Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14476
De la 07 Ianuarie 2003
122874543

Cultură şi sport, în loc de mici şi bere!

  • este satisfacţia vicelui Ghiorghiţă pe seama Zilelor Oraşului Botoşani
  • 28 April 2009, 23:00
Municipalitatea este mulţumită de modul în care s-au derulat acţiunile dedicate Zilelor Oraşului. Viceprimarul Florin Ghiorghiţă precizează că, din cele văzute din spatele scenei, i s-a părut o acţiune foarte reuşită, dar publicul este cel care trebuie să se pronunţe. „Mi s-a părut foarte reuşit Târgul Meşterilor Populari, concertul de la Filarmonică, cu membrii Orchestrei Rapsozii Botoşanilor. La fel şi expoziţiile care au fost la Galeriile de Artă şi toate celelalte acţiuni. Dar ca de obicei, cea mai multă lume a participat la spectacolele în aer liber şi la activităţile sportive unde au concurat în jur de 2.000 de copii, tineri şi chiar persoane de vârsta a treia. Spectacolele au adus foarte multă lume în stradă şi ăsta e un lucru chiar îmbucurător. Cei care au participat s-au simţit bine şi au apreciat eforturile noastre”, a declarat viceprimarul Ghiorghiţă, specificând că pentru buna desfăşurare a manifestărilor au fost depuse nişte eforturi atât materiale cât şi fizice.
Eforturi pentru care ţine să le mulţumească reprezentanţilor Poliţiei Rutiere, Municipale, Comunitare, jandarmilor, celor de la Apa Grup care au permis lansarea focului de artificii de pe clădirea proprie, celor de la E.ON care au ajutat cu partea cu curentul. „Toată lumea a contribuit cu ceva. Important din punctul meu de vedere este că pe lângă faptul că lumea s-a simţit bine chiar fără mici şi bere, ne-am promovat foarte multe talente locale. Vedem din ce în mulţi copii şi tineri care se apleacă spre domeniul muzicii, al culturii, filarmonicii. Tineretul începe să se implice şi ăsta este un lucru pozitiv. Sunt unii care nu văd decât câini vagabonzi şi drumuri în Botoşani, dar eu zic că până la urmă, omul are nevoie şi de cultură. Are nevoie de spectacole, de drumuri bune, să nu fie câini vagabonzi, de spaţii verzi, iluminat, de curăţenie şi toate acestea încercăm să le facem, în limita bugetului destul de sărac pe care îl avem”, a mai adăugat Florin Ghiorghiţă.
La rândul său, celălalt vice, Cătălin Alexa a apreciat că manifestările au ieşit neaşteptat de bine, mai ales că nu au fost cine ştie ce nume mari la concert. „Participarea a fost impresionantă, ceea ce dovedeşte că botoşănenii sunt dornici de o ieşire din asta, din când în când pentru a ieşi din cotidian. Pe Pietonal a fost un car de lume, am înţeles că la teatru s-a jucat cu uşile închise. Au rămas pe dinafară tot atâţia câţi au fost înăuntru. Una peste alta, cu bani puţini a ieşit ceva frumos”, a subliniat Cătălin Alexa. Per total, bugetul Zilelor Oraşului au ajuns la circa 100.000 lei. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Îîncrezători că nu vor fi trădători care să voteze cu comuniştii
Cum arată o sticlă de whisky pe care o desfaci şi dai de vodkă rusească?
probabil că respectivul obiect ar avea aceeaşi înfăţişare ca Vladimir Socor
Regimul comunist de la Chişinău atacă societatea civilă şi presa anticomunistă
În primărie, începe reorganizarea personalului pe competenţe şi birouri
Cherestea utilă din plopii tăiaţi de pe marginea drumurilor
Horoscop
PROGRAM TELE'M MIERCURI 29 Aprilie
O nouă şansă pentru vulturi
Ciobanul şi brânza
Gulaş de porc
Caută fete şi băieţi pentru angajare
Un nou abuz al celor de la Hi Speed Recovery
Comentariul comentariilor LXVII
(Ioan Rotundu)
Şeful Ambulanţei se plânge de confuzia girofarurilor
Botoşaniul… înfloreşte!
„Amfiteatru” – festival de teatru dedicat tinerilor liceeni
Calificare şi după gratii
Autoturism alimentat cu ţigări în loc de combustibil
Şicane reciproce între patroni şi angajaţi pe seama concediilor medicale
Învăţământul face exerciţii pentru ieşitul în stradă
Nu mai sunt bani pentru recoltarea de sânge
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog