Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22555
De la 07 Ianuarie 2003
122882622

Dan Voiculescu a fost achitat definitiv in dosarul de santaj Antena Group-RCS&RDS.

  • Sorin Alexandrescu, condamnat la 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Camelia Voiculescu - un an si 6 luni inchisoare cu suspendare
  • 28 June 2017, 23:00
Dan Voiculescu a fost achitat, miercuri, de Inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul de santaj Antena Group-RCS&RDS, in care procurorii DNA l-au acuzat de complicitate la santaj. Fostul director al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost condamnat la 4 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru santaj. Camelia Voiculescu, fiica fondatorului trustului Intact, a primit un an si 6 luni de inchisoare cu suspendare, pentru complicitate la santaj. Sentintele sunt definitive.
Serban Pop, fost presedinte al ANAF, a fost condamnat in acest dosar la 2 ani de inchispoare cu suspendare si 80 de zile de munca in folosul comunitatii, potrivit Agerpres.
Instanta a dispus si o amenda de 200.000 de lei pentru Antena Tv Group, persoana juridica, pentru santaj.
Instanta suprema a mai decis miercuri achitarea lui George Daniel Matiescu, imputernicit al Intact Publishing, precum si a societatilor SC Intact Publishing si SC Antena 3 SA, acuzate de DNA de santaj si complicitate la santaj in forma continuata.
Instanta a mai dispus ca decizia sa fie publicata pe Antena 1, de 10 ori, timp de o luna, in intervalul orar 18:00 - 20:00.
Procurorul DNA ceruse, la ultimul termen de judecata, majorarea tuturor pedepselor primite in prima instanta de inculpatii din dosarul de santaj la RCS&RDS, solicitand pentru Camelia Voiculescu, Dan Voiculescu, Serban Pop, Daniel Matiescu si Sorin Alexandrescu pedepse la inchisoare cu executare, iar in cazul Antena Group, Antena3 si Intact Publishing, condamnarea acestora la plata unor amenzi penale.
Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, pe 12 mai 2016, pe fostul director al Antena Group, Sorin Alexandrescu, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, pe Dan Voiculescu la 2 ani de inchisoare cu executare si pe Camelia Voiculescu la 2 ani de inchisoare cu suspendare, in timp ce Antena 3 si Intact Publishing au fost achitate.
Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, si fiica sa Camelia au fost trimisi in judecata pe 1 octombrie 2013, alaturi de Sorin Alexandrescu, atunci directorul general Antena TV Group SA, de George Daniel Matiescu, director general al Intact Publishing SRL, si de fostul sef al ANAF Serban Pop.
Potrivit anchetatorilor, in perioada 16 aprilie - 21 mai 2013, Sorin Alexandrescu a exercitat, in mod repetat si gradual, acte de constrangere asupra lui Ioan Bendei, atunci administrator al RCC-RDS, amenintandu-l cu darea in vileag a unor presupuse fapte de coruptie, astfel incat sa il determine sa urmeze conduita impusa de inculpat.
Actele de constrangere s-ar fi exercitat verbal, prin afirmatii legate de perspectiva declansarii unui scandal mediatic, dar si prin intermediul unui spot publicitar prin care publicul era informat ca vor fi facute dezvaluiri cu privire la presupuse fapte de coruptie in care ar putea fi implicat Ioan Bendei. Anchetatorii sustin ca acest spot publicitar a fost realizat din dispozitia Cameliei Voiculescu si a lui Sorin Alexandrescu, la 8 mai 2013, si a fost difuzat in perioada 9 - 30 mai 2013, cu o frecventa de cinci ori pe zi (in total de 401 ori) de toate posturile TV apartinand SC Antena TV Group SA si SC Antena 3 SA.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Căsătoria senilităţii
Horoscopul zilei de 28..69.2017
Anunţ angajare
Cine sunt ministrii din guvernul Tudose:
Tudorel Toader (Justitie) si loialii lui Dragnea raman pe pozitii. Pleaca Viorel Stefan, Pavel Nastase si Ana Birchall, vin baronii PSD Ciolacu si Tutuianu, plus Liviu Pop la Educatie
DIICOT: Paul Iova, cunoscut drept “Regele manelistilor”, a fost arestat alaturi de alti noua membri ai gruparii sale
. In acelasi dosar, alte sase persoane au fost plasate sub control judiciar
Sorin Alexandrescu, fostul director al Antena Group, s-a predat la Politia Ilfov pentru a fi incarcerat
Cine este Marcel Ciolacu, propus vicepremier fara portofoliul.
Vaslasul lui Dragnea si scandalul pozelor cu teroristul Hayssam
Sorin Grindeanu, intrebat ce le transmite protestatarilor impotriva OUG 13:
Ca au facut bine! / Plus: Sunt multe lucruri de spus despre OUG 13 si 14. La vara stiu ca e asa o liniste... o sa le spun
Un broscoi cam mare inghitit de Iohannis: guvernul Tudose
Roger Stone, fost consilier de campanie al lui Donald Trump si consultant politic, se afla in Romania.
Cine l-a invitat – surse
Ce nu vor spune cei 7 magnifici ai PSD despre Guvernul Dragnea II
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog