Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6420
De la 07 Ianuarie 2003
123769636

Cultură şi spiritualitate românească la parohia ortodoxă
“Sf. Apostol Toma” din Dandenong

  • 5 January 2010, 23:00
Parohia ortodoxă română "Sfântul Apostol Toma" din localitatea australiana Dandenong cheama toti copiii, insotiti de parinti sau bunici, sa se alature activitatilor de pastrare a identitatii spirituale organizate in parohie in acest an, transmite Romanian Global News, care citeaza primul numar al revistei parohiei, "Ruga Romaneasca".
"Parohia ortodoxa romana "Sfantul Apostol Toma" din localitatea australiana Dandenong cheama toti copilasii sai, mai mici sau mai maricei, cu varste intre 4-16 ani, cat si pe parintii si bunicii lor, la intalnirea cu copii si tinerii, pentru o mai buna cunoastere a credintei noastre crestin ortodoxe, cat si pentru cultivarea traditiilor noastre romanesti si a limbii romane, prin desfasurarea unor programe initiate de acest lacas de cult" se arata in anuntul emis de parohie, catre comunitate.
"Astfel, in fiecare sambata din luna, incepand cu ora 10.30, la Capela Sfantul Apostol Toma din 41 Kidss Road, Doveton, se va derula urmatorul program: Sambata intaia si a doua program initiat pentru toti copilasii cu varste cuprinse intre 4-9 anisori. Sambata a treia si a patra program initiat pentru toti copii cu varste cuprinse intre 10-16 ani, cat si tineri.
Pentru buna desfasurare a programelor initiate cu copii intre 4-9 ani, avem foarte multa nevoie de diferite materiale ajutatoare, cum ar fi: caiete, creioane colorate, plastilina, jocuri, carti cu povesti si imagini (cat mai atractive), litere si cifre magnetice, hartie colorata, foarfeci, ata de diferite culori, lipici, carti de colorat, mingi, etc. Asteptam din toata inima donatiile dumneavoastra care ne pot ajuta in acest sens. Ele pot fi facute sambata, la Capela Sfantul Toma, sau Duminica dupa Sfanta Liturghie, la Bisericuta Colegiului Nazareth" se mai arata in materialul citat.
Romanian Global News

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Nu rataţi primul spectacol din anul 2010
Anul 2010 va fi un an de creştere, dar standardul de viaţă al românilor nu se va modifica
Iavorenciuc – o familie cu probleme
Poveste de toamnă, cu incendii şi bani arşi, povestită-n plină iarnă
Boboteaza în tradiţii şi obiceiuri
Jobenul lui Boc
Probleme cu doamna de muzică
Program TELE'M Botoşani, miercuri 6 ianuarie
Analiştii economici: Decizia BNR arată normalizarea situaţiei politice
Leul, îmbarcat pe o traiectorie de apreciere
Din fiecare sută de lei încasată, românii cheltuiesc 16,5 lei
pe taxe şi peste 70 de lei pe consum
Prioritatea guvernului celui de-al doilea stat românesc este integrarea europeană
Mulţi basarabeni vin în Ţară ca să serbeze Crăciunul pe stil vechi
Părintele Arsenie Boca: “Să ne ferim de judecăţile cele îndrăzneţe”
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog