Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20499
De la 07 Ianuarie 2003
122880566

Dacian Ciolos: Puteti refuza sa dati copie legalizata la scoala;

  • 18 September 2016, 23:00
Parintii carora li se cer copii legalizate la scoli pot refuza acest lucru, intrucat procedura s-a schimbat, a afirmat sambata premierul Dacian Ciolos, intr-un comentariu pe Facebook.
"Ministrul a dat deja un Ordin pentru schimbarea procedurii. Puteti refuza sa dati copie legalizata si sa-i trimiteti pe cei care va cer asta la ministru. Din pacate, reflexele proaste se schimba mai lent decat deciziile", a raspuns Ciolos unui comentariu in care se reclama faptul ca in scoli se cer copii legalizate dupa documente, scrie Agerpres.
Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a aprobat la inceputul lunii august un ordin care prevede ca in cadrul institutiilor din sistemul de invatamant sunt acceptate in relatia cu cetatenii documentele conform cu originalul, in locul celor autentificate notarial.
Ciolos raspunde unui utilizator de Facebook care-l trimitea la Bruxelles: "Nicio grija, nu merg nicaieri. Mai am treaba aici"
Premierul Dacian Ciolos a mai spus sambata ca nu pleaca inapoi la Bruxelles sau in alta parte pentru ca mai are "treaba aici", el raspunzand astfel unui internaut care a comentat pe pagina sa de Facebook si i-a cerut sa plece de la guvern, scrie Mediafax.
"Mergeti inapoi la Bruxelles!" i-a scris internautul, comentand la o postare a premierului despre pachetul legislativ de reducere a birocratiei. "Nicio grija, nu merg nicaieri. Mai am treaba aici", i-a raspuns premierul Dacian Ciolos.
Ciolos: O sa merg la alegeri si o sa votez pe cineva in care am incredere ca va duce mai departe ce am facut bun
Premierul Dacian Ciolos a raspuns sambata, pe Facebook, si altor internauti care i-au scris comentarii la postarea legata de debirocratizare, la afirmatia unei persoane ca "nu este si nici nu va fi rezultatul unor alegeri" el spunand ca va merge la alegeri si va vota pe cineva in care are incredere ca va duce mai departe ce a facut bun, scrie News.ro.
O persoana i-a scris premierului ca se adreseaza romanilor ca si cum ar prezenta un program de guvernare.
"Nu sunteti si nu veti fi rezultatul niciunui fel de alegeri! Cel putin conform propriilor afirmatii. Adica, sa zica poporul, uite frate, fatalitate, in sfarsit cineva care m-a convins, dar care nu ma lasa sa-l votez!", a scris aceasta.
Premierul Dacian Ciolos i-a replicat ca, in opinia sa, e important ca guvernantii sa faca atat cat pot acum, in prezent, si sa se gandeasca la cum pot fi lucrurile mai bune in viitor.
"Orice actiune buna din prezent genereaza asteptari mai mari de la viitor. Asta e natura umana optimista si creatoare. O sa merg si eu la alegeri si o sa votez pe cineva in care am incredere ca va duce mai departe ce am facut bun si ca va veni cu noi idei bune. Fatalitatea nu e o realitate, e doar un punct de vedere. Si eu, unul, nu privesc lucrurile din acest punct de vedere", a scris prim-ministrul.
Ciolos a raspuns si la un comentariu privind debirocratizarea administratiei. "Nu pot simplifica printr-o decizie formala modul de gandire complicat al unora. Dar putem incepe o schimbare. Nici mersul pe bicicleta nu se invata din prima. Important este sa nu te descurajezi cand cazi si sa te uiti la cei care merg deja pe bicicleta, nu la cei care se plang ca se lovesc. Nu dau nicio lectie... Sunt doar cateva ganduri", a scris premierul pe Facebook.
Agentia de stiri hotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


O Povestea „Grănicerului“, generalul român care n-a pierdut nicio luptă.
Şi-a vândut moşia ca să cumpere mitraliere
Reţeta de mici a bătrânilor n oştri
Ultimul TUN cu IZ ELECTORAL pe care îl pregătește Dacian Cioloș pe final de mandat
Horoscopul zilei de 19.09.2016
Bancul zilei: Ciudăţeni taximetristului
Lumea lu' Rotundu: Castelul Corbinilor
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 16.09.2016
Scrisoare deschisă a jurnalistului Ioan Rotundu către preşedintele PNL Alina Gorghiu
„Păduchii” politicii botoşănene ies din nou în frunte
Ioan Rotundu
Informare meteo de racire accentuata a vremii, ploi si instabilitate atmosferica
Ecaterina Andronescu, piaza rea a învăţământului, recidivează
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog