Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
1570
De la 07 Ianuarie 2003
112823416

Cum a eşuat ticălosul Şoptică în noua sa ticăloşie

  • Ioan Rotundu
  • 16 August 2021, 19:19
Aşa cum am mai precizat, în momentul de faţă PNL Botoşani este prizonierul unei grupări infracţionale condusă de ticălosul şi infractorul deputat Costel Şoptică. După ce l-a numit pe ticălosul infractor Ionică Nechifor secretar general al partidului, funcţie juruită de Şoptică liberalei socialiste Ada Macovei (foto), ticălosul preşedinte a încercat s-o mulţumească şi pe Macovei promovând-o inspector şcolar general în locul prof.dr. Daniel Botezatu.
Surse din PNL afirmă că nicio numire în funcţie publică intermediată de Şoptică nu s-a făcut gratuit. Femeile mai tinere, în lipsa sumei ca preţ al huzmetului râvnit şi-au achitat nota de plată cu favorurile cu care Eva l-a îmbrobodit pe Adam.
Ada Macovei, fostă inspector şcolar general prin numirea ilegală în funcţie după alegerile parlamentare din toamna anului 2008, câştigate de PD ce-a făcut majoritate guvernamentală cu PSD, s-a făcut luntre şi punte, a oferit favoruri şcolare şi de altă natură tuturor liberalilor cu ştaif cu condiţia să-l voteze preşedinte al PNL tot pe Costel Şoptică. Trebuie să recunosc că strategia Adei a dat rezultate iar Şoptică a rămas cârmaciul PNL Botoşani, fiind aplaudat de corul penalilor ce-au pus stăpânire pe partid..
Tot surse din PNL susţin că Ionică Nechifor l-a convins pe Şoptică că ştie cât preţuieşte funcţia de secretar general şi este solvent, iar Şoptică n-a rezistat ofertei.
Problema sa era s-o rezolve şi pe Ada Macovei, aşa că a intervenit la Sorin Câmpianu, ministrul Educaţiei, să-l demită pe prof. Daniel Botezatu şi s-o numească inspector general şcolar pe Ada Macovei. Altfel spus, Şoptică dorea îndepărtarea din funcţie a celui mai profesionist şi comp0etent manager şcolar pentru a pune în loc o nulitate.
Numai că liberali de bună credinţă, revoltaţi de intenţia lui Şoptică de a mai comite o ticăloşie, speriaţi că apropiata examinare a directorilor de şcoală va permite Adei Macovei să numească în aceste funcţii persoanele indicate de socialista Mihaela Huncă, au intervenit la premierul Florin Câţu şi i-au prezentat situaţia în detaliu.
Şocat de intenţia lui Şoptică, premierul l-a sunat pe ministrul Sorin Câmpianu şi i-a cerut să nu opereze schimbarea prof. Daniel Botezatu cu catastrofa numită Ada Macovei.
Toată această ticăloşie pusă la care de cuplul Şoptic㠖 Macovei a scos la iveală şi faptul că sunt suspiciuni rezonabile cum că teza de doctorat a Adei Macovei este un plagiat grosolan. Doctor în chimie, Macovei a prezentat comisiei o teză de doctorat cuprinzând vreo 70 de pagini.
Au fost membri ai comisiei care i-au reproşat că lucrarea sa nu conţine nimic inovator şi că este o sinteză a un or lucrări deja publicate de către alţi autori. I s-as dat titlul de doctor pentru că aşa a sunat ordinul venit din interiorul Guvernului Boc, Macovei fiind membru de vază al PD Botoşani.
Cert este că sunt deja iniţiative de a se solicita reanalizarea tezei de doctorat ier dacă plagiatul se va confirma, pentru Ada Macovei vor veni zile negre iar Şoptică n-o va mai stânge la piept pentru că şi pe el îl aşteaptă cineva de la DNA Bucureşti să dea nişte explicaţii asupra unor afaceri derulate prin firmele sale.
Toată lumea bună a corpului profesoral, am în vedere doar profesorii cu har, din ce în ce tot mai puţini la număr, s-a bucurat că prof. Daniel Botezatu a rămas pe funcţie. Sunt speranţe că examinarea viitorilor directori de şcoală va fi una obiectivă iar protejaţii PNL şi PSD vor dispărea din peisajul învăţământului botoşănean pe care l-a nenorocit, nenorocind şi generaţiile de elevi.
În ce-l priveşte pe Şoptică, îi amintesc că ulciorul cu care a tot cărat apă până acum este deja fisurat iar în curând se va face cioburi. Ticăloşii pe limba lor pier. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii:Deconspirare matrimonială
Horoscopul săptămânii 16 – 23 august 021
Prea multe necunoscute în cazul contrabandei cu ţigări din Vama Stânca
Ioan Rotundu
Soluţie favorabilă în dosarul vameşului Ungureanu
Există suspiciuni rezonabile de judecată părtinitoare
Fariseismul bolşevic al lui Ludovic Orban
Ioan Rotundu
Peste apa Prutului se fac demiteri, la noi s-a aşternut tăcerea
Ioan Rotundu
Iresponsabilitate marca PSD:
Cosmin Andrei vrea să renunțe la finanțarea de zeci de milioane de euro pentru modernizarea transportului local
Cum suntem jefuiţi de către societatea Nova Apaserv
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă