Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
8228
De la 07 Ianuarie 2003
69908984

De ce a sancţionat CNA emisiunea Presa-n gura lu’ Rotundu

  • Ioan Rotundu
  • 4 February 2018, 23:00
Consiliul Naţional al Audiovizualului Bucureşti a sancţionat postul Tele’M Botoşani cu mustrare scrisă pentru emisiunea Presa-n gura lu’ Rotundu la reclamaţia poliţistului Romică Gorgan, agent şef la comuna Vf. Câmpului, cel cunoscut în zonă ca un fel de Don Juan şi care nu se sfiieşte să se laude că lui nu i-a rezistat nicio femeie.
Laudele sale nu sunt chiar justificate pentru că s-a găsit o femeie să-i reziste, mai mult chiar, să declare public că este hărţuită sexual de către poliţistul Romică Gorgan., Este vorba de vecina de apartament a poliţistului, Lăcrămioara Cojocariu, care m-a mai suportat avansurile sexuale ale poliţistului, jignirile sale pentru că nu i-a cedat, cuvintele porno pe care poliţistul i le adresa în ultima perioadă.
Deşi reclamat la IJP Botoşani şi apoi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, dosarul poliţistului a fost şi continuă să fie muşamalizat, deşi ofiţerii de poliţie de la Direcţia Generală Antifraudă au constat că pe lângă hărţuirea sexuală Gorgan se face vinovat şi de fraudarea de fonduri de la APIA Botoşani.
Despre toate aceste aspecte eu am scris în Jurnalul. După apariţia primelor dezvăluiri m-am trezit cu un val de reclamaţii din comuna Vf. Câmpului la adresa comportamentului poliţistului, familia Satcou trăind o adevărată dramă de pe urma abuzurilor lui Gorgan.
Pentru că în urma celor dezvăluite în Jurnalul cei de la Poliţie şi Parchet n-au luat nicio măsură cu poliţistul Gorgan, Lăcrămioara Cojocariu i-a contactat pe cei de la emisiunea Acces direct de la Antena 1. Cazul său a apărut pe postul Antenei 1 în seara zilei de luni, 15 ianuarie, iar eu am făcut o sinteză a emisiunii publicată în Jurnalul de marţi 16 ianuarie a.c. sub titlul „Aseară, după emisiunea Acces direct, poliţistului Gorgan i-a sunat ceasul”.
De asemenea, sinteza emisiunii am comentat-o şi în emisiunea mea de pe Tele’M Botoşani „Presa-n gura lu’ Rotundu” din seara zilei de 19.01.2018. Poliţistul Gorgan a adunat toate materialele publicate şi a reclamat la CNA Bucureşti că i s-au încălcat drepturile la imagine şi i s-a afectat grav activitatea profesională şi viaţa de familie. Putea să scrie la CNA poliţistul Romică Gorgan orice altceva dar numai să reclame aşa ceva nu. El este cel care de ani de zile îşi bate joc de cetăţenii comunei Vf. Câmpului, se comportă ca un satrap,. Îşi bate joc de femeile oamenilor şi inclusiv de familia sa. Acest poliţist nu mai poate fi jignit faţă de imaginea pe care singur şi-a creat-o.
Dar ticăloşia celor de la CNA şi servilismul lor faţă de ministrul de Interne Carmen Dan, cea sfătuită de Liviu Dragnea la cea se noapte cum singură a recunoscut i-a determinat să nu analizeze cu responsabilitate faptele poliţistului, să analizeze ce s-a scris despre activitatea şi comportamentul său. Pur şi simplu au decis sancţiunea mustrare. obligând postul Tele’M s-o difuzeze deşi o astfel de sancţiune ar fi trebuit să fiu obligat s-o difuzez în emisiunea mea pentru că pe mine m-a acuzat Gorgan.
Am fost atenţionat de ofiţeri din IJP Botoşani care sunt de bună-credinţă, care-şi fac datoria corect, că Romică Gorgan este un abil combinator şi că poate înscena minciuni care să pară adevăruri folosindu-se de martori falşi. O fi acest fost ascuţitor de cuţite prin bazarul din Suceava abil combinator dar pe mine nu mă sperie.
În emisiunea Presa-n gura lu’ Rotundu se comentează informaţii apărute în presă. Dacă cineva are vreo problemă sau vreo nemulţumire să ceară socoteală celor care au publicat articolul şi nu mie care comentez ce s-a publicat. Iar Gorgan să se răfuiască cu Jurnalul, publicaţia în care eu am dezvăluit mizeria sa morală şi profesională. Îl invit să mă cheme în judecată. Numai aşa voi putea aduna probe în faţa cărora procurorul care-i ţine dosarul la popreală nu va mai putea tergiversa cercetările. Numai aşa femeile şi cetăţenii abuzaţi de către Gorgan vor putea depune mărturie, uşurându-şi povara sufletească.
Îi informez pe cei ca Gorgan, pe poliţiştii corupţi din IJP Botoşani că eu am libertatea şi curajul de a spune lucrurilor pe nume şi mă bucur că sunt botoşăneni care mi se alătură. Este un început promiţător în lupta noastră împotriva corupţiei care domină instituţiile statului, cu preponderenţă justiţia şi poliţia botoşănene.
Cât priveşte CNA-ul, aceşti servitori politici plătiţi din banii noştri n-au sancţionat postul Antena 1 pentru emisiunea difuzată în care Lăcrămioara Cojocariu a dezvăluit cum este hărţuită sexual de Gorgan, a sancţionat postul Tele’M Botoşani unde s-a prezentat o sinteză a emisiunii pentru că prin această sancţiune n-a deranjat pe puternicii din PSD care au acaparat ţara şi-şi fac de cap fără teama că vor plăti vreodată. În beţia puterii care i-a cuprins ei nu-şi dau seama că ceasul socotelilor va suna în curând!
Închei cu nedumerirea de ce cei de la CNA nu s-au întrebat de ce-o fi fugit Gorgan de reporterul Antenei 1 şi s-ascuns în vila aflată gard în gard cu primăria şi peste drum de postul de poliţie (foto), vilă ridicată fără autorizaţie de construcţie după cum reiese chiar dintr-o declaraţie a sa aflată la dosarul în care este cercetat penal?

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (1)]


Bancul zilei: Ispita comunbicării
Horoscopul zilei de 5.02.2018
Romania a castigat procesul cu Chevron.
Compania va plati despagubiri de 73,45 de milioane de dolari
Mihai Lucan, inca 30 de zile in arest la domiciliu
Oamenii de stiinta au descoperit un oras mayas sub jungla din Guatemala.
Orasul ar fi avut o populatie de aproximativ 10 milioane de oameni
Traian Basescu: "Nu sunt de acord cu prag la abuzul in serviciu.
Pragul va permite foarte multor ticalosi sa scape"
Preotul maniac, ierarhii ticăloşi şi educatorii nevolnici
Ioan Rotundu
Protest cu avioane din hartie impotriva declaratiei 600,
anuntat pentru miercuri la Ministerul Finantelor
Lumea lu' Rotundu: Primarul ranchiunos
Situaţie jenantă pentru fostul prim-procuror Raluca Stâncescu
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă