Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
19899
De la 07 Ianuarie 2003
93931583

Cum CNA-aul mi-a cenzurat emisiunea Presa-n gura lu’ Rotundu

  • Ioan Rotundu
  • 12 May 2019, 22:26
Întors de la filmările din Italia, vineri după-amiază m-am prezentat la postul tv Tele’M pentru a relua emisiunea Presa-n gura lu’ Rotundu. Când mi-a văzut desfăşurătorul emisiunii, directorul de programe şi-a pus mâna-n cap. Cât am lipsit din ţară, cei de la Consiliul Naţional al Audiovizualului Bucureşti au interzis ca în alte emisiuni decât cele în scop electoral să fie criticat PSD-ul şi mai ales să fie criticate aspecte de la mitingurile PSD-ului organizate prin ţară.
Eu îmi propusesem să comentez Summit-ul de la Sibiu, în sensul că liderii socialiştilor europeni, care au avut o întâlnire informală, nu l-au invitat şi pe Liviu Dragnea, semn că pentru ei liderul PSD nu mai există. Dragnea a căutat să-şi acopere insuccesul, mai corect excluderea din tagma socialiştilor, dând vina pe preşedintele Iohannis că nu i-a invitat şi pe ceilalţi reprezentanţi ai puterii din România.
Preşedintele Iohannis nu avea a invitat pe nimeni pentru simplul fapt că Summit-ul a fost al Consiliului European şi nu al României. Premierul Viorica Dăncilă, când a prezidat şedinţa Consiliului Uniunii Europene la Bruxelles nu l-a invitat şi pe Iohannis. Nu l-a invitat pentru că nu avea ce căuta acolo, el fiind membru al Consiliului European, organism superior Consiliului Uniunii Europene. Cu atât mai puţin nu putea fi invitat Dragnea, un infractor impostor care a preluat prin fraudă legislativă şi morală puterea în stat. Putea fi invitat de liderii socialişti, dar aceştia l-au sărit.
Mai voiam să comentez cum, în lipsă de ceva mai bun şi util pentru guvernarea României, premierul Viorica Dăncilă şi-a făcut rost de nişte vizite prin Ardeal. Proastă inspiraţie! A fost huiduită peste tot pe unde a apărut, aşa că a trebuit să intre prin instituţiile vizitate pe uşa din spate sau să renunţe la a mai vizita instituţia programată. Infractorul şef al României a găsit de cuviinţă să le arate şefilor de state şi de guverne veniţi las Summit-ul de la Sibiu că în România el este şeful şi nu preşedintele Iohannis. Aşa că, a pus de-un miting la Iaşi
Proastă inspiraţie şi la el. N-a învăţat nimic din recentele huiduieli primite tot la Iaşi şi că a trebuit să fie evacuat din sala de întrunire prin uşa din spate. A vrut să arate lumii că Iaşiul, de fapt întreaga Moldovă, este controlat de PSD. Din cei 40 de mii de susţinători anunţaţi că vor participa, cu arcanul, adică prin ameninţări şi bani împărţiţi, baronii locali ai PSD, au reuşit să aducă la Iaşi vreo 15 mii.
Ieşenii, vreo 5 mii, i-au huiduit copios pe bieţii rurali aduşi forţat la miting, cum copios a fost huiduit şi Dragnea. Precum Ceauşescu despre protestatarii din decembrie 1989 de la Timişoara pe care i-a declarat „huligani”, Dragnea i.-a declarat pe ieşeni care l-au huiduit i nişte „derbedei vine plătiţi”. N-a spus de cine au fost plătiţi, dar a vorbit de funie în casa spânzuratului de vreme ce la Cristeşti primarul Lucian Borfotină a împărţit bani şi piza celor pe care i-a forţat să meargă la Iaşi.
Actualizând evenimentele, sâmbătă, la Galaţi Dragnea şi Dăncilă au fost iarăşi huiduiţi de câteva mii de gălăţeni. Dragnea s-a lăudat cu o participare de 30 de mii de susţinători. Cu greu slugile sale au strâns vreo 10 mii. Proasta de Dăncilă (foto), vrând să pară profundă, a gafat din nou afirmând în discursul ei că „facem aici summit-ul de la Iaşi”. Ar fi vrut să spumă Sibiu, dar după porţia de huiduieli primită prin AArdeal mintea i s-a zdruncinat rău de tot.
N-am putut spune pe post toate aceste lucruri pentru că, de frica amenzilor consistente pe care CNA-ul le împarte cu generozit6ate posturilor tv ostile PSD-ului mi s-a interzis. A trebuit să renunţ la desfăşurător şi să comentez doar anumite evenimente nesemnificative.
Mai precaut, tot am strecurat eu câteva critici la adresa deputaţilor PSD Marius Budăi, actual Ministru al Muncii, care lunar ne tot minte cu recalcularea pensiilor şi Răzvan Rotaru care a dat publicităţii un comunicat mincinos fabricat în laboratorul PSD de la Bucureşti şi adaptat pentru Botoşani, Rotaru a declarat că europarlamentarii PNL n-au votat anul trecut în Parlamentul European o directivă care era în interesul României. Minciună sfruntată, manipulare grosolană!
L-am contactat pe europarlamentarul nostru Mihai Ţurcanu pentru a afla care este adevărul. Aşa am aflat că Ţurcanu a fost coraportor la acea directivă care viza interzicerea exporturilor de produse inferioare calitativ către ţările din Est, inclusiv România. În proiectul de directivă s-au stabilit sancţiuni pentru acele state membre UE care fac discriminare de calitate. Numai că în şedinţa Consiliului Uniunii Europene, unde Guvernul României a fost prezent prin premierul Viorica Dăncilă, s-a operat modificarea acelui articol, schimbându-i-se sensul în favoarea celor care ne înşeală la calitate. Motiv pentru care, în Parlament, europarlamentarii PNL n-au mai votat directiva, cum n-au votat-o şi cei din ţările de Est. Prin Comunicat emis de Răzvan Rotaru, comunicat fabricat la PSD Bucureşti , am fost minţit grosolan.
Problema mea este că şi în emisiunile din 17 şi 24 mai nu voi putea să spun adevărul despre minciunile cu care PSD-ul manipulează alegerile europarlamentare. Ei au voie de la CNA, eu nu! Asta-i democraţia despre care Dragnea spune că o apără de atacurile preşedintelui Iohannis.
Liviu Dragnea se comportă ca o fiară rănită de moarte. Sper să nu mai poată apăra mult timp „democraţia” pe care el şi PSD-ul lui ne-o oferă, furându-ne traiul decent şi tihna vieţii.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 13.- 19.05.2019
Lumea lu' Rotundu: De la Botoşani la Verona - Plecarea -
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 10.05.2019
Bancul săptămânii: Vecinul grijuşiu
Catrenul s[pt[m\nii
Ioan Mamaische
Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminică seara
că, în timpul contramanifestațiilor organizate în timpul unui miting PSD, ”tineri cu ochii injectați au luat un om bătrân, l-au pus pe jos și au început să dea cu picioarele în burtă”.
Alegerile europarlamentare, ținta campaniilor de dezinformare ale Rusiei și ale grupurilor de extremă-dreapta
Se încearcă subminarea încrederii în Uniunea Europeană și în democrație, spune un fost analist FBI
Dăncilă: Românii câștigă în medie cu 50% mai mult față de 2016
Iordache despre protestatarii de la mitingul PSD:
Ar trebui să aflăm dacă sunt cumva plătiți, cine îi plătește, de ce îi plătește / Am văzut că la anumite manifestări erau plicuri cu droguri pe jos
Gabriela Zoană – tânăr şi pervers politician PSD
Ioan Rotundu
Îi groasă, fraţilor!
Ioan Rotundu
, Sancționate de CNA pentru prezentarea mincinoasă a cazului profesorului de religie din județul Botoșani
Știri pentru viață 15.05.2019
Dinamica economiei: Lecţia de economie
Lumea lu' Rotundu: De la Botoşani la Verona - Invierea I
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă