Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
11446
De la 07 Ianuarie 2003
76724825

Din 10 septembrie, la Pro Tv începe aventura ”Prison Break”

  • 9 September 2007, 23:00
Luni, 10 septembrie, la Pro Tv debutează serialul ”Prison Break”, producţia americană care a dat naştere unui adevărat fenomen în lumea întreagă. În fiecare luni de la ora 23.15, telespectatorii au întâlnire cu un serial provocator, plin de suspans şi nenumărate răsturnări de situaţie. În exclusivitate pentru Pro Tv, actorul Dominic Purcell, Lincoln Burrows în serial, a declarat: ”Cred că ăsta e unul dintre aspectele pozitive ale serialului ”Prison Break”: faptul că îi face pe oameni să-şi doreasca mai mult, să vadă ce urmează mai departe. Iar acesta este secretul succesului, în opinia mea.”
Dincolo de povestea deţinuţilor din Fox River, serialul ”Prison Break” vorbeşte despre lupta dură cu autorităţile, dar şi despre justiţie, adevăr, iubire şi sacrificiu. Actorul Wentworth Miller, cel care joacă rolul lui Michael Scofield în serialul de la Pro Tv, a mărturisit că povestea şi personajele foarte complexe au fost motivele pentru care a acceptat acest rol: ”Personajele care nu sunt 100% pozitive sau 100% negative, cele ale căror personalitate nu e riguros definită prin bun sau rău sunt cele mai interesante. Tocmai pentru că sunt şi cele mai apropiate de natura umană.”
Povestea celor doi fraţi începe în momentul în care Lincoln Burrows (Dominic Purcell) este condamnat la moarte pentru uciderea fratelui Vice-Preşedintei SUA şi încarcerat în închisoarea Fox River, în aşteptarea executării sentinţei: moartea prin electrocutare. Fratele lui, Michael Scofield (Wentworth Miller) este însă convins că Lincoln este nevinovat şi se hotărăşte să îl salveze. Întocmeşte un plan ingenios de evadare şi, pentru a putea pătrunde în închisoare, îşi înscenează propria arestare: simulează jefuirea unei bănci, iar la proces pledează vinovat. Odată condamnat, este trimis, la cererea sa, în închisoarea de maximă securitate Fox River, unde se află şi Lincoln. Aici începe să îşi pună în aplicare evadarea, ajutându-se de planul codat al închisorii pe care şi l-a tatuat pe corp. Pentru ca totul să decurgă perfect, are însă nevoie de cooperarea câtorva deţinuţi, criminali periculoşi, pe care trebuie să îi atragă de partea sa. Astfel, mafiotul John Abruzzi (Peter Stormare), criminalul T-Bag (Robert Knepper) şi eternul îndrăgostit Sucre (Amaury Nolasco) sunt implicaţi şi ei în planul evadării. Odată cu lansarea ”Prison Break” în România, din 10 septembrie site-ul www.protv.ro oferă fanilor acestei producţii o pagină speciala dedicată serialului. Galerie foto, sinopsisuri ale episoadelor, biografiile actorilor, dar şi cele mai proaspete ştiri, acestea sunt doar câteva dintre informaţiile care vor putea fi accesate pe site-ul Pro Tv.
Tot din 10 septembrie, la Pro Tv soseşte o nouă premieră pentru România: ”Supernatural – Aventuri în lumea întunericului” este un serial de top, cu întâmplări paranormale, pline de suspans, care va fi difuzat de luni până joi, de la ora 00.15. Sam şi Dean sunt doi fraţi uniţi de acelaşi destin: ei călătoresc prin pustiul cîmpiilor americane cu misiunea de a găsi şi a ucide cele mai înfricoşătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar din legende şi superstiţii: vampiri, vârcolaci sau fantome, acestea sunt doar câteva dintre forţele Răului cu care se confruntă cei doi. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Capete ce stau să cadă
Afaceri politice regizate în Grecia
(Cârcotaşul)
PCD – o dilemă hamletiană
Ioan Rotundu
Program TELE’M Botoşani, luni, 10 septembrie
E.ON a stricat şi spectacolul celor de la Voltaj
Se aşteaptă noi fonduri pentru investiţii în infrastructura şcolară
August a fost luna reclamaţiilor la alimente
Peste o mie de proaspăt căsătoriţi au beneficiat de 200 Euro
Senatorul Vaşilescu vrea să ne înmulţim
De acum se fură şi podurile
Lăsat nesupravegheat, un copil a ajuns în spital
Democraţii nu cred în reuşita moţiunii
Sorescu linişteşte directorii democraţi ai deconcentratelor
Întâlnire de lucru la Iaşi
Delegaţia americană are din nou un pompier în componenţă
Peremiştii se cred pepinieră de cadre pentru restul partidelor politice
Democraţii atrag atenţia asupra noii conduceri a judeţului
Consilierul Ştefan vrea să mute Festivalul Verii la ACR
Horoscop
Galileo Galiei şi indisciplina militară
Oferă oricât, dacă-l găzduiţi
Oferta educaţională a Universităţii "Petre Andrei"
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă