Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Umor
Religie
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2188
De la 07 Ianuarie 2003
92679738

De ce a introdus divorţ soţia senatorului PSD Lucian Trufin, zis Papalete

  • Ioan Rotundu
  • 11 August 2019, 20:52
Modul de viaţă depravat al liderilor din PSD este practicat intens şi la nivelul judeţului nostru de către senatorul PSD Lucian Trufin. Considerat un lider influent în PSD Botoşani, Trufin şi-a construit cariera politică parcurgând un drum controversat, lipsit de etică şi morală sociale, de fidelitate faţă de propria familie.
Ajuns primar PSD al comunei Vlăsâneşti în urma alegerilor locale din vara anului 2008, Trufin şi-a câştigat repede statutul de baron local prin a conduce discreţionar comuna prin a introduce teama la auzul numelui său. De altfel am realizat şi un reportaj televizat intitulat „Baronul de Vlăsâneşti”, localnici curajoşi declarând în faţa camerelor de filmat abuzurile primarului.
Căsătorit cu fata unui înstărit al satului, învăţătoare de profesie, Trufin a ajuns bogat la rându-i graţie averii soţiei şi, apoi, graţie funcţiei de primar, ridicând în centrul localităţii Vlăsâneşti o vilă spaţioasă dar de o arhitectură discutabilă estetic.
Cu statutul de baron local obţinut prin a conduce autoritar comuna, Trufin s-a rem,arcat şi în faţa liderilor PSD de la Botoşani, primind drept recompensă pentru fidelitatea faţă de partid, funcţii la nivel de judeţ. În urma alegerilor parlamentare din toamna anului 2016 a ajuns senator, funcţie politică care i-a sporit îngâmfarea şi i-a permis să urce în partid la vârful conducerii, chiar să ia decizii importante şi să dispună promovarea în funcţii înalte a unor persoane din anturajul său.
De pe poziţia de senator a preluat practica de la Bucureşti prin a remite presei locale fel de fel de comunicate prin care preamărea guvernarea PSD, comunicate mincinoase, manipulatorii, demagogice şi pline de ipocrizii. S-a remarcat extrem de activ în campania promovată de PSD pentru susţinerea referendumului „Coaliţia pentru Familie”. În timp ce apăra public familia ca tradiţională ca pilon de bază al societăţii, îşi înşela nevasta cu amanta.
Da, cu amanta, pentru că soţia senatorului a trebuit să suporte o mare ruşine când la poarta sa s-a prezentat amanta soţului punându-i în faţă documente de analiză pe bază de ADN, din care rezulta că soţul ei, senatorul, art fi tatăl copilului pe care femeia susţinea că l-a conceput cu Trufin.
Umilită de soţul ajuns baron local al PSD, soţia a introdus acţiune de divorţ, urmând ca instanţa să stabilească cui va fi încredinţat băiatul ce a absolvit clasa a VIII-a cu o medie de peste 9 şi care a devenit elev la Liceul „A.T. Laurian” Botoşani. În urma acestui eveniment neplăcut pentru soţie dar extrem de plăcut, apreciat şi la modă în PSD, Trufin, când ajunge în Vlăsâneşti, stă mai mult la casa părintească.
Tot la Vlăsâneşti, în aceste zile, s-a mai consumat un eveniment tragic. Prietena lui Iulian – Alexandru Boaru, nimeni altul decât consilierul primarului PSD Andrei Boariu, este acuzată că şi-ar fi omorât pruncul nou-născut, crimă ce ar fi avut loc chiar în casa viitorilor socri. Boaru susţine că n-a cunoscut că prietena lui este însărcinată, mai ales că o perioadă a fost plecată în Germania.
Dar fata a lucrat vreo două luni la societatea fondată de senatorul Lucian Trufin, o făbricuţă de prelucrat laptele şi, spun sătenii, tatăl copilului ar fi chiar Alexandru. Dacă fata n-ar fi fost cuprinsă de o hemoragie puternică s-ar mai fi aflat de dispariţia copilului? Adevărul va fi stabilit în urma unei anchete judiciare. Cert este că în ambele aventuri amoroase sunt implicaţi lideri ai PSD. Pentru social-democraţi stilul şi modul de viaţă al lui Liviu Dragnea a fost repede preluat şi practicat. Iubăreţi social-democraţii, dar între ei, nu şi faţă de popor atunci când sunt la putere!
În ce-l priveşte pe senatorul Lucian Trufin, porecla de Paapalete i-a fost pusă de săteni în vremurile pe când acesta cânta pe la cumetriile din sat folosindu-se de un casetofon cu bandă magnetică. „Papalete, mai pune banda!” strigau invitaţii la el şi Papalete i-a rămas numele care, iată, dăinuie peste timp şi ne aduce aminte cine a fost Lucian Trufin şi ce-a făcut PSD-ul din el.
Despre divorţul soţilor Trufin voi reveni cu amănunte pentru că situaţia este una tragi-comică şi merită să facem cunoştinţă cu amanta senatorului. Mai ales că informaţii de ultimă oră mă anunţă că Trufin ar mai avea un copil cu oi fată de prin Iaşi cu care a fost văzut în Jeep chiar de cunoscuţi din zona Săveni.
Închei amintind de faptul că Trufin este în bune relaţii cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, pe care l-a adus la Botoşani în câteva rânduri. Şi Daea şi-a lăsat nevasta şi trăieşte cu amanta, putându-i servi lui Trufin ca model PSD de etică şi morală familiale devenite „valori” ale socialiştilor.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 12 – 18.08.2019
Catrenul săptămânii
Bancul săptămânii: De ce s-a enervat Funeriu
Comunicat de presă ANAF Botoşani
"Contribuabilii persoane juridice, invitaţi la sediile ANAF pentru a fi informaţi despre schemele de ajutor de stat
Poate fi comisarul Ilaşcu o umbrelă PSD pentru corupţia din IJP Botoşani?
Ioan Rotundu
Duel demagogico-oportunist între rechinul Tăriceanu şi ştiuca Dăncilă
Ioan Rotundu
Victorie definitivă a Parohiei Schit Orășeni împotriva MMB
în dosarul ordonanței președințiale de evacuare
O elevă eliminată de la bac a câștigat în instanță dreptul la examen
Senatorul PSD Liviu Pop propune ca 10 august să fie declarată, prin lege, Ziua Unității Civice
Ce spunea fostul ministru al Educației după protestul de anul trecut
Guvernul va modifica mâine legea circulației, cu noi sancțiuni
pentru folosirea oricărui fel de dispozitiv mobil / Permis suspendat pentru cei care, în același timp, încalcă și altă regulă de circulație
Interesele din spatele scandalului de la biserica Schit Orăşeni
Ioan Rotundu
Vizită anulată, disconfort neasumat de nimeni
Maestrul Cobâlă a fost cuprins de puternice emoţii
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă