Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4135
De la 07 Ianuarie 2003
123992785
Din ciclul, corupţia în justiţia botoşăneană

„Taurul comunal poliţist” Gorgan, acuzat de hărţuire sexuală (II)

  • Ioan Rotundu
  • 25 September 2017, 23:00
Ancheta lui Filipovici s-a soldat cu desfacerea contractului de muncă pentru Pânzar. Ulterior Pânzar şi-a demonstrat nevinovăţia în faţa procurorilor iar Filipovici s-a ales cu o plângere penală pentru abuz în serviciu.
Ei bine, acest Filipovici a făcut ancheta asupra lui Gorgan. A ajuns şi în casa Lăcrămioarei pe care a rugat-o să vorbească încet ca să nu afle Gorgan că el face ancheta pentru că, totuşi, sunt colegi de muncă şi nu vrea să-l compromită. Ancheta lui Filipovici s-a finalizat cu o adresă către Lăcrămioara prin care i se aducea la cunoştinţă că i s-a pus în vedere lui Gorgan să vorbească civilizat cu cetăţenii din comună.
Soţia lui Gorgan a oprit-o pe Lăcrămioara şi a încercat s-o convingă să nu-i mai reclame soţul că aşa este el „glumeţ”. După cercetarea lui Filipovici, avansurile lui Gorgan şi jignirile s-au înteţit. Lăcrămioara a adresat mai multe reclamaţii la Ministerul de Interne, reclamaţii care au fost trimise spre cercetare la IJP Botoşani – Serviciul Resurse Umane. Comisarul Manta a cercetat una dintre reclamaţii şi i-a spus Lăcrămioarei că la atenţionat Pe Gorgan să vorbească frumos cu ea. Nimic în plus!
O reclamaţie a Lăcrămioarei a ajuns la Direcţia Generală Anticorupţie Bucureşti, instituţie aflată în structura Ministerului de Interne. De aici a fost trimisă la IJP Botoşani. Cercetarea a fost efectuată de doi tineri poliţişti care au chemat-o pe Lăcrămioara şi i-au adus la cunoştinţă că Romică Gorgan a fost găsit suspect că a fraudat bani europeni prin APIA Botoşani şi că a făcut trafic ilegal cu lemne din pădure. Faptele sunt de natură penală şi că au fost puse la dispoziţia procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.
În paralel cu aceste reclamaţii, Lăcrămioara a insistat la procurorul Alina Atomei, care primise spre cercetare plângerea sa împotriva lui Gorgan, să finalizeze cercetarea pentru că a trecut deja doi ani. Lăcrămioara s-a adresat şi Primului procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Raluca Stâncescu, în prezent arestată şi cercetată penal pentru grave fapte de corupţie şi constituire de structură mafiotă, cunoscută ca mare amatoare de orgii sexuale.
Altfel spus, Lăcrămioara s-a dus în gura lupului. Probabil că auzind Stâncescu ce poate Gorgan, alte gânduri o fi nutrind ea faţă de el decât cele de a-l cerceta penal. Cert este că după discuţia avută cu Stâncescu, Lăcrămioara a aflat că dosarul lui Gorgan ar fi fost trimis la Camera preliminară pentru o eventuală împăcare. A primit o citaţia şi de atunci nu mai ştie nimic, deşi a trecut ceva timp.
Lăcrămioara a insistat şi la procurorul Alina Atomei să finalizeze cercetarea referitoare la acuzaţiile sale adus lui Gorgan. După o perioadă de timp. Atomei i-a arătat Lăcrămioarei că a efectuat cercetarea, fără a-i spune şi dacă l-a găsit sau nu vinovat de ceva pe Gorgan. De la procurorul Atomei dosarul a ajuns pe masa procurorului Valeriu Chihaia (foto).
După vreo alte trei luni de zile de aşteptare, Lăcrămioara s-a dus la procurorul Chihaia să întrebe ce se întâmplă cu dosarul său, pentru că Gorgan continuă să-şi bată joc de ea şi să insiste să facă sex.. Chihaia i-a spus că Atomei a făcut o treabă nună şi că el tocmai avea de gând să se apuce de finalizarea dosarului, tot fără a-i spune dacă cercetările de până acum l-au găsit vinovat cu ceva pe Gorgan şi la ce concluzie se va ajunge.
Apoi, Lăcrămioara s-a dus şi la cei doi tineri poliţişti care au cercetat reclamaţia sa adresată către DGA Bucureşti şi care i-au spus că Gorgan este plin de păcate penale. Ofiţerii i-au spus că toată cercetarea lor se află la procurorul Valeriu Chihaia, lucru pe care Chihaia nu i l-a spus şi Lăcrămioarei
. Arestarea Primului procuror Raluca Stâncescu ar fi trebuit să fi schimbat radical modul în care se lucrează la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani iar dreptatea să fie acordată celui care o merită, făptuitorii urmând a răspunde în faţa judecătorului pentru ilegalităţile comise. Deocamdată, nimic din toate acestea. Închei cu întrebarea retorică care ar fi constatările procurorului Alina Atomei în urma cercetării reclamaţiei Lăcrămioarei făcută pentru hărţuire sexuală împotriva agentului şef de p0oliţie Romică Gorgan?
Alina Atomei a făcut echipă cu Raluca Stâncescu la Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni, unde Stâncescu i-a fost şef. După promovarea Ralucăi şef la Botoşani, Atomei a devenit şef la Săveni. Nu pentru mult timp pentru că Stâncescu a adus-o la Botoşani, să facă echipă şi aici. Atomei este procurorul acuzată de Dan Haureş, agent de poliţie, că i-a fabricat un dosar din ordinul Ralucăi Stâncescu pentru că el a divulgat către presă gravele abuzuri comise de fostul comisar şef de poliţie Mihai Bunduc şi de comisarul Mihai Cliveţ. Acesta din urmă, sancţionat disciplinar în repetate rânduri, cercetat în mai multe dosare iar, ca „pedeapsă” a fost promovat la IJP Pentru a-şi ancheta colegii care comit abateri disciplinare sau penale.
Iată în ce context al justiţiei botoşănene vrea Lăcrămioara Cojocariu să i se facă dreptate?! Nevasta lui Gorgan se laudă prin localitate că soţul ei are relaţii de prietenie cu şefi foarte înalţi şi că nu are a se teme de ceva. Gura păcătoasei, adevăr o fi vorbind!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zile: Recompensăpe motiv de soacră
Horoscopul zilei de 26.09.2017
Comunicatorii PSD ii vor face responsabili de campania de "lichidare politica" a lui Liviu Dragnea pe Iohannis, Maior, Ponta, Coldea si Kovesi
Gafa a ministrului Turismului: Dobre a "mutat" casa lui Ion Creanga in Botosani
Cum va fi vremea in urmatoarele 3 luni:
Temperaturi in limitele normale ale perioadei si precipitatii in general excedentare
Comisia de la Venetia: "In niciun caz nu e vorba de un prag financiar la abuzul in serviciu"
Petre Daea: Oaia, acest animal care ne strabate istoria ca un fir rosu
Marele exercitiu militar Zapad 2017 s-a incheiat cu un mare dezacord intre Rusia si Belarus
Dan Sova, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul CET Govora
. Decizia nu este definitiva
Ungaria a anuntat oficial ca va sustine candidatura Romaniei la OCDE
Sebastian Ghita, achitat in prima instanta in dosarul in care este acuzat ca l-a mituit pe fostul primar al Ploiestiului
pentru a finanta echipa Asesoft
Vasilescu (BNR): Romania nu are inca o crestere economica sustenabila
Carmen Dan ii raspunde sefei DNA:
Mi-e greu sa cred ca activitatea DNA este blocata, pentru ca n-am detasat noi cinci politisti. Unii cauta mereu justificari si rezolvari la altii
Inspectia Judiciara a dispus inceperea cercetarii judiciare fata de procurorii Laura Codruta Kovesi, Marius Iacob si Gheorghe Popovici
Taurul comunal poliţist” Gorgan, acuzat de hărţuire sexuală
Ioan Rotundu
Greşeala care ar putea-o costa pe Koveşi funcţia
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog