea pentru fiecare român a cel puţin 2000 lei lunar și 1500 lei/membru de familie. Acest venit minim se calculează ca diferență dintre venitul realizat și nivelul garantat menționat și se acoperă în proporție de 50% prin bani și 50% prin tichete valorice.”
Este o promisiune populistă, politicianistă, care nu va fi adoptată niciodată de vreun guvern, fie chiar şi format cu Pro România, pentru că nu există asemenea resurse financiare. Nu se pot lua banii adunaţi la bugetul ţării de la cei care muncesc pentru a fi distribuiţi votanţilor Pro România ca să voteze cu acest partid. Propunerea este o aberaţie, mai ales că Huncă a venit şi cu a doua prin care pur şi simplu scuteşte de impozite şi taxe toate companiile româneşti, lăsând bugetul ţării gol.
Este limpede că biata fostă profesoară de matematică gândeşte în sistemul numerelor iraţionale. De unde dai bani la românii fără chef de muncă dacă îţi tai sursele de alimentare a bugetului prin renunţarea la impozite şi taxe?
Avem prin judeţ suficienţi votanţi care dacă au aflat de aceste aberaţii au aplaudat iniţiativa. Sunt acei votanţi care ori păzesc de dimineaţa până seara barul din sat,bărbaţii, ori stau cu coatele pe gardul de la stradă şi-i bârfesc pe cei care muncesc, femeile. Sper să nu fie mulţi aceşti votanţi iar impostoarele Mihaela Huncă şi Roxana Ţurcanu să rămână acasă. Ajunge cât rău au făcut stricând imaginea judeţului nostru în plan naţional. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Epigrama săptămânii
Ioan Mamaische
„Regina Minciunii” recidivează alunecând spre cultul personalităţii
Ioan Rotundu
Bancul săptămânii: Olteanul şi lăcomia avocatului
Horoscopul săptămânii 2 – 8.11.2020
Între salvarea iluzorie a unor vieţi şi sacrificarea de generaţii
Ioan Rotundu
Anunţ cu privire a instaurarea scenariului roşu în comuna Mihai Eminescu
„Gustul maramureşului” descoperit în piaţa Sighetul Marmaţiei
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă