Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Mondene
Religie
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8068 lei
1 USD = 4.3926 lei


Număr accesări
Astăzi:
2886
De la 07 Ianuarie 2003
74086161

Dana Rogoz – nota 10 şi la cel de-al doilea examen de licenţă

  • 8 July 2009, 23:00
Actriţa Dana Rogoz, care va juca din această toamnă în producţia “State de România”, difuzată la ProTv, a susţinut luni, 6 iulie examenul de licenţă la cea de-a doua facultate pe care a terminat-o şi a obţinut nota 10.
Lucrarea de diplomă cu care a terminat şi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice s-a numit “Diaspora românească – un public important pentru televiziunile româneşti” cu studiu de caz pe ProTv Internaţional.
“Mi-am ales acest subiect pentru că mă simt legată de acest fenomen, prezint emisiunea “De Suflet” la ProTv Internaţional de un an şi jumătate şi prin intermediul ei am intrat în legătură cu români plecaţi în toată lumea. Aveam şi multe resurse care m-au ajutat să concep şi să structurez lucrarea şi eram motivată şi de faptul că nu se găseşte nicăieri nicio bază de date pe care să o accesezi să afli informaţii despre românii plecaţi. Acest demers mă va ajuta în continuare ca background pentru emisiune, mai ales că am aflat lucruri noi şi în acelaşi timp am aprofundat informaţiile despre publicul nostru”, spune licenţiata în Comunicare şi Relaţii Publice, din cadrul Şcolii Naţionale de Ştiinţe Politice şi Administrative (S.N.S.P.A.).
În plus, Dana Rogoz nu a avut emoţii, având în vedere faptul că aceasta a mai trecut printr-o prezentare de licenţă, la Actorie, anul trecut. Actriţa din “Îngeraşii” a început cele două facultăţi în acelaşi timp, urmînd cursurile de la SNSPA prin sistemul de învăţămînt la distanţă, timp de 5 ani. La început a luat decizia de a învăţa Comunicare şi PR pentru a-şi dezvolta cultura generală, dar cînd a început colaborarea cu ProTv Internaţional a simţit că tot ceea ce învaţă îi este cu adevărat util pentru că multe materii se legau de mass media şi de jurnalism şi implicit de noua ipostază pe care o are la emisiunea “De Suflet”.
Actriţa a mai declarat cu această ocazie că este tristă pentru că se desparte de viaţa de student şi se gîndeşte serios la un master, cel mai probabil în actorie. Dar nu în acest an pentru că a început deja repetiţiile pentru un nou proiect în care va juca din această toamnă şi care va fi difuzat la ProTv si la ProTv Internaţional, “State de România”, pentru care va filma zilnic.
“Totuşi, în acest serial de comedie îmi păstrez legătura cu şcoala, pentru că o interpretez pe Andreea Popeangă, studentă în anul 1 la Regie. E cel mai matur personaj dintre toate cele pe care le-am avut până acum şi ma bucur ca voi juca împreună cu Bebe Cotimanis, cel care este tatăl meu în poveste, povesteşte Dana Rogoz. Pînă atunci, telespectatorii o pot urmări în continuare pe Dana în serialul “Îngeraşii” difuzat de postul ACASĂ. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bilete puţine la tratament şi odihnă pentru cei din învăţământ
Din nou fără apă caldă
Va cădea capul lui „Moţoc” alias Sârbu?
Proaspătul director Rădăşanu a intrat în conflict cu sindicatul
O nouă ispravă a secretarei Florica
Flutur îi sugerează lui Ţurcanu să îşi măsoare cuvintele
Circulaţia între strada Poştei şi magazinul Fidelio se va desfăşura în dublu sens
Trandafiri de furat pentru... răposata
Ţeapă de 80.000 lei dată unei cooperative de credit din Botoşani
Balan speră să rămână stăpân peste transportul local
Regretatul profesor Munteanu ar fi împlinit 72 de ani
„Copiii” Biblioteci Flămânzi s-au înmulţit, în folosul cititorilor
Fostul autocar al „Rapsozilor” a ajuns în curtea DJTS Botoşani
Călugării de la Mănăstirea Turnu îşi promovează mierea pe Internet
CEC si MDI pregatesc si fraudarea alegerilor din 29 iulie.
vor accepta basarabenii sa mai fie furati odata?
Va monitoriza UE alegerile din Basarabia? Ce face România la Bruxelles?
Reuters moare de grija Rusiei şi comuniştilor de la Chişinău
care au fost tensionaţi de Băsescu
A avut loc lansarea Fundaţiei Panteonul României
50 000 de tineri ar putea fi lipsiţi de dreptul de a-şi exprima dreptul de vot
PROGRAM TELE'M BOTOŞANI JOI 9 iulie
Românul şi berea rece românească de vară
Banii pentru şoseaua de centură s-au împărţit frăţeşte între trei firme
suma totală este de 10 milioane euro
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă