Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Ofertă de afaceri
Umor
Decese
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11663
De la 07 Ianuarie 2003
85199319

Din banii furaţi de la basarabeni Oleg Voronin şi-a luat Maybach de 500.000 de euro

  • 24 July 2009, 23:00
În timp ce majoritatea basarabenilor se confundă cu probleme financiare serioase cauzate de criza economică acută din republică, provocată de iresponsabilitatea conducerii statului, Oleg, fiul dictatorului comunist Vladimir Voronin şi-a luat maşină nouă.
Şi nu una ordinară, ci un exemplar al uneia dintre cele mai scumpe mărci de maşini din lume. Este vorba despre un Maybach, care costă aproape jumătate de milion de euro, ceea ce reprezintă peste 7 milioane de lei moldovenesti. Menţionăm aici că potrivit Legii bugetului de stat pentru 2009, pentru activităţi pentru tineret au fost programate cheltuieli de 3,8 milioane de lei (!), scrie jurnal de Chisinau, preluat de Romanian Global News.
Potrivit unor surse, Oleg Voronin şi-a cumpărat maşina pe la sfârşitul lunii martie - începutul lunii aprilie, curent, adică exact înainte de alegerile parlamentare care aveau să-i aducă o nouă victorie partidului tatălui său. O victorie obţinută prin fraude, după cum susţin partidele de opoziţie şi unele ONG-uri care s-au ocupat de monitorizarea alegerilor din 5 aprilie şi în plină criză economică. Încântat de noua sa achiziţie, fiul lui Voronin conduce singur luxosul automobil, fiind văzut la volan de mai multă lume pe străzile Chişinăului.
În presă s-a scris mult despre fiul Oleg al preşedintelui V. Voronin, care desfăşoară afaceri prospere în perioada exercitării mandatului de şef al statului de către tatăl său. Astfel, firma „Moldconstruct Market", în care este angajat Oleg Voronin, a câştigat multiple licitaţii pentru lucrări publice în condiţii avantajoase. Oleg Voronin este şi preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii comerciale „Fincombank", în cadrul căreia deţin acţiuni şi alţi membri ai familiei Voronin. Potrivit presei, de la preluarea mandatului de preşedinte al R. Moldova de către V. Voronin, mai mulţi agenţi economici şi structuri de stat au fost nevoite să-şi transfere conturile de la alte bănci la „Fincombank". Tot pe conturile acestei bănci au ajuns şi sursele financiare adunate de la populaţie în cadrul unor campanii sociale, inclusiv cea de reconstrucţie a Mănăstirii Căpriana.
Menţionăm că Oleg Voronin are o slăbiciune pentru automobilele şi motocicletele de lux. Pe lângă noul Maybach, fiul dictatorului comunist de la Chisinau, mai deţine un automobil Toyota Land Cruiser, fabricat în 1998, un Mercedes 600 argintiu, produs în 2004, un Jeep Hummer, produs în 2003, şi o Skoda Octavia, care i-a fost dăruită de oamenii de afaceri din Chişinău în 2002. În plus, Oleg mai are două motociclete, un "Kawasaki" în valoare de 60.000 dolari şi o "Honda".
(Romanian Global NJews)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cordoş neagă cu vehemenţă abandonarea PDL-ului şi transferul la PSD
Vestiţi mesageri ai cântecului şi dansului popular vor „incendia” scena din pădurea „Ţiganca”
Patronul Romstal are doar opt clase si un business de peste 500 de milioane EUR
Regimul Voronin în complicitate cu Rusia pregătesc represiune în Basarabia
ce face UE şi NATO?
„Hiszi a piszi” sau Prost eşti dacă-i crezi
Sex fără simţire
Gelozie
Este tânără şi vrea activitate!
Şi inundat, şi înjunghiat, şi cercetat!
Împuşcat cu o armă cu bile fiindcă a vrut să-şi spele maşina în iaz
Botoşaniul cam la coadă la scris proiecte
Bombă de aviaţie descoperită în albia râului Siret
Inginera informaticiană Dreţcanu ne explică cum stă treaba cu handicapaţii
Decese
Absolvenţii licenţiaţi la Spiru Haret sunt buni doar de suplinitori
Enache, medic la urgenţele stomatologice
Daningenr practică munca la negru
Lapte praf pentru copii, cât să nu moară de foame
Românul, canicula şi părul
PROGRAM TELE'M BOTOŞANI SÂMBĂTĂ- 25 IULIE
Ciupitul de fund
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă