Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
13101
De la 07 Ianuarie 2003
75063254

Delegație ucraineană, în vizită la CJ Botoșani

  • 21 February 2017, 23:00
La invitația Președintelui Costică MACALEȚI, Consiliul Județean Botoșani a primit, astăzi, vizita unei delegații din Raionul Hliboca, Regiunea Cernăuți, Ucraina.
Delegația ucraineană a fost condusă de vicepreședintele Consiliului Raional Hliboca, domnul Vitalii GUMENNÂI, iar din partea Consiliului Județean Botoșani au fost prezenți la eveniment d-l. Costică MACALEȚI – președinte, d-l. Dorin BIRTA- vicepre-ședinte, d-na. Otilia MORUZ – director executiv, d-na Cristina NICUȚĂ – șef de cabinet al președintelui, d-l. Iulian MICU– director executiv Direcția Servicii Publice.
Întâlnirea a fost marcată de o atmosferă prietenească, în care oaspeții au vorbit despre importanța relațiilor dintre România și Ucraina în general și dintre cele două regiuni transfrontaliere Botoșani (RO) – Cernăuți (UA), în special. Dezbaterea s-a focusat pe proiectul de management al deșeurilor implementat de județul Botoșani, intitulat ”Sistem Integrat de Management al Deșeurilor în Județul Botoșani”, a cărui scurtă prezentare a fost susținută de d-l Iulian Micu, director executiv în cadrul Direcției Servicii Publice a Consiliului Județean.
,,Suntem încantați de invitația d-lui președinte. Ne-am exprimat dorința și speranța într-o colaborare fructuoasă pe viitor. Am discutat despre posibilitatea derulării unor proiecte comune”, a declarat Vitalii GUMENNÂI, vicepreședintele Raionului Hliboca.
Vizita delegației ucrainene în județul Botoșani, a continuat cu o deplasare la Centrul Integrat de Management al Deșeurilor de la Stăuceni. În finalul întâlnirii oficiale, președintele CJ Botoșani, d-l Costică Macaleți, le-a mulțumit pentru prezența la Botoșani:
„Vă mulțumesc pentru că ați acceptat invitația noastră. Imi reafirm dorința de a extinde demersurile începute astăzi și de a coopera pentru elaborarea unui plan comun de acțiune pentru îmbunătățirea condițiilor de mediu în zona transfrontalieră”, a declarat președintele Consiliului Județean Botoșani, domnul Costică Macaleți.
Compartimentul Informare, Relaţii Publice, Mass-Media-Consiliul Judeţean Botoşani

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Fost decan al Facultatii de Farmacie de la Universitatea Ovidius, condamnat la 8 ani si 8 luni de inchisoare
Victor Ponta, critici la adresa lui Dragnea si Grindeanu:
PSD si Guvernul au gresit cu OUG 13/ Guvernul actual nu mai poate castiga increderea oamenilor/ Nu l-as fi numit pe Grindeanu premier/ Un avion nu poate fi condus de doi piloti
Cresteri salariale mai mari in 2017 in firmele private decat se estima initial.
In retail, salariile ar putea creste cu 5.6% (HR Barometru 2017)
Ce inseamna sa protestezi ca un roman?
Washington Post: Creativitatea romaneasca marcheaza marile proteste anticoruptie
Europarlamentar german, indeamna la transparenta privind apararea comuna:
UE cheltuieste 200 miliarde euro pentru aparare, dar cu rezultate dezastruoase. Cheltuim de doua ori mai mult decat Rusia si avem mai multi soldati decat SUA
Melescanu, la DNA pentru audieri in privinta adoptarii Ordonantei 13:
Din punctul meu de vedere am respectat toate prevederile legale
Victor Ponta si-a invitat ministrii din guvernele pe care le-a condus la o intalnire in Brasov
Bancul zilei: Căruţaşulş intrigat
Horoscopul zilei de 2202.2017
Obiecte muzeale și mărturii despre Mugur Călinescu
Păgubiți de foc
Vorona – vatră a educaţiei şi culturii
Vorona: Cum a luat fiinţă un „grup criminal organizat”
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă