Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
17205
De la 07 Ianuarie 2003
87582712

Cum şi-au făcut de râs uniforma Florin Zlate şi Dan Radu

  • Ioan Rotundu
  • 30 March 2021, 18:14
Cocoţaţi, după unii căi obscure, lideri ai Sindicatului Naţional al Poliţiştilor de Frontieră (SNPF)– Filiala Iaşi, agenţii de poliţie Florin Zlate şi Dan Cristian Radu au făcut de râs uniforma statului cu care se mândresc şi se înfoie atunci când au de-a face cu contrabandiştii de ţigări şi membrii găştilor de crimă transfrontalieră.
Pentru că prin articolele publicate în Jurnalul le-am cam stricat bunul mers al afacerilor fabulos de bănoase, mai ales pe seama contrabandei cu ţigările, aceşti doi lideri, în numele SNPF, m-a chemat în judecată şi au cerut instanţei să emită o ordonanţă preşedinţială prin care să mi se interzică dreptul de a mai publica aspecte legate de activitatea lor profesională.
Cum am arătat, acţiunea introdusă la Judecătoria Dorohoi şi care a format obiectul dosarului nr. 2185/19/2021 a fost respinsă ca nefondată. Celor doi nu le-a fost suficient că s-au făcut de râs ca lideri de sindicat şi au făcut de râs uniforma ce-o poartă, aşa că au introdus o acţiune similară şi la Judecătoria Iaşi (dosar nr. 6030/245/2021), probabil în speranţa că vor avea mai mult noroc. Ghinion, şi la Judecătoria Iaşi acţiunea le-a fost respinsă într-un mod mai ruşinos ca la Dorohoi.
Citez dispozitivul sentinţei pronunţată astăzi, 30 martie a.c.: „Admite excepţia de netimbrare, ridicată de instanţă. Anulează ca netimbrată cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de reclamanţii Sindicatul Naţional al Poliţiştilor de Frontieră, Zlate Florin Laurenţiu, Radu Cristian Dan şi Constantin Bogdan în contradictoriu cu pârâtul Rotundu Bogdan. Cu apel la Tribunalul Iaşi (care se depune la Judecătoria Iaşi), în 5 zile de la pronunţare.
Document: Hotarâre 3488/2021 30.03.2021”

În popor există o vorbă: „cum e sacul, aşa-i şi petecul”: Cum sunt cei doi agenţi de poliţie aşa pare să fie şi avocata Andreea Girigan despre care se spune că ar fi plătită de sindicat cu peste o mie euro lunar. Orice avocat începător ştie că o acţiune judecătorească trebuie timbrată cu timbru fiscal. Ori, în cazul de faţă, avocata a depus acţiunea fără s-o timbreze, motiv pentru care instanţa de judecată a anulat cererea.
Şi am mai constatat cu multă nedumerire că grefierul de şedinţă m-a citat cu numele de Rotundu Bogdan în loc de Ioan. Când am primit citaţia am crezut că este o greşeală de nume pusă pe seama oboselii grefierului. Dar când am constatat că numele de Rotundu Bogdan figurează ca parte în proces cu calitatea de „pârât” iar în dispozitivul sentinţei figurez cu acelaşi nume, de acum nu mai poate fi vorba de o eroare, ci de prostia omenească sau incompetenţă profesională.
Dacă Dan Radu s-a ocupat de procesul de la Dorohoi, de cel de la Iaşi a răspuns Florin Zlate. Măcar Dan Radu a pierdut procesul pe fondul judecăţii, adică cererea a fost inadmisibilă. Zlate nici măcar la judecata de fond n-a fost în stare să ajungă, cererea sa fiind nulă prin netimbrare.
Se pare că Zlate doar prinde peştele (foto), nu-l şi consumă. Peştele conţine mult fosfor, iar fosforul dezvoltă inteligenţa. Pe viitor ar face bine să consume mult peşte. Are de ce!!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Primăria Comunei Mihai Eminescu - Comunicat de presă
Horoscopul săptămânii 29 martie 4 aprilie 2021
Bancul săptămânii: Doar beat, nu şi prost
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Mileanca – comuna care refuză să iasă din întunericul socialismului
Ioan Rotundu
Adăşeni – comuna luată prizonieră de către verii socialişti Dresleucă
Ioan Rotundu
Cum a reuşit combinatorul poliţist infractor Gorgan să-l compromită pe col. Talpan
Ioan Rotundu
Escrocherie camuflată de Dan Radu sub uniforma poliţistului de frontieră
Zoe Zlata - Ioan Rotundu
Dovada că Victor Mariniuc, şeful ITPF Iaşi, se află în cârdăşie cu liderii de sindicat
Zoe Zlata - Ioan Rotundu
Preoţii să nu mai fie plătiţi de la bugetul statului
Gheorghe Sava
Liberalii, mai ticăloşi decât socialiştii
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă