Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
20314
De la 07 Ianuarie 2003
118499540
Declarat la Botoşani competent de către un judecător „cinstit”

La Chişinău, Mariniuc este demascat ca fiind protectorul contrabandiştilor

  • Ioan Rotundu
  • 4 December 2021, 18:26
Aflat la Chişinău, fostul deputat PSD Mihai Cristian Rizea a prezentat la un post de televiziune din Republica Moldova cum Victor Mariniuc, inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi protejează şi coordonează contrabanda cu ţigări.
Rizea a prezentat cu lux de amănunte cum Victor Mariniuc, ataşat militar la Ambasada României din Chişinău, a fost racolat de către Serviciul de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova prin a-i băga în pat o moldoveancă şi a-l filma, după care l-au recrutat colaborator al SIS, Mariniuc fiind un excelent vorbitor de limbă rusă dintr-o familie din zona Dorohoi.
În Jurnalul s-au prezentat aceste aspecte şi s-au arătat cazuri concrete de contrabandă cu ţigări în care Mariniuc, în calitatea sa de comisar şef al ITPF Iaşi nu a avut nicio reacţie şi n-a declanşat nicio anchetă administrativă. Dimpotrivă, agenţii de poliţie de frontieră descoperiţi ca făcând parte din bandele de contrabandişti , în loc să fie sancţionaţi, au fost mutaţi de la un sector la altul şi chiar promovaţi în funcţie.

Cu toate probele depuse la dosar, un judecător #”cinstit” de la Judecătoria Botoşani a considerat să spele onoarea „contrabandistului şef”, cum susţine Rizea, prin a obliga Jurnalul să şteargă articolele prin care sunt prezentate cazurile de contrabandă cu ţigări.
Ştim ce anume l-a determinat pe acest judecător „cinstit” să procedeze aşa dar încă n-a sosit momentul răfuielilor cu acesta. Sunt probleme mult mai importante şi mai grave care blochează drumul României spre Spaţiul Schengen, Mariniuc nefiind numai un colaborator racolat de SIS al Republicii Moldova ci şi un pion esenţial în contrabanda cu ţigări supervizată de un serviciu secret al României.
Mai întâi dorim să ne ducem la bun sfârşit lupa cu Mariniuc şi gaşca sa de corupţi, după care ne vom răfui şi ci judecătorii „cinstiţi”.Nu mor caii, când vor cânii!
Ascultaţi dezvăluirile acestui fost deputat Rizea şi îngroziţi-vă de cât de mare şi amplu este fenomenul contrabandei cu ţigări.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


„PSD ştie să guverneze!”
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 13 – 19.12.021
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Rezolvare în stil românesc
Violenţele de la Prăjeni - oglinda profesională a comisarului şef Şerbănoiu
Ioan Rotundu
Perpetua bătaie de joc a societăţii Nova Apaserv la adresa botoşănenilor
oan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă