Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15707
De la 07 Ianuarie 2003
122875774

Deşi Câmpanu i-a săpat groapa, directorul Pavel nu vrea să cadă

  • 13 July 2007, 23:00
Deputatul liberal Liviu Câmpanu cere demisia directorului Direcţiei Agricole şi de Dezvoltare Rurală Botoşani Mihai Pavel (foto). În urmă cu ceva timp, Câmpanu, din postura de preşedinte al liberalilor botoşăneni, susţinea că directorii democraţi, dacă ar avea o spumă de moralitate ar demisiona din funcţii atâta timp cât partidul din care fac parte nu se mai află la Guvernare, iar aceştia nu respectă programul Guvernării liberale. Pentru că acest argument nu s-a dovedit a fi suficient, deputatul liberal a venit cu noi acuze la adresa directorului Direcţiei Agricole şi de Dezvoltare Rurală Botoşani. Câmpanu s-a prezentat în faţa ministrului Agriculturii Traian Remeş săptămâna aceasta, sesizându-i faptul că directorul Pavel sfidează autoritatea centrală, făcând legea la Botoşani. Directorul Pavel a fost sancţionat în urma audierii de către Consiliul Naţional de Disciplină din luna mai cu oprirea a 20% din salariu pe o perioada de trei luni de zile. „Sancţiunea a fost dată prin ordin al ministrului Remeş. Directorul Mihai Pavel a ascuns hârtia prin sertare, a plecat în concediu, nu a pus pus în aplicare ordinul ministrului, ba mai mult, la întoarcerea din concediu s-a premiat cu 20 milioane pentru activităţi manageriale eficiente. Este o dovadă clară a felului în care unii directori de deconcentrate respectă legea” , a concluzionat deputatul Liviu Câmpanu.
Din acest motiv deputatul liberal s-a prezentat în faţa ministrului semnalându-i neregulile de la Botoşani. Ministrul a solicitat imediat copii de pe statele de plată pentru a verifica situaţia. „Pavel a chemat omul de la financiar - contabil şi l-a obligat să îi treacă penalizarea în statul de plată. El nu a făcut nici o modificare şi cei de minister au primit deja statele de plată făcute fără respectarea ordinului ministrului. Consider acesta un motiv suficient pentru demiterea lui Pavel, dar sper că acesta va avea demnitate de a-şi depune singur demisia” , declară liberalul botoşănean. Câmpanu face din apel la moralitatea directorului Direcţiei Agricole şi de Dezvoltare Rurală Botoşani, care însă a fost atacat în mai multe rânduri, păstrându-şi totuşi scaunul de fiecare dată. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariu la comentarii (CXLIII)
(Ioan Rotundu)
Românul şi căruţa
Horoscop
Viol necondamnat de judecător
Program TELE’M
Cugetări şi maxime din operele scriitorilor ucraineni
Dotarea serviciilor voluntare locale lasă de dorit
Peste 4 miliarde sancţiuni aplicate de Garda de Mediu
Proiect între Muzeul Judeţean şi raionul Făleşti
Materia elevilor e prea încărcată
A învins Bidaşcă
Lansare de carte la Penitenciarul Botoşani
Sloganul nu prinde şi la şoferii botoşăneni
Programului Samtid stă să eşueze
Noi standarde de eficienţă la serviciul de înmatriculări
Cea de a treia ediţie a Regatei Botoşanilor
Ştefan susţine că fără Comariţa, Eltransul s-ar prăbuşi
Instituţia Prefectului pune stavilă revărsării râurilor
Codreanu o dă la pace cu deputatul Baban
Cupa „Traian Bălăuc㔠începe azi
Câmpanu şi Oprişanu au tăbărât bătăios pe Ciuştea
Ofertă de tâmălărie gealan la preţ scăzut
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog