Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Publicitate
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18206
De la 07 Ianuarie 2003
122903855

“Dansez pentru tine” va fi albastru

  • 22 November 2007, 23:00
Vineri seara, “Dansez pentru tine” va avea sange albastru. Ringul emotiilor se va imbraca in toate nuantele de albastru, la fel si perechile concurente, prezentatorii si publicul. Cele patu perechi ramase in competitia visurilor vor avea parte de o editie plina de emotie si vor zbura pe ritmuri de free-style, salsa si rumba pentru a cuceri juriul si telespectatorii. Perechea care se afla pana saptamana trecuta pe lista favoritelor este acum la un pas de eliminare. Alex Velea si Cristina sunt pentru prima data la duel si vor avea de dansat unul dintre stilurile noi, free-style sau salsa si cele doua stiluri din editia precedenta. Ei se dueleaza pentru a ramane in competitie cu perechea formata din Ioana Ginghina si Mihai Botezat si vor face tot ce le sta in putere pentru a castiga voturile telespectatorilor Pro Tv. Stefan Banica Jr. va incanta in premiera publicul spectator si telespectator cu o piesa nou-nouta de pe ultimul album al sau, “Impreuna”, care se va lansa pe piata in noiembrie.
O trupa de fete va dansa pe rotile pentru o patinatoare care are nevoie de ajutor, iar o pereche de copii dansatori campioni care fac parte din baletul mic al emisiunii “Dansez pentru tine” fac dovada talentului lor in ring pentru o fetita saraca pentru care gimnastica si dansul sunt singurele placeri intr-o viata atat de grea pentru un om atat de mic.
Alex Velea si Cristina(23 de ani) danseaza pentru sotul ei, George, in varsta de 23 de ani, care sufera de acromegalie. In luna septembrie a anului trecut acestuia i s-a descoperit o tumoare pe creier care secreta hormoni de crestere. A facut o operatie, insa fara succes, caci in Romania nu exista aparatura necesara pentru aceasta interventie. Din cauza acromegaliei, toate extremitatile lui George se maresc - maini, fata, picioare, maxilar, in cativa ani riscand sa devina un monstru. Mai grav, sunt afectate si organele interne, acestea marindu-se la randul lor si apar astfel multe alte afectiuni: diabet, pierderea vazului, a mirosului, dereglari nevrotice, etc. Singura sansa a lui George este de a face o operatie in Germania, unde sa-i fie extirpata toata tumoarea si astfel sa se faca bine definitiv. Familia Stoicescu a luat legatura cu un medic din germania care ii asteapta pentru o programare, caci tumoarea lui George e operabila. Din pacate cei 2 tineri au o situatie financiara foarte proasta si nu au posibilitatea sa mearga in Germania pentru operatie. Cristina il iubeste la nebunie pe George si ar face orice sa ii salveze viata. Sunt impreuna de 7 ani si vor sa-si intemeieze o familie in adevaratul sens al cuvantului - cu copii, dar boala nu ii lasa. Ultima lor sansa este “Dansez pentru tine”. Telespectatorii care vor sa-l salveze pe George si sa-i recompenseze pe Alex si Cristina pentru spectacolul frumos pe care-l fac in fiecare vineri seara o pot face trimitand SMS la 1776 cu textul Alex sau Cristina sau sunand la 0900760601.
Ioana si Mihai se vor intrece in pasi de dans cu o pereche puternica si apreciata de juriu formata din Alex si Cristina. Ei asteapta ca elevii, profesorii, parintii si toti oamenii care se gandesc la viitorul invatamantului romanesc si mai ales al Romaniei sa-i voteze trimitand SMS la 1776 cu textul Ioana sau Mihai sau sunand la 0900760602. Daca visul lui Mihai se va implini, mai bine de 200 de elevi vor avea sansa sa studieze intr-o scoala noua, in conditii decente si fara amenintarea ca ar putea oricand sa ramana fara carte si fara scoala la care sa studieze. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Monument destinat să uşureze povara morală a Botoşanilor
în penitenciarul politic de la Botoşani au murit 116 deţinuţi
A sosit hârtia care oficializează repartizarea tomografului
Prima transă de aparate medicale a ajuns la spitale
Apa Grup a pierdut procesul cu Spitalul Judeţean
Captură record de ţigări
Vor să ne ia şi sângeretele de Crăciun!
Ioan Rotundu
Tineri sancţionaţi pentru încălcarea Legii electorale
Proiecte educaţionale pentru romi
Ţărăniştii critică guvernul în problema restituirilor
Doi bătrâni de 80 de ani sunt aruncaţi după gratii
ei sunt încarceraţi în Penitenciarul Botoşanisituaţia soţilor Dumitriu a şocat până şi conducerea penitenciarului
Conducerea teatrului şi-a stabilit priorităţile pe 2008
Secvenţe din filmul abuzurilor puse în cârca Feliciei Mihai
Remuşcările lui Ciuştea
Conţac este acuzat că se înfruptă din banii publici
Ciuştea valorifică spre folos propriu meritele unor asistaţi social
Penegiştii pregătesc o listă a ruşinii
Verificări la premergătoare pentru europarlamentare şi referendum
Valentina Pelinel ar renunţa la carieră pentru familie
Medicii veterinari vor complica ritualul sacrificării porcilor de Crăciun
Comunicat de presă
Program TELE’M Botoşani, vineri, 23 noiembrie
Horoscop
Replica doamnei căzute
Daţile o ultimă şansă, votându-le!
Opincari în drum spre PE
Ruladă de muşchiuleţ de porc
Românul şi misterele
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog