Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
37838
De la 07 Ianuarie 2003
83559183

Decontarea navetei profesorilor ridică probleme

  • 30 January 2008, 23:00
Dacă elevii beneficiază de abonamente gratuite sau reduceri la mijloacele de transport în comun pentru a se deplasa la unităţile de învăţământ, profesorilor li se decontează foarte greu naveta. Într-un fel sau altul, sindicaliştii din învăţământ sunt geloşi pe faptul că elevii au beneficii în ceea ce priveşte transportul până la şcoală. Pentru că nu în toate localităţile cadrele didactice navetiste primesc decontul navetei, reprezentanţii Ligii Sindicatelor din Învăţământ consideră că ar trebui luat în calcul pontajul şi nu bonurile de transport.
„A fost rezolvată problema navetei elevilor din bugetul ministerului, dar nu e rezolvată problema cadrelor didactice. Dorim ca naveta cadrelor didactice să fie acoperită pe baza documentelor întocmite de unităţile şcolare şi transmise ordonatorului de credite”, a declarat Gheorghe Constantinescu, liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ Botoşani.
Constantinescu, liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ Botoşani. Cadrul didactic navetist merge cu orice mijloc de transport pentru a ajunge la muncă şi înapoi acasă. Din acest motiv, sindicaliştii doresc ca decontarea navetei să se facă pe baza pontajului pe condica de la unitatea şcolară. „Profesorii merg cu orice mijloc de transport şi din acest motiv decontul navetei ar trebui să se facă pe condica de la unitatea şcolară, cu ştampilă avizată de directorul şcolii către ordonatorul de credite. Pentru că mijloacele de transport în comun nu corespund cu orarele unităţilor de învăţământ”, a precizat liderul sindicatului din învăţământul botoşănean. (Margareta NICHIFOR)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (XXXVIII)
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Scufiţa Roşie are o problemă
Newtrex vă oferă un salariu bun
Liberali au eşuat lamentabil, chiar ruşinos
Cele 17 drumuri judeţene vor intra în execuţie în 2008
Lui Humelnicu i-au ieşit pasienţele
Problema câinilor comunitari revine în actualitate
Unitatea Medico - Socială Mihăileni este în pericol
Cultura Botoşăneană îşi intră în drepturi
Sindicatele din învăţământ refuză firimiturile salariale ale guvernului
LSI nu renunţă la cadouri
APM chestionează primăriile şi agenţii economici
Opt cursuri de calificare pentru şomeri
Românul şi gripa clasică
Program TELE'M Botoşani, joi, 31 ianuarie
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă