Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21243
De la 07 Ianuarie 2003
120845709

Cum vrea poliţistul Cimpoi să îngroape securea războiului cu Suşter

  • 19 September 2021, 16:51
itez din nou din actele depuse la dosarul br. 7795/193/2021 aflat pe rol la Judecătoria Botoşani: „Nu lipsită de importanță este atitudinea croncaniană a poliției botoșănene de a o scoate din înfundătură pe polițista Văcăreanu prin care s-a avansat și o propunere de invitație la un troc a polițistului Cimpoi Cristian. S-a întâmplat să fie în ziua de duminică, 1 august 2021, în momentul în care eu și cu fiul meu Eduard eram audiați de polițistul și polițista de la SPR1. Pe holul secției erau fiii mei Ionuț și Niculae.
La un moment dat, din fundul holului, s-a îndreptat spre ei polițistul Cimpoi Cristian, cel care a participat și a fost făptaș la carnagiul din seara zilei de 31 iulie 2021 și care în aceeași seară a mărturisit fiilor mei Eduard și Ciprian că dacă știa că Văcăreanu Amalia este rudă cu Ciocoi Paulică nu se implica în această odisee. După câteva schimburi de vorbe între ei (cu deosebire mieroase din partea polițistului), polițistul a reiterat afirmația din seara trecută precum că dacă știa că Văcăreanu Amalia este rudă cu Ciocoi Paulică nu se implica în toată povestea colegei sale și că regretă această implicare a sa.
Ba, mai mult, a nuanțat această parafrază că nu trebuia să se bage în „căcatul” lor și că Văcăreanu Amalia nu trebuia să-l sune unde era el, la Gorbănești, și trebuia să găsească pe altcineva mai aproape de Costești pentru această intervenție. Totodată, el a mai precizat că Văcăreanu Amalia trebuia să sune la serviciul 112 pentru ca acest serviciu să-i trimită un echipaj de poliție în mod oficial. În paranteză, vreau să arăt că ipoteza mea se adeverește că polițista Văcăreanu a primit telefon de la Ciocoi Paulică, serviciul 112 neavând nici o implicare în acest caz, așa cum a încercat să denatureze realitatea polițista la audierea mea din data de 1 august 2021 și că cio-măgara Văcăreanu Amalia a acționat doar la sugestia cumnatului ei Ciocoi – paranteză închisă.
Scurtul discurs al polițistului s-a dovedit însă a fi un alibi, ca un fel de preambul la ceea ce avea să urmeze. Polițistul Cimpoi Cristian le-a propus fiilor mei, Ionuț și Niculae, un târg, și anume ca într-o zi să ne invite pe mine și fiii mei la un grătar, la un pește (fiindcă el are ca hobby pescuitul) și la o halbă de bere în ideea de a discuta despre colega lui Amalia și de ajunge la un consens de a îngropa actele nesăbuite ale Amaliei. Chiar s-a autoinvitat să vină la pescuit la iazul din Costești, poate chiar în vecinătatea casei Văcăreanu. Rămânea ca noi să-l contactăm pe el și să stabilim o zi pentru fiestă și eventual apoi pentru siestă !!!!
Cea mai plauzibilă dovadă că Cimpoi a propus acest pact este că i-a oferit fiului meu Ionuț numărul său de telefon mobil (0759.127.668) pentru a-l suna când suntem disponibili pentru bairam. Nu avea nici o rațiune ca polițistul Cimpoi să ne invite la paranghelie și să-și dea numărul său de telefon la un cvasi necunoscut, mai ales că el este polițist, iar polițiștii sunt extrem de reticenți la astfel de relaționări telefonice.
Nimeni din familia mea nu putea să afle numărul de telefon al lui Cimpoi decât de la el, mai ales atunci pe holul SPR1. În acest sens ofer organelor de anchetă o nouă dovadă. Polițistul Cimpoi i-a dictat fiului meu Ionuț numărul său de telefon pe care l-a salvat în memoria telefonului. Pentru a se convinge de veridicitatea acestui număr, fiul meu a apelat acest număr și într-adevăr telefonul polițistului a sunat, iar polițistul a spus că e în regulă și că așteaptă să fie sunat de noi.
Prin urmare, revine instanței de fond să solicite companiei Orange o listare de apeluri telefonice între orele 13 și 15 ale zilei de 1 august 2021 și dacă în această listă se regăsesc apeluri între telefonul fiului meu Ionuț (0759.850.350) și telefonul polițistului Cimpoi (0759.127.668). Asta, dacă se vrea a fi o cercetare de acuratețe, corectă, științifică chiar. Așadar, polițistul Cimpoi Cristian ne propune să ne vindem onoarea pe o sindrofie, eventual cu o caterincă în care să se folosească cimpoiul în locul clasicei flașnete. Se poartă în zodia manelelor ! Ce este asta ?! Corupție ? Trafic de influență ? O asemenea solicitare către compania Orange este obligatorie în dovedirea acestor infracțiuni.”

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Pentru faptele sale poliţista a fost dată pe mâna magistraţilor
Ioan Rotundu
Nici Orban, nici Cîţu nu va fi preşedintele României
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 13 – 19 septembrie 2021
Bancul săptămânii: Şi reporterii au doza lor de nebunie
Catrenul săptămânii
Ioan mamaische
Haiducul Coroi legenda si adevar
Dosarul zilei Congresul PNL – demolatorul interesului njaţţional
Poliţiştii încearcă să-şi absolve colega, cu instincte criminale, de răspunderea penală
Ioan Rotundu
Noi dovezi ale cârdăşiei politice şi de incompetenţă la comisarul şef Kashyap
Ioan Rotundu
Ce metode violente a folosit poliţista asupra victimei
Ioan Rotundu
Congresul liberalilor socialişti şi troglodiţii
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă