Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16005
De la 07 Ianuarie 2003
87581512

De ce ţine Ţâbuleac cu Guvernulk Boc?”

  • se întreabă retoric şeful liberalilor botoşăneni
  • 3 September 2010, 23:00
Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Filiala Botoşani, l-a criticat din nou pe preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, acuzându-l că face întocmai voia Guvernului. În opinia sa, Hotărârea luată la Centru de a rectifica negativ primăriile putea fi „fentată” de verificări în teritoriu.
După ce joi, vicepreşedintele CL, liberala Cătălina Lupaşcu, acuza Guvernul că este „ de o incompetenţă crasă”, ieri, preşedintele liberalilor botoşăneni s-a declarat împotriva „ordinelor” venite de la Guvern pentru a fi aplicat în teritoriu. „Mă uit aşa, că presedintele CJ a ieşit public cu bannere de sute de mii de euro, că aduce bani europeni, că susţine dezvoltarea judeţului, şi acum cât de uşor priveşte şi gândeşte. Dacă tot spune că nici lui nu-i face plăcere să facă această rectificare negativă, de ce nu iese public să spună că se delimitează de acest genocid, de acest Guvern” a transmis liderul PNL Florin Ţurcanu.
Şeful CJ este acuzat că se ţine numai de şedinţe în instituţie şi uită de omul simplu care a dat votul care i-a propulsat pe politicienii care se întrec care mai de care în declaraţii şoc şi de faţadă. „ PNL nu este de acord nici cu politica naţională, nici cu politica locală. Am văzut că era foarte relaxat domnul preşedinte al CJ, Mihai Ţâbuleac, care a respectat cu stricteţe hotărârea Guvernului de a aduce în faţa consilierilor judeţeni un proiect de diminuare a sumelor care au fost repartizate în sedinţa CJ, fara nici o analiza tehnică, luând primărie cu primărie, să se vadă dacă noi avem posibilitatea de a face această diminuare”, a declarat ieri, şeful PNL Botoşani, Florin Turcanu. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Profesorii sunt puşi să facă şi munca oamenilor de serviciu
Femeie atacată în scara blocului
Beleca – stafia portocalie din DSP
Din nou se pune problema schimbării manualelor şcolare
Directorii de şcoli aşteaptă sprijinul IŞJ
Asistenţii medicali sunt tot mai mut ademeniţi în străinătate
Bani pentru podul de pe râul Buhai, la ieşirea din Dorohoi
Horoscop
Bancul zilei: Bătrâneţe
Cu un ochi la robinet şi cu unul la fântână
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă