Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
1694
De la 07 Ianuarie 2003
92679244

DSP Botoşani a rămas fără conducere

  • 14 June 2012, 23:00
Echipa de conducere a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani este, de câteva zile, incompletă. DSP a rămas fără director adjunct. Medicul infecţionist Stela Cretu, care a ocupat această funcţie până de curând, a solicitat ieşirea la pensie şi, la sfârşitul săptămânii trecute, a lăsat postul vacant. Reprezentanţii DSP nu ştiu deocamdată când se va organiza concurs pentru ocuparea acestei funcţii de conducere, aşa cum nu ştiu când şi dacă se va mai organiza concurs pentru postul de inspector şef pentru activitatea de inspecţie sanitară.
Şi funcţia de şef al Inspecţiei sanitare este neocupată, până zilele trecute atribuţiile acestui post revenindu-i tot directorului adjunct Stela Creţu. La această dată, Silvana Tudorache a preluat şi sarcinile directorului adjunct şi ale şefului inspecţiei. “Doamna doctor Stela Creţu, îndeplinind condiţiile de ieşire la pensie, şi-a depus dosarul şi, săptămâna trecută s-a pensionat. Deocamdată am preluat eu şi sarcinile de serviciu care îi reveneau”, a declarat directorul Silvana Tudorache.
Până în toamnă este puţin probabil să se desfăşoare un concurs pentru ocuparea uneia din cele două funcţii vacante. De altfel, în toamnă este posibilă o nouă schimbare a organigramei instituţiei şi atunci se va vedea ce posturi de conducere rămân. (Doina Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Politica semaforului
Maşină incendiată pe strada 1 Mai
Câştigătorii concursurilor profesionale ale voluntarilor IISU
PDL rămâne un partid unit la Botoşani
Alianţa Mişcarea pentru Botoşani a încetat
Consilierii judeţeni şi-au preluat mandatele
Ţurcanu dărâmă comasarea spitalelor
cel puţin aşa susţine
Măsuri speciale la Bac din cauza caniculei
Avem liceeni buni la Limba română
Marilena Mardare şi-a desemnat înlocuitorul
Botoşani: Ce fel de primari au fost trimişi acasă de electorat
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă