Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14745
De la 07 Ianuarie 2003
106029205

Deşi PNG a sucombat, Ciuştea îl vrea resuscitat

  • 17 December 2008, 23:00
Penegiştii botoşăneni nu sunt mulţumiţi că nu au intrat în cărţi după alegerile parlamentare, însă asigură că partidul va merge mai departe şi are şanse pe viitor chiar să se reabiliteze. Liderul PNG Botoşani, Dorin Ciuştea are şi o motivaţie din cauza căreia eşecul s-a produs şi pe plan local, nu doar la nivel naţional. Pe ansamblu, acesta a apreciat că filialele locale şi-au făcut datoria, însă modul de abordare de la centru şi-a pus negativ amprenta.
„Modul de abordare la nivel central al politicii a fost destul de deficitar. Nu se înţelege că baza o constau organizaţiile locale care pot să mobilizeze electoratul şi să aducă voturi. Noi am semnalat în repetate rânduri acest aspect, dar nu am găsit feed back-ul necesar şi de la nivel central. Cred că am aşteptat prea mult de la centru şi îmi reproşez asta. Ne-am bazat prea mult pe mesaj şi imagine, campania noastră a fost destul de săracă”, a precizat Ciuştea.
În urma unei analize în cadrul Biroului Judeţean, acolo unde rezultatele au fost foarte proaste, s-a luat decizia de a fi desfiinţate organizaţiile. „Am desfiinţat 12 organizaţii comunale ce nu şi-au făcut datoria. Sunt care au obţinut sub zece sau peste 10 voturi. Am hotărât să destituim conducerile şi să desfiinţăm organizaţiile”, a subliniat Dorin Ciuştea.
Nemulţumirea s-a răsfrânt şi asupra primarilor, viceprimarilor şi consilierilor locali, unii făcând chiar notă discordantă. Astfel pe lista neagră este preşedintele Organizaţiei de la Roma, Pavel Gheorghe şi cel de la Suliţa, respectiv Costinel Caulea. „Îi vom destitui din funcţia de preşedinte al organizaţiei şi vom cere înlocuirea lor în Consiliul Local cu alţi membri. Caulea a fost trup şi suflet în a-i face campanie lui Florin Ţurcanu de la PNL”, a mai adăugat Dorin Ciuştea. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


800 de mii de euro pentru grupuri vulnerabile din Regiunea Nord-Vest
Voronin va propune un plan de autonomie regiunii transnistrene
Prima biserică românească ortodoxă în Aberdeen
Ştiinţa studentului la… examen
Caută partener dominant
Horoscop
Concert extraordinar cu Ştefan Bănică în Ajun
Cătălin Măruţă şi Andra petrec Revelionul în...
Problema deszăpezirilor s-a complicat, iar prefectul este supărat
Szente crede că ajutorul pentru mame este ca o frecţie la piciorul de lemn
Elevii de la Dobârceni l-au colindat pe primarul Flutur
Programare la colindat!
Colinde şi urături la Biserica „Sfântul Spiridon”
"Săptămâna omeniei"
Salarii obţinute pe calea proceselor
O tumoră ieşită din comun
Secretul lui Stolo
“Daţi un RON pentru Panteon”
ACADEMIA ROMÂNĂ - Fundaţia Panteonul României
Miniştrii viitorului guvern au fost nominalizaţi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă