Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7800 lei
1 USD = 4.4131 lei


Număr accesări
Astăzi:
3019
De la 07 Ianuarie 2003
73827633

DNA infirmă afirmaţiile lui Victor Ponta

  • Lucian Duţă nu are calitatea de învinuit sau inculpat în nici un dosar
  • 13 June 2013, 23:00
Lucian Duta nu are calitatea de invinuit sau inculpat in nici un dosar aflat pe rolul DNA, prin urmare fata de acesta nu se efectueaza acte de urmarire penala, precizeaza Departamentul National Anticoruptie.
DNA a facut aceasta precizare in urma unei solicitari HotNews.ro, dupa ce premierul Victor Ponta, citat intr-un comunicat al Guvernului Romaniei, afirma, referindu-se la Lucian Duta, ca "revenirea unei persoane cercetate penal, in legatura cu activitatea CNAS, reprezinta o situatie de natura sa impiedice buna functionare a institutiei".
"Doctorul Lucian Duta face obiectul unor dosare de urmarire penala aflate pe rolul DNA in legatura cu incalcari ale legii privind Sistemul Informatic Unic Integrat de sanatate din Romania si in legatura cu aplicarea Taxei clawback. Aceste nereguli au fost sesizate de Corpul de Control al Primului-ministru de Curtea de Conturi si de CNAS inca de anul trecut. Toate aceste institutii au sesizat prejudicii de milioane de euro (conform documentelor anexate la comunicat)", se mai arata in acest comunicat.
Iata mai jos raspunsul Biroului de Informare si Relatii Publice al DNA:. "Directia Nationala Anticoruptie a primit si a inregistrat doua rapoarte de control transmise institutiei de catre Corpul de Control al Primului Ministru, privind aspecte legate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, dosarele penale formate aflandu-se in lucru in acest moment.
Referitor la domnul Lucian Duta (fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate), va comunicam ca acesta nu are calitate de invinuit sau inculpat in nici un dosar aflat pe rolul DNA, prin urmare fata de acesta nu se efectueaza acte de urmarire penala".
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


PDL-ul lui Blaga mai pierde un parlamentar
Economia României va creste cu 1,7% în acest an şi cu 2,2% în 2014
Tezaur îngropat de 3.000 de ani, descoperit întâmplător de un elev
Abandonaţi în ghearele băncilor
Ioan Rotundu
Dragnea vrea ca aleşii locali să poată face parte din Consiliile de Administraţie ale societăţilor comerciale subordonate
Alune americane
72 de ani de neuitare!
72 de ani de la deportarea de către Moscova a zeci de mii de români basarabeni și bucovineni în Siberia
Guvernul cere clemenţă la acordul cu FMI
mai mult de jumătate din angajamentele asumate n-au fost realizate
Horoscop
Bancul zilei: Sigiliul Mariei
Până şi prostimea a rămas aceeaşi!
Ioan Rotundu
Loto România: Numerele câştigătoare la tragerea din 13.06.2013
Botoşani: Concursul „Nicoar㔠şi conflictul dintre generaţii
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă